Enjoy.nl
tijd om even samen te zijn
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Familiedag op de Veluwe met de Cryptische Foto Veluwetocht en Gratis IJsbuffet

Ontdek deze zomer de Veluwe met een Cyrptische foto tocht. Doe met uw groep mee aan een verrassende puzzeltocht vol creativiteit op de Veluwe! We verklappen niet te veel, anders is het verrassingseffect minder groot! Na uw inspanning in de Veluwe is het tijd voor een heerlijke verkoeling en geniet [..]

vanaf € 53,- p.p.
Polysport
Polysport
Anders overnachten
fotospeurtocht
Gezellig samen eten
polysport

Bij deze Zomerse familiedag aanbieding is inbegrepen:

  •  Koffie en Veluwegebak met slagroom
  •  Fototocht van ca. 3,5 uur
  •  Entreegeld en 2 consumpties onderweg
  •  Uitgebreid Veluwebuffet
  •  EXTRA: heerlijk Italiaans ijs van de IJskaar
  •  Collage met zelfgemaakte foto's voor de meest creatieve groep

Prijs: € 53,00 p.p.
Tijdsduur programma: 7 à 8 uur
Minimum aantal: 8 personen
Maximum aantal: 300 personen

Uitbreidingsmogelijkheden:

  •  groepsknapzak voor onderweg € 6,50 p.p.

De prijs van deze Zomerse familiedag is geldig en te boeken in de maanden juli en augustus 2018.

Zomerse Familiedag op de Veluwe

Doe met uw groep mee aan een verrassende puzzeltocht vol creativiteit op de Veluwe! We verklappen niet te veel, anders is het verrassingseffect minder groot!

Programma met de Cryptische Foto Veluwetocht en heerlijk ijsbuffet

De groep wordt ingedeeld in verschillende teams en elk team krijgt 10 opdrachten die vervuld moeten worden. Ieder team krijgt een camera mee, waarmee bewezen moet worden dat de opdrachten ook daadwerkelijk met het gehele team vervuld zijn. De opdrachten prikkelen de fantasie en het cryptische denkvermogen. Deze ongeveer 3,5 uur durende tocht staat helemaal in het teken van gezelligheid en teamgeest. Onderdeel van de activiteit is een oversteek met het veerpontje en 2 consumpties, de kosten hiervan zijn inbegrepen. De foto's blijven uiteraard in uw bezit als herinnering aan een spannende en zeker amusante ochtend of middag. Wij bieden de mogelijkheid om voor onderweg een knapzak mee te nemen, dit maakt de tocht nog ludieker!

Combineer uw familie uitje met een overnachting in ons chalethotel

Polysport biedt de mogelijkheid te overnachten in een Fins chalet. De chalets liggen aan de rand van het bos bij Dieren in de Veluwe. Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

PolysportAnders overnachtenfotospeurtochtGezellig samen etenpolysport

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto