Enjoy.nl
tijd om even samen te zijn
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Dagje Weerribben-Wieden met Fietsen, Varen en Huifkartocht - Familiedag in Overijssel

Dit is echt een compleet dagje uit in de Weerribben - Wieden. Van 's morgens 10 uur met ontvangst gaat u aansluitend de omgeving verkennen te paard, op de fiets en natuurlijk over het water. Tussen de middag een heerlijke lunch en de activiteiten sluiten we af met een BBQ of buffet net wat u wenst.

vanaf € 67,50 p.p.
`t Binnenhof
`t Binnenhof
Boerengolf
Barbecue
Rondvaart Giethoorn
Terras Weerribben
Boerengolf kind
Airtrampoline
Zwembad
Familiedag in de Weerribben

Bij dit Origineel dagje uit is inbegrepen:

  •  Ontvangst met 2 kopjes koffie/thee met appelgebak + slagroom
  •  Fietstocht inclusief fietshuur en leuke route door de Weerribben
  •  Rondvaart van 1,5 uur
  •  Broodlunch
  •  Huifkartocht
  •  Ronde Boerengolf
  •  Barbecue of buffet

Prijs: € 67,50 p.p. op basis van 20 personen.

De huifkartocht heeft een vast prijs van € 250,00 (maximaal 20 personen per wagen).

De prijs van dit origineel dagje uit in de Weerribben is geldig tot 31 december 2019.

Origineel uitje in de Weerribben

Dit is echt een compleet dagje uit in de Weerribben - Wieden. Van 's morgens 10 uur met ontvangst gaat u aansluitend de omgeving verkennen te paard, op de fiets en natuurlijk over het water. Tussen de middag een heerlijke lunch en de activiteiten sluiten we af met een BBQ of buffet net wat u wenst. Voor een familiedag, reunie of groepsuitje vanaf 20 personen echt een aanrader!

Programmavoorstel:

10.00 uur U wordt ontvangen in ons sfeervolle restaurant met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom
11.00 uur Fietstocht door de Weerribben en via een prachtige route naar Kalenberg
12.30 uur Rondvaart van 1,5 uur door de Weerribben vertrek vanaf Kalenberg
14.00 uur Een broodlunch bij ’t Doevehuis in Kalenberg
15.00 uur De Huifkar staat klaar om u terug te brengen naar Paasloo
16.30 uur Borrelen in ons restaurant met aansluitend een ronde boerengolf
18.00 uur De dag wordt afgesloten met een Barbecue of Buffet

Familierestaurant in de Weerribben

Dit restaurant is gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk), dat aan de rand van natuurgebied ‘de Weerribben’ in Overijssel ligt. Een familierestaurant bij uitstek. Bekijk alle dagjes uit en familie uitjes, of geniet van lekkere gerechten van de a la carte kaart!

De heren Bult verzorgen samen met hun keukencrew de culinaire vermakelijkheden. De landelijk gelegen boerenhofstede staat op een groot en ruim opgezet erf, grenst met het terras, tuin en diverse speeltoestellen aan een grote waterpartij. Een echt familierestaurant waar je in alle rust uitgebreid kunt lunchen of dineren, maar ook zeer geschikt is om lekker met kinderen uit eten te gaan.

Wij zijn meer dan zomaar een restaurant, wij verzorgen graag een onvergetelijke dag, avond of weekend voor u. Culinair genieten, onbezorgd ontspannen en diverse leuke, hilarische en spannende activiteiten: Dat is waar wij voor staan. 

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

`t BinnenhofBoerengolfBarbecueRondvaart GiethoornTerras WeerribbenBoerengolf kindAirtrampolineZwembadFamiliedag in de Weerribben

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze Partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo Overijssel heeft een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee.

Faciliteiten

Deze locatie in Paasloo Overijssel beschikt over een zwembad, een grote waterpartij waar diverse activiteiten ondernomen kunnen worden. Van lopen- of klootschieten op het water tot fietsen in het prachtige natuurgebied, met een elektrische TukTuk op pad, varen met fluisterboten of fluisterfietsen.

Ligging

Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

Omgeving

Met familie en vrienden genieten in een rustieke informele sfeer in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, Nationaal Park de Weerribben.

Paasloo

Paasloo ligt op de grens van Overijssel en Drenthe in het Nationaal Park de Weerribben. Dit prachtige natuurgebied biedt geweldige mogelijkheden voor een actief dagje uit, heerlijk fietsen, wandelen, maar ook op het water zijn er mogelijkheden met een fluisterboot om dit natuurgebied te ontdekken.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto