Enjoy.nl
tijd om even samen te zijn
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Gezellige High tea & GPS klootschieten tocht op de Veluwe

Een prachtige locatie, geweldig personeel en de leukste en gezelligste activiteiten. Komt u hier ook van genieten? Boek dan nu!

vanaf € 23,50 p.p.
Er zijn 3 reviews gegeven. 8.0
High Tea
High Tea
High Tea
High Tea
High Tea
High Tea
Vriendinnenweekend
Recreatiepark de Boshoek

Bij dit groepsuitje is inbegrepen:

  •  High tea;
  •  Onbeperkt thee
  •  Glas bubbels
  •  Sandwiches
  •  Quiches
  •  Bonbons
  •  Brownies
  •  Muffins
  •  1,5 uur klootschieten tocht door de Veluwe

Prijs: € 23,50 per persoon.

Het klootschieten is op dezelfde locatie als waar u de high tea heeft te boeken vanaf 15 personen. 
Bent u met minder personen dan is het klootschieten op een andere locatie. Informeer naar de mogelijkheden als u met minder personen bent.

De prijs van dit groepsuitje is geldig tot 31 december 2019.

High Tea & Klootschieten

Bent u klaar voor een dag vol lekkernijen? Een boel gezelligheid en een ontdekkingstocht door de Veluwe? Al klootschietend ontdekt u de pracht van onze omgeving. Kom hier ook van genieten, boek nu!

Activiteiten

Voor activiteit in uw vakantie of weekendje, komt u naar ons Recreatiepark! Er is hier altijd iets te beleven; voor jong én oud. Gezelligheid staat centraal en er zal u aan niets ontbreken. Wij denken met u mee; het gaat om uw wensen!

Programma

U gaat een tocht van 1,5 uur door de Veluwe maken. Zo ontdekt u al klootschietend de prachtige omgeving. Ook kunt u genieten van een complete High Tea; u krijgt hierbij onbeperkt thee, een glas bubbels, sandwiches, quiches, bonbons, brownies en muffins. Smullen maar! Eetsmakelijk alvast.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

High TeaHigh TeaHigh TeaHigh TeaHigh TeaVriendinnenweekendRecreatiepark de Boshoek
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 3 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 7
Astrid Doms
52 jaar
gebruiker Aanbevolen
08-10-2015 10:44

We hebben een leuke familiedag gehad, het was alleen jammer dat we geen uitleg kregen over het klootschieten, de groepjes hebben daardoor maar wat rondgelopen, dit vond ik erg zonde van de 8,50 euro p.p. Verder hebben we genoten en het eten en de bediening was prima!

gebruiker 8
Anneke Bastiaan
50 jaar
gebruiker Aanbevolen
16-06-2015 10:46

I.v.m. het slechte weer, werd ons een alternatief aangeboden om i.p.v. klootschieten te gaan bowlen. Hier waren we zeer blij mee. De high tea was prima en ruim voldoende.

gebruiker 9
Jiske Vis
41 jaar
gebruiker Aanbevolen
07-04-2015 09:49

Wij hebben enorm genoten, dat voorop gesteld. De High Tea was heerlijk en het Klootschieten hilarisch. Zelfs de jongste kinderen (4 jaar) deden volop mee. jammer dat onze GPS ermee ophield en daarmee waren we wat verdwaald...we hebben daarom over de tocht 3 uur ruim gedaan, gelukkig was het mooi weer en hebben de kinderen het prima volgehouden. De organisatie was prima! Misschien hadden we een soort noodnummer moeten mee krijgen voor als we er echt niet meer uit zouden komen. Dat is misschien nog een idee ter 'verbetering' of een kaart waar de route op staat als de gps er dus mee stopt. Maar al met al was het een ontzettend leuk uitje voor ons! Bedankt!!

Over Onze partner

Algemeen

Dagje uit of vakantie in Nederland? Dit recreatiepark is prachtig gelegen op de Veluwe, in het dorp Voorthuizen. Voor een actief dagje of weekendje weg of een heerlijke vakantie op de Veluwe bent u van harte welkom bij dit recreatiepark.

Faciliteiten

Dit recreatiepark is een vakantiepark voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatiepark zijn zeer kindvriendelijk. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties (m.u.v. kerst- en voorjaarsvakantie) een animatieteam aanwezig. In Nederland is het helaas wel eens slecht weer. Geen probleem want u kunt zich prima vermaken in het overdekt zwembad of in de sfeervolle bowlinggrot.

Ligging

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u er op uit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Omgeving

Recreatie in Nederland saai? Niet als u naar dit recreatiepark gaat. Dit recreatiepark is omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandenlen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of weekendje weg bij dit recreatiepark!

" We hebben een leuke familiedag gehad, het was alleen jammer dat we geen uitleg kregen over het klootschieten, de groepjes hebben daardoor maar wat rondgelopen, dit vond ik erg zonde van de 8,50 euro p.p.
Verder hebben we genoten en het eten en de bediening was prima! "

Anoniem 08-10-2015 10:44

Meer leuke uitjes

foto