Enjoy.nl
tijd om even samen te zijn
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Muzikale Jordaantour - Pannenkoekenlunch - Canal Bike Race

Een geweldig dagje Amsterdam beleven met Amsterdamse gezelligheid tijdens een muzikale tour door de Jordaan met een bijzondere gids, lekker Hollands lunchen en waterfietsen door de Amsterdamse grachten. Hollandser dan dit kunt u het volgens mij niet krijgen! Dit moet u echt eens meemaken met [..]

vanaf € 49,50 p.p.
Canal Bike
Canal Bike
Pannenkoek
muzikale jordaan tour
muzikale jordaan tour

Bij dit groepsuitje in Amsterdam is inbegrepen:

  •  Pauze in typisch Amsterdams café
  •  Zingende gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  •  Pannenkoek naar keuze
  •  2 consumpties
  •  Waterfietsen
  •  Begeleiding
  •  Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
Prijs: € 49,50 p.p. exclusief BTW.
Minimum aantal personen is 20.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uiteraard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te 'snijden'. Wij snijden uw uitje op maat!

De prijs van dit groepsuitje in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2019.

Een ECHT Amsterdamse dagje uit beleven?

Een geweldig dagje Amsterdam beleven met Amsterdamse gezelligheid tijdens een muzikale tour door de Jordaan met een bijzondere gids, lekker Hollands lunchen en waterfietsen door de Amsterdamse grachten. Hollandser dan dit kunt u het volgens mij niet krijgen! Dit moet u echt eens meemaken met familie, vrienden of collega's een echt Amsterdams dagje uit?

11.00 - 13.00 Muzikale Jordaantour

Ga mee aan de wandel door die mooie, die fijne Jordaan, langs de voet van die mooie Wester en door de smalle straatjes en grachtjes van deze wereldberoemde en veelbezongen écht Mokumse wijk.Onze muzikale gids brengt onder begeleiding van zijn gitaar de bekendste en meest prachtige smartlappen ten gehore. De successen van o.a. Johy Jordaan en Tante Leen samen met prachtige liederen van andere bekende en minder bekende Amsterdamse helden zullen door de straten klinken. Kijk, da’s nou de echte Amsterdamse gezelligheid!

13.15 - 14.15 Pannenkoekenlunch

We lunchen met een lekkere pannenkoek en een drankje, zo kunnen we aansterken voor het middagprogramma.

14.30 - 16.00 Canal Bike Race

Als de pannenkoeken zijn gezakt, gaan we met zijn allen het water op! In teams van 4 personen krijgt u het bevel over een waterfiets, waarmee u de Amsterdamse grachten onveilig gaat maken (als het regent wordt er een huif over de waterfiets gezet). Aan de hand van een aantal vragen en opdrachten is het de bedoeling dat u de weg door de grachten vindt, richting de finish. Daar zal bekend worden gemaakt of uw team het het beste heeft gedaan op deze canal bike race; de hoofdprijs is dan uiteraard voor u!Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Canal BikePannenkoekmuzikale jordaan tourmuzikale jordaan tour

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Mokumuitjes.nl

Algemeen

Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

Kom naar ons voor:
De origineelste uitjes
Het grootste aanbod
De scherpste prijzen
De beste gidsen
En alle events op maat!

Maatwerk

Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

Tip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Waar staan wij voor

Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

Onze motto's:
Alles is mogelijk
Afspraak is afspraak
Wij werken met plezier voor uw plezier

Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam ? Leuke amsterdamse uitjes in onze hoofdstad. Ontdek de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.Beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg! Waar het in
Amsterdam echt leuk is weten wij. Vele duizenden Nederlanders gingen je voor en genoten van onze amsterdamse uitjes.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto