Enjoy.nl
tijd om even samen te zijn
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Winterarrangement - groepsuitje in Giethoorn

Een volledig verzorgde dag in het in winterse Giethoorn. Ontdek Giethoorn in de winter gecombineerd met heerlijke winterse gerechten.

vanaf € 36,- p.p.
Er zijn 2 reviews gegeven. 8.5
Schaatsen in Giethoorn
Schaatsen in Giethoorn
Rondvaart maken in Giethoorn
Winter in Giethoorn
winter giethoorn
Gezelligheid in ons restaurant
In de winter rondvaren in Giethoorn
Winter in Giethoorn

Dit Winterse groepsuitje in Giethoorn is inclusief:

  •  2x Koffie/thee + appelgebak met slagroom
  •  Rondvaart van 1 uur (indien nodig verwarmde boot)
  •  Snert met roggebrood en spek
  •  Stamppottenbuffet met 3 soorten vlees
  •  Koffie of thee ter afsluiting

Prijs per persoon:
Vanaf 12 jaar € 36,00
3 t/m 11 jaar € 25,00
Minimum aantal personen voor dit groepsuitje is 10 personen.

De prijs van dit Winterse groepsuitje in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2018.

Het Winterarrangement

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons gezellige restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor.

Ontvangst - Rondvaart - Heerlijke winterse lunch

11.15 uur:
Aankomst in Giethoorn het Venetië van 't Noorden waar u start met 2 kopjes koffie of thee (of 1 x frisdrank) en appelgebak met slagroom.

12.15 uur:
Een rondvaart, indien nodig in een verwarmde boot, van 1 uur door het bijzondere dorp Giethoorn met al z’n mooie bruggetjes, over het meer ’t Bovenwijde, waarbij de gids u over de wetenswaardigheden van ons mooie dorp vertelt.

13.15 uur:
Teruggekomen bij het restaurant staat er een heerlijke kop snert voor u klaar met roggebrood en spek. Voor de kinderen is er eventueel tomatensoep.

's Middags een winterwandeling - borrelen - stampottenbuffet

14.00 uur:
Vrije tijd om het dorp te bezoeken of één van de activiteiten te ondernemen

16.30 uur:
Een borrel(exclusief)

17:30 uur:
Aanvang stamppottenbuffet met 3 soorten stamppot en 3 soorten vlees.

19.00 uur:
Ter afsluiting eindigt u met een kopje koffie of thee.

19:30 uur:
Afsluiting

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Schaatsen in GiethoornRondvaart maken in GiethoornWinter in Giethoornwinter giethoornGezelligheid in ons restaurantIn de winter rondvaren in GiethoornWinter in Giethoorn
8.5/10
beoordeling
8.5 op 10
Beoordeling gebaseerd op 2 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
Immie Hoekstra
61 jaar
gebruiker Aanbevolen
05-04-2017 10:52

We hebben een familieuitje gehad in Giethoorn. Iedereen was aanwezig! We werden hartelijk ontvangen en na de koffie met appeltaart kregen we een privé boot met schipper Jan die ondanks onze drukte heel veel moeite heeft gedaan iets van de omgeving te vertellen. De kleintjes mochten even aan het roer, dat was een succes! Na de boottocht een fotoshoot (zelf geregeld) en daarna de afsluiting met een heerlijke maaltijd en een feestelijk toetje Het was eens superdag! Voor herhaling vatbaar met vriendelijke groeten Immie

gebruiker 8
Nelleke Dekker
64 jaar
gebruiker Aanbevolen
08-01-2017 12:43

Het Winterarrangement is goed geregeld. Locatie prima, Service goed en eten en drinken prima en ruim voldoende

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" We hebben een familieuitje gehad in Giethoorn. Iedereen was aanwezig! We werden hartelijk ontvangen en na de koffie met appeltaart kregen we een privé boot met schipper Jan die ondanks onze drukte heel veel moeite heeft gedaan iets van de omgeving te vertellen. De kleintjes mochten even aan het roer, dat was een succes! Na de boottocht een [..] "

Immie Hoekstra 05-04-2017 10:52

Meer leuke uitjes

foto