Enjoy.nl
tijd om even samen te zijn
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Kids for free - Actieve Familiedag in Overijssel

Heerlijk genieten van de mooie omgeving in Giethoorn, terwijl de kinderen kunnen spelen op de speelzolder of in de speeltijd.Ontdek het pittoreske Giethoorn vanaf het water, onderneem het hilarische lopen op het water en geniet van heerlijke hamburgers.

vanaf € 35,- p.p.
Er zijn 3 reviews gegeven. 8.7
Rondvaart Giethoorn
Rondvaart Giethoorn
Restaurant
Varen in Giethoorn
Varen in Giethoorn
Spelen in Giethoorn
Eten in Giethoorn
Aqua bubbelen

Kids for Free Kids for Free

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  •  Ontvangst met warme consumptie en boerenbrok
  •  Huur fluisterboot 2 uur of rondvaart van 1 uur
  •  Lopen op het water
  •  Luxe hamburger menu - create your own burger

Prijzen:
Ochtendprogramma: € 35,00 p.p.
Middagprogramma: € 35,00 p.p. (met barbecue € 41,50)

Deze prijs is op basis van minimaal 2 volwassenen.
Kinderen t/m 11 jaar zijn vrij van kosten (maximaal 1 kind per volwassene).

De prijs voor deze familiedag in Overijssel is geldig tot en met 31 december 2019.

Familiedag in Overijssel

Heerlijk genieten van de mooie omgeving, terwijl de kinderen kunnen spelen en op z’n tijd kunnen meegenieten. De dag of middag begint met een lekkere kop koffie met boerenbrok (voor de kinderen chocomel, fristi, appelsap of ranja).

U stapt in de fluisterboten ( 2 uur) of rondvaartboot (1uur) voor een tocht op het water.
Aansluitend kunt  het dorp gaan bezoeken.

Bij terugkomst gaat u lopen over het water en sluit u de dag af met een luxe hamburger menu - Create your own Burger met side dish naar keuze 

Ochtendprogramma

10.30 uur
Ontvangst met een kopje koffie of thee en boerenbrok.

11.00 uur
U stapt in de fluisterboot voor een tocht van 2 uur door Giethoorn of een rondvaart van 1 uur.

13.00 uur
Bij terugkomst kunnen de kinderen gaan lopen op het water en aansluitend kunt u gaan genieten van een luxe hamburger menu - Create your own Burger met side dish naar keuze

13.45 uur
Vrije tijd om het dorp te bezoeken.

Middagprogramma

13.30 uur
Ontvangst met een kopje koffie of thee en boerenbrok.

14.00 uur
U stapt in de fluisterboot voor een tocht van 2 uur door Giethoorn of een rondvaart van 1 uur.

16.00 uur
Vrije tijd om het dorp te bezoeken.

17.30 uur
Bij terugkomst kunnen de kinderen gaan lopen op het water en aansluitend kunt u gaan genieten van een luxe hamburger menu - Create your own Burger met side dish naar keuze 

Speciaal voor de kinderen

- Onbeperkt fristi, chocomel, appelsap of ranja
- Voor de durfals lopen op het water
- Speelzolder met ballenbak, megablocks, airhockey en biljart
- Puntergolf - Ludieke variant op het bekende golfspel met een Gieterstintje
- Speeltuin en Pannakooi
- Gietersbowlen - Bowlen in de openlucht op zijn Gieters
- Tower of Giethoorn - Mega toren van Pisa gebasseerd op Giethoorn
- Breinbrekers - Diverse denk en doe opdrachten

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Rondvaart GiethoornRestaurantVaren in GiethoornVaren in GiethoornSpelen in GiethoornEten in GiethoornAqua bubbelen
8.7/10
beoordeling
8.7 op 10
Beoordeling gebaseerd op 3 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
08-05-2017 11:58

Het was een erg leuke dag ! Lekker rustig en de kids hebben zich goed vermaakt met de boot en de bubble bal op het water. Ontvangst was goed en bediening netjes. Gezellig dagje uit gehad. Ooievaars en reeen gezien onderweg, mooie natuur. Onder de bruggetjes door is ook grappig. Ziet er allemaal netjes uit in de omgeving.

gebruiker 9
Joyce van Apeldoorn
49 jaar
gebruiker Aanbevolen
01-07-2015 17:29

Echt in een woord GEWELDIG! Echt een aanrader. Hier krijg je waar voor je geld. Aardige mensen, goede ontvangst, leuke locatie en lekker gegeten en gedronken. Zeker doen we het nog een keertje over!

gebruiker 9
Dennis Sellies
gebruiker Aanbevolen
29-08-2013 15:17

Goed geregeld. Niet duur. Kids hebben genoten. Volgende keer weten we jullie weer te vinden.

Over Onze partner

Algemeen

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Naastgelegen vakantiepark

In 2013 is het naastgelegen vakantiepark geopend en vindt u daar 40 luxe vakantie lodges met eigen sloep. Het vakantiepark is gelegen bij het eetcafe. U kunt bij hier overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons vakantiehuisjes of een houten 6 persoons vakantiewoning. Op het park is een speeltuin voor de kinderen aanwezig.

Het centrum van Giethoorn is geheel autovrij, dit betekent dat het eetcafe en het vakantiepark niet met de auto te bereiken zijn.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwedorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.

Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekent staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Het was een erg leuke dag ! Lekker rustig en de kids hebben zich goed vermaakt met de boot en de bubble bal op het water. Ontvangst was goed en bediening netjes. Gezellig dagje uit gehad. Ooievaars en reeen gezien onderweg, mooie natuur. Onder de bruggetjes door is ook grappig. Ziet er allemaal netjes uit in de omgeving. "

Anoniem 08-05-2017 11:58

foto