Enjoy.nl
tijd om even samen te zijn
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Dagje uit in Giethoorn van A tot Z

Giethoorn van A tot Z is een dagje uit en van A tot Z geregeld. Uiteraard af te stemmen op uw wensen en dat regelen we dan ook van A tot Z. Boek een gezellige familiedag in het prachtige waterrijke Giethoorn.

vanaf € 63,50 p.p.
Er zijn 35 reviews gegeven. 8.7
Giethoorn Het Venetie van het Noorden
Giethoorn Het Venetie van het Noorden
Restaurant de Rietstulp
Met de rondvaartboot Giethoorn verkennen
Restaurant de Rietstulp
Restaurant de Rietstulp
Restaurant de Rietstulp
Gezellig dagje uit in Giethoorn
Restaurant de Rietstulp

Dit arrangement is inclusief

  •  2 kopjes koffie en appelgebak met slagroom
  •  Fluisterboot, punter of rondvaart van 2 uur
  •  Goed gevulde picknick verpakt in boerenzakdoek
  •  Handboogschieten
  •  Fiets
  •  3-gangen diner, barbecue of buffet (buffet alleen vanaf 20 personen)

Prijs: € 63,50 p.p. (12 jaar en ouder) en € 47,50 p.p. (voor kinderen van 3-12 jaar) bij 20 personen of meer.
Bij 11-20 personen komt er een toeslag van € 2,50 bij.
Bij 4-10 personen komt er een toeslag bij van € 5,00 p.p.

Bijzonderheden:
Voor de keuzemogelijkheid wat betreft het varen en het diner, graag bij boeking doorgeven.

Opmerkingen:

  •  Het is ook mogelijk om pas later op de dag te beginnen, waarbij het diner pas om 20.00 uur plaatsvindt

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2017.

Optioneel bij te boeken
Kroket bij koffietafel € 1,50
Rondvaart 2 uur € 12,50
Moordspelinfo € 25,-
Wie is de Mol?info € 37,50
Sierstenen en Mineralenmuseum € 3,50
Soep bij koffietafelinfo € 2,50
Diverse workshops € 27,50
Kickbike tochtinfo € 12,50
Fietstochtinfo € 9,-
Boogschieteninfo € 7,-
Fluistertocht/puntertochtinfo € 6,-
Rondvaart 1 uur € 7,50
Dorpsbezoek met museum naar keuzeinfo € 3,50
Aqua Bubble € 15,-
Solextocht door Giethoorninfo € 32,50
Fietstocht met boogschieten € 16,-
Dagplateinfo € 10,50
Kano puzzeltochtinfo € 7,-

Dagje uit in Giethoorn van A tot Z

Een gezellige dag Giethoorn waarbij u ontspannen gaat varen en picknicken en 's middags gaat inspannen op de fiets en met pijl & boog. De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner of uitgebreide barbecue. Oftewel een dagje Giethoorn van A tot Z voor u geregeld.

Het programma

10.00 uur
U wordt ontvangen in restaurant De Rietstulp met 2 kopjes koffie of thee (of 1 andere consumptie) en appelgebak met slagroom.

11.00 uur
U wordt uitgenodigd om per fluister-punter- of rondvaartboot van Giethoorn en de schitterende omgeving te genieten. Met behulp van een routekaart komt u langs de meest betoverende plekjes! Aan de inwendige mens is ook gedacht in de vorm van een goed gevulde picknick verpakt in een boerenzakdoek die u onderweg kunt nuttigen.

13.30 uur
Bij terugkomst staan de fietsen al voor u klaar voor een mooie fietsroute langs de vele terrasjes en de mooie omgeving van Giethoorn. Onderweg stopt u bij buitenactiviteiten Arendshorst om te gaan boogschieten. Aansluitend heeft u vrije tijd om het dorp te bezoeken.

17.30 uur
Einde van een mooie dagtocht.
Maar de avond is nog jong, bij terugkomst eerst even lekker borrelen en daarna wordt er een heerlijk 3-gangen diner, barbecue of buffet geserveerd.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Giethoorn Het Venetie van het NoordenRestaurant de RietstulpMet de rondvaartboot Giethoorn verkennenRestaurant de RietstulpRestaurant de RietstulpRestaurant de RietstulpGezellig dagje uit in GiethoornRestaurant de Rietstulp
8.7/10
beoordeling
8.7 op 10
Beoordeling gebaseerd op 35 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
9.5
Ligging
9.0
Prijs / kwaliteit
9.0
Service
9.5
Activiteiten
9.0
Accommodatie
8.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
Marja Wardenier-Adema
54 jaar
gebruiker Aanbevolen
20-06-2017 14:45

Prima dag en prima geregeld. Ontvangst, contact met de uitbater, alles volgens afspraak. Leuke knapzak met etenswaren voor een ieder en ook prima barbecue. Goede en ontspannen bediening en sfeer bij De Rietstulp. Enige wat je vooraf zou kunnen melden is dat je voor het punteren 10 minuten moet lopen naar de locatie (fluisterbootjes niet), evenals voor het handboogschieten. Met onze grote groep van 76 mensen is ons uitje als zeer positief ervaren.

gebruiker 8
Guus Westhuis
61 jaar
gebruiker Aanbevolen
19-06-2017 08:24

Mooie goed verzorgde dag gehad in Giethoorn. Ouderwets punteren (schijnt bijna niet meer te worden gedaan door de bezoekers, maar is echt van toegevoegde waarde) mooie fietstocht door de omgeving. Het prachtige weer droeg ook bij aan een geslaagde dag, maar desondanks keek iedereen heel tevreden en voldaan terug op de dag.

gebruiker 8
Marijke Rooijendijk
54 jaar
gebruiker Aanbevolen
20-09-2016 14:23

Wij vonden het een super gezellige dag die goed verzorgd was. Wel hadden wij de buitenactiviteit wat langer willen doen. Dit was erg kort en het zou fijn zijn geweest als er in de advertentie vermeld zou staan dat het een fietsroute was van 20 km. Hier hadden wij geen rekening mee gehouden. Voor sommige was dit te ver. Iedereen was zeer vriendelijk en behulpzaam. De knapzak was rijkelijk gevuld en het 3 gangen menu was heerlijk. Echt een aanrader

gebruiker 9
E. po
gebruiker Aanbevolen
30-06-2016 22:23

We hebben erg genoten! Alles was perfect geregeld en het eten bij de Rietstulp was heerlijk! We komen zeker nog een keer :)

gebruiker 9
Sl van berchum
gebruiker Aanbevolen
14-06-2016 20:04

Onwijs fijne en verzorgde dag gehad, goede prijs kwaliteit verhouding. We hebben 1 tip, een afval zakje meegeven bij de boerenzakdoek picknick.

gebruiker 9
marinus verstappen
66 jaar
gebruiker Aanbevolen
26-08-2015 13:51

een geweldige dag gehad

gebruiker 8
Herman Westendorp
57 jaar
gebruiker Aanbevolen
03-07-2015 18:22

Bij aankomst netjes ontvangen, koffie met appeltaart gehad. Lekker. Daarna met een fluisterboot rondgevaren. Moesten wel even wachten, totdat we een boot, maar dat deerde ons niet! Picknickmand met lekkere dingen meegekregen. Mooie route gevaren. Daarna wat gedronken en de fietsroute gestart. Onderweg boogschieten en weer genieten van de omgeving. 's Avonds een lekker 3-gangen diner gehad als afsluiting van een mooie dag. Alleen jammer, dat de laatste bus op zaterdag om 19.10 uur al ging. Dit was het enige minpuntje.

gebruiker 9
kelders kelders
61 jaar
gebruiker Aanbevolen
15-07-2014 17:54

een zeer goede en verzorgde dag wij hebben met onze duitse GASTEN GENOTEN GOED VERZORGD EN GOED ETEN NA AFLOOP WAT BETEFT NOGMAALS BEDANKT

gebruiker 8
Hennie Versteeg
66 jaar
gebruiker Aanbevolen
03-07-2014 21:48

Wij hebben een heerlijk dagje Giethoorn gehad met zussen en schoonzussen!! Ze vonden het allemaal heel leuk

gebruiker 8
Gerrit Van de Lustgraaf
68 jaar
gebruiker Aanbevolen
14-06-2014 19:32

Uitje was goed verzorgd. Het heeft ons werkelijk aan niets ontbroken. Enige minpunt was de fietsen. We hadden een week tevoren gevraagd om 2 fietsen met elektrische ondersteuning, maar die waren er niet. Van een van de kinderfietsen was de voorband nagenoeg leeg. Dit is uiteraard in overleg goed opgelost en konden we gaan fietsen. Helaas kregen we na ca. 15 minuten een lekke band. Ook dit werd opgelost door het brengen van een andere fiets. Jammer van de rijwielproblemen verder een grandioze dag.

gebruiker 8
Gerda de Jong
67 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
25-09-2013 09:25

Gevarieerd en geschikt voor alle leeftijden en daardoor erg geschikt voor een familiedag.

  • 9.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 9.0
  • 8.0
  • 6.0
gebruiker 8
Marietje Pronk
57 jaar
gebruiker Aanbevolen
13-09-2013 18:35

Wij waren met het volleybalteam een dagje uit in Giethoorn. Wij hadden een arrangement geboekt van varen fietsen boogschieten en eten. We hadden geluk dat het fantastisch weer was en hebben allemaal erg genoten van deze goedverzorgde dag.

gebruiker 8
marina de jager
41 jaar
gebruiker Aanbevolen
29-08-2013 09:53

Netjes geholpen.

gebruiker 10
hannie booi
68 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
24-08-2013 09:42

bij iedereen aan te bevelen het was super we hebben met onzo vrienden cjub een prachtige dag gehad ...super!!!!!!!!!!!!!

  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
gebruiker 9
m korver
59 jaar
gebruiker Aanbevolen
08-05-2013 08:46

Het was echt een heerlijke dag en erg goed verzorgd. Het handboogschieten vonden we wat kort. Het diner was echt geweldig.

gebruiker 8
M. Willekes
gebruiker Aanbevolen
27-09-2011 18:15

we hebben een leuke familiedag gehad!! goed verzorgd

gebruiker 8
J. Fokke
gebruiker Aanbevolen
07-09-2011 14:07

Hebben een fijne dag gehad ,hadden geluk het weer was prachttig in vergelijking met wat voor zomer we gehad hebben.

gebruiker 9
W. Verweij
gebruiker Aanbevolen
31-08-2011 13:55

Erg Leuk om te doen arregementen zijn goed georganiseerd zeker aan te raden!!

gebruiker 10
M. den Herder
gebruiker Aanbevolen
18-07-2011 10:35

Afgelopen vrijdag een teamuitje van de GGD gehad geheel verzorgd door "de Rietstulp". We hebben het goed naar onze zin gehad en vonden het geheel erg goed verzorgd, georganiseerd en het personeel erg aardig!

gebruiker 9
N. Oldenburger
gebruiker Aanbevolen
09-07-2011 09:51

Echt een dagje uit, waarbij alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd was. Personeel van de Rietstulp is zeer klantvriendelijk en de lunch en het diner waren top!! Echt een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar! Team Parkwijkschool

gebruiker 9
H. van Soest
gebruiker Aanbevolen
21-06-2011 13:19

deze dag is uitstekend verlopen zelfs het weer kon ons en de bediening en organisatie niet stuk krijgen uitstekend geregeld en lekker gegeten.

gebruiker 10
B. Deutekom
gebruiker Aanbevolen
15-06-2011 15:33

Ontzettende leuke dag gehad,alles heel goed georganiseerd door jullie. Vriendelijk personeel,eten was erg goed dus het is een aanrader aan iedereen.Dat ga ik ook zeker doen naar de mensen toe.Dus mijn cijfer is een 10. gr Brigit Deutekom

gebruiker 10
J.Jacobsen Jacobsen
gebruiker Aanbevolen
25-05-2011 21:26

Vrijgezellen dag beleeft in Giethoorn. Het was erg geslaagd mede door de solextour door de omgeving. zeer goed georganiseerd en het eten was de hele dag erg goed verzorgd. zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt voor deze onvergetelijke dag.

gebruiker 8
G. Bruggers-Hunze
gebruiker Aanbevolen
16-05-2011 08:27

Arrangement schot in de roos, alles was perfect geregeld we hebben enorm genoten!

gebruiker 9
Nelis Pot
gebruiker Aanbevolen
10-05-2011 16:52

Een volledig verzorgd leuk dagje uit.

gebruiker 8
G.J. van Keulen
gebruiker Aanbevolen
10-05-2011 08:08

Op korte termijn geboekt en toch alles tot in de puntjes verzorgd door alle betrokkenen (restaurant de Rietstulp, bootverhuur Bruning en de buitenactiviteit organisatie). Een prima dag gehad en uiteraard genoten van het weer.

gebruiker 8
R. de Vink
gebruiker Aanbevolen
25-04-2011 08:48

Wij hebben slechts een paar dagen ervoor dit arrangement geboekt, maar alles was perfect geregeld. Fietsen door het centrum wat af en toe bijna niet te doen. Ook met kleinere kinderen zeer de moeite waard

gebruiker 8
J. van Vugt
gebruiker Aanbevolen
20-10-2010 13:02

Wij hebben genoten van ons dagje uit in Giethoorn. De ontvangst bij restaurant De Rietstulp was gastvrij. We hebben genoten van de omgeving. Als afsluiting een heerlijk diner! Prima allemaal! Hartelijk dank aan de medewerkers van De Rietstulp

gebruiker 9
Loes Ruitenburg
gebruiker Aanbevolen
05-10-2010 08:11

ontvangst was goed, knapzak was rijkelijk gevuld,diner was uitstekend,personeel vriendelijk en het weer was voortreffelijk :-) kortom gewoon een geweldige dag. nogmaal personeel de Rietstulp hartelijk dank.

gebruiker 8
W.A.J. Verberne
gebruiker Aanbevolen
21-09-2010 11:30

Het was prima. Mooie dag geweest.

gebruiker 9
J. Gerritsen-Jonker
gebruiker Aanbevolen
12-09-2010 10:02

De hele dag was erg goed verzorgd. We hadden een meer dan goed gevulde knapzak mee. En het diner s'avonds was erg lekker en verzorgt. Een echte aanrader en dat voor maar 65,- Toppertje.

gebruiker 9
C. Diepeveen
gebruiker Aanbevolen
20-07-2010 16:03

Onze familiedag in Giethoorn verzorgd door De Rietstulp was geweldig. De ontvangst heel hartelijk, de dag verzorgd door heel vriendelijke en behulpzame mensen. Absoluut een aanrader!!

gebruiker 9
Jose Hietkamp
gebruiker Aanbevolen
29-06-2010 22:34

Dit was een geweldig teamuitje, We werden gastvrij ontvangen en de dag was prima verzorgd, het programma was goed gevuld en zeker voor herhaling vatbaar!! En niet te vergeten het heerlijke lunchpakketje in boerenzakdoek!

gebruiker 9
Harrie Kleuver
gebruiker Aanbevolen
08-06-2010 23:15

Mooie en fijne dag gehad met ons groepje. Alles netjes geregeld. Alleen jammer dat het buffet eten pas vanaf 20 personen kan. Aardig en net personeel wat alles verder netjes regelde. Zeker een aanrader als u eens een dag wat leuks wil gaan doen.

gebruiker 9
J. Torensma-Driesen
gebruiker Aanbevolen
24-09-2009 19:54

Hartstikke leuk om als dagje met de familie te doen, voor zowel kinderen als volwassenen; goed verzorgd, afwisselend programma en uiteraard leuke omgeving.

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.
Optioneel bij te boeken
Kroket bij koffietafel € 1,50
Rondvaart 2 uur € 12,50
Moordspelinfo € 25,-
Wie is de Mol?info € 37,50
Sierstenen en Mineralenmuseum € 3,50
Soep bij koffietafelinfo € 2,50
Diverse workshops € 27,50
Kickbike tochtinfo € 12,50
Fietstochtinfo € 9,-
Boogschieteninfo € 7,-
Fluistertocht/puntertochtinfo € 6,-
Rondvaart 1 uur € 7,50
Dorpsbezoek met museum naar keuzeinfo € 3,50
Aqua Bubble € 15,-
Solextocht door Giethoorninfo € 32,50
Fietstocht met boogschieten € 16,-
Dagplateinfo € 10,50
Kano puzzeltochtinfo € 7,-

Giethoorn

Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Echt een dagje uit, waarbij alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd was. Personeel van de Rietstulp is zeer klantvriendelijk en de lunch en het diner waren top!!
Echt een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar!
Team Parkwijkschool "

N. Oldenburger 09-07-2011 09:51

Uw laatst bekeken uitjes

Meer leuke uitjes

foto