Enjoy.nl
tijd om even samen te zijn
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Fiets 'm er in - Groepsuitje in Giethoorn

Een dagje de kop van Overijssel ontdekken per fiets. U vertrekt vanuit Giethoorn om aan de hand van een routekaart de omgeving te ontdekken. U kunt zelf bepalen waar u stopt en wat u wilt ondernemen.

vanaf € 25,- p.p.
Dagje fietsen in en rondom Giethoorn
Dagje fietsen in en rondom Giethoorn
Genieten op ons terras in Giethoorn
Bootje varen door Giethoorn
Ons Restaurant in Giethoorn
Gezelligheid in ons restaurant

Dit arrangement is mogelijk vanaf 2 personen en is inclusief:

  •  Kop koffie of thee en appelgebak met slagroom bij ontvangst
  •  Plate kabeljauw of varkenshaas
  •  Fietsroute

* Indien u geen eigen fiets heeft, kunt u er een huren voor € 8,50 per persoon

Prijs: € 25 p.p. op basis van minimaal 2 personen

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Fiets 'm er in

Een dagje de kop van Overijssel ontdekken. U vertrekt vanuit Giethoorn om aan de hand van een routekaart de omgeving te ontdekken. U kunt zelf bepalen waar u stopt en wat u wilt ondernemen.

Het programma:

11.00 uur Ontvangst in Giethoorn met 1 kopje koffie of thee en appelgebak met slagroom.
11.30 uur Aan de hand van een fietsroute gaat u de omgeving ontdekken met korte beschrijvingen van de bezienswaardigheden en worden de verschillende activiteiten aangegeven die er mogelijk zijn.
16.30 uur Borrel (exclusief)
17.00 uur Er wordt een plate kabeljauw en/of varkenshaas geserveerd.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Dagje fietsen in en rondom GiethoornGenieten op ons terras in GiethoornBootje varen door GiethoornOns Restaurant in GiethoornGezelligheid in ons restaurant

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto