Enjoy.nl
tijd om even samen te zijn
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Ontsnappen aan of met je familie: Het leukste familie uitje van Noord-Nederland

Op zoek naar het meest originele familie uitje van Noord-Nederland? Met deze spannende familie game gaan jullie onderling de strijd aan. Ontsnap jij met of aan je familie?

vanaf € 39,50 p.p.
`t Binnenhof
`t Binnenhof
prison break
`t Binnenhof
prison break
`t Binnenhof
`t Binnenhof
prison break
Restaurant
prison break
prison break
prison break
prison break
prison break
Even bijpraten

Bij dit Familieuitje is inbegrepen:

  •  Ontvangst Warme consumptie 
  •  Familie game
  •  Boerengolf of voetgolf
  •  Barbecue 1/buffet 1/

Prijs: € 38,50 p.p. exclusief consumpties
Prijs: € 55.00 p.p. inclsief consumpties 

Kinderen 8 t/m 11 jr.: € 17,50
Kinderen 4 t/m 7 jr. : € 9.50 p.p.

Boekbaar vanaf minimaal 15 personen.

De prijs van dit sensationele groepsuitje in Overijssel is geldig tot en met 31 december 2019.

Sensationeel groepsuitje in Overijssel

Op zoek naar het meest originele familie uitje van Noord-Nederland? Met deze spannende familie game gaan jullie onderling de strijd aan. Ontsnap jij met of aan je familie?  

Programma voor een geslaagde Familiedag

13.30 uur
Ontvangst in een gezellig restaurant in Paasloo met een warme consumptie en Boerenbrok

14.00 uur
Een ronde boerengolf of voetgolf

15.00 uur
Even bijkomen onder het genot van een consumptie (incl.)

15.30 uur
De prison escape begint. Een leuk, uitdagend en voor iedere leeftijd geschikt familiespel, waarbij je tegen elkaar strijdt om met je team als eestse de vluchtauto te bereiken. Samen werken, eenvoudig en tegendraads denken is nodig om je familie te verslaan.

17.00 uur
U kunt de ervaringen bespreken tijdens de borrel (vrij gebruik Hollandse bar) en een buffet of barbecue

19.30 uur
Geschat einde (einde vrij gebruik Hollandse bar) 

Sfeervolle locatie in de Weerribben

Dit gezellige en sfeervolle restaurant in Paasloo biedt uitstekende mogelijkheden om heerlijk te lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee. Aanpassingen op dit programma zijn uiteraard mogelijk. Tijdens uw verblijf mag u ook vrij gebruik maken van het zwembad en andere sportfaciliteiten die aanwezig zijn op deze sfeervolle locatie.

Kortom, maak van uw dagje uit een ware belevenis!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

`t Binnenhofprison break`t Binnenhofprison break`t Binnenhof`t Binnenhofprison breakRestaurantprison breakprison breakprison breakprison breakprison breakEven bijpraten

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze Partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo Overijssel heeft een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee.

Faciliteiten

Deze locatie in Paasloo Overijssel beschikt over een zwembad, een grote waterpartij waar diverse activiteiten ondernomen kunnen worden. Van lopen- of klootschieten op het water tot fietsen in het prachtige natuurgebied, met een elektrische TukTuk op pad, varen met fluisterboten of fluisterfietsen.

Ligging

Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

Omgeving

Met familie en vrienden genieten in een rustieke informele sfeer in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, Nationaal Park de Weerribben.

Paasloo

Paasloo ligt op de grens van Overijssel en Drenthe in het Nationaal Park de Weerribben. Dit prachtige natuurgebied biedt geweldige mogelijkheden voor een actief dagje uit, heerlijk fietsen, wandelen, maar ook op het water zijn er mogelijkheden met een fluisterboot om dit natuurgebied te ontdekken.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto