Enjoy.nl
tijd om even samen te zijn
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Groepsuitje in Giethoorn - Lekker touren door Giethoorn

Een dag genieten in het Overijsselse Giethoorn. Een tocht met een fluisterfiets, lekker picknicken en natuurlijk ook nog even vertoeven op het water. Een dagje vol beleving.

vanaf € 59,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 9.0
De dames van de Jonge
De dames van de Jonge
de Dames van de Jonge
de Dames van de Jonge
Hotel de Jonge
De dames van de Jonge
de Dames van de Jonge
de Dames van de Jonge
Hotel de Dames van de Jonge
De dames van de Jonge

Dit arrangement is inclusief

  •  Ontvangst
  •  Fluisterfietstour
  •  Picknick
  •  Puzzelvaart
  •  Drankje tijdens de puzzelvaart
  •  Prijsuitreiking en prijs

Prijs: € 59,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen.
Uiteraard kunt u deze dag uitbreiden met een culinaire afsluiting. U kunt kiezen uit: Op de fluisterfiets kunnen geen kinderen mee!

  •  Barbecue prijs vanaf 20 personen € 24,50 p.p.
  •  Koud en warm buffet prijs vanaf 20 personen € 35,00 p.p.
  •  Diner prijs op aanvraag
  •  Feestavond incl. buffet prijs op aanvraag

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

Lekker touren door Giethoorn

Lekker toeren door de prachtige omgeving van Giethoorn en Nationaal Park Weerribben-Wieden? De Dames van de Jonge laat u genieten van de omgeving op een fluisterfiets.

Ochtendprogramma - Fluisterfietstocht

10:00: Ontvangst
U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie in De dames van de Jonge. We heten u welkom en vertellen u het eerste gedeelte van het dagprogramma.

10:30: Fluisterfietstoer
Nu is de tijd rijp. Na een korte instructie over het gebruik van de fiets begint dan ook daadwerkelijk de beleving De rit die u rijdt, voert door authentieke dorpen en stadjes. Bovendien voert deze rit u door een prachtig stukje natuur met allerlei bezienswaardigheden in de omgeving. Onderweg komt u langs diverse horecagelegenheden, waar u de mogelijkheid heeft om even te genieten op het terras of aan de bar. De fluisterfietstoer is een beleving waar nog lang over nagepraat zal worden.

13:00: Picknick
Na deze ontspannende tocht staat er voor eenieder een overheerlijke picknick klaar, dus smullen maar!

Middagprogramma - Puzzelvaart

14:00: Punter puzzelvaart
Schippers ahoi stap aan boord van een punter en los de puzzel op. Met ca. 4 à 5 personen stapt u aan boord van een punter. Aan de hand van een routebeschrijving vaart u langs de waterlopen van Giethoorn. Elk team ontvangt opdrachten waarvan u onderweg de juiste antwoorden probeert te vinden.Op ongeveer de helft van de tocht kunt u onder het genot van een gratis drankje even uitblazen en bijpraten. Na de pauze hervatten we de tocht voor het 2e deel.

16:30: Prijsuitreiking
Aan het einde van de rit wordt het winnende team gefeliciteerd met een fles lekkere wijn en natuurlijk een daverend applaus van de andere teams.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

De dames van de Jongede Dames van de Jongede Dames van de JongeHotel de JongeDe dames van de Jongede Dames van de Jongede Dames van de JongeHotel de Dames van de JongeDe dames van de Jonge
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
Nicole Mellink
gebruiker Aanbevolen
06-07-2011 09:06

Wat was het een geweldige dag en ontzettende lieve mensen bij de locatie. Alles wat we daar gegeten en gedronken hadden was heerlijk, lekkere lunch en ook het diner was top!
Voor ons was het een geweldige familiedag!!!

Over Onze partner

Algemeen

Dit Hotel Restaurant is een gastvrij hotel met charme. Ontspanning en inspanning gaan hier hand in hand. Heerlijk in de buitenlucht tot jezelf komen waarna een warme en gemoedelijke tuinkamer de welverdiende rust biedt.

Kamers

Het hotel beschikt over 18 comfortabele en bijzondere hotelkamers, waaronder een speciale bruidskamer, en een kamer met een extra werk- of slaapkamer. Iedere kamer is qua ligging, uitzicht en afmeting verschillend. In een eigentijdse en aangename ambiance komt u echt tot rust. De hotelkamers beschikken over heerlijke bedden, een eigen bad of douche, toilet, föhn, radio, telefoon en televisie. Antieke en moderne meubels zijn gecombineerd met warme tinten.

Restaurant

Lekker borrelen bij de Dames, genieten van de bbq of buitenkeuken op het heerlijke terras, proef pure gerechten uit streek en seizoen die met passie zijn bereid door het keukenteam. De zonnige tuinkamer en het stijlvolle restaurant maken ieder bezoek tot een feestje. Vanaf acht uur ’s morgens kunt u al terecht voor een kopje koffie met Giethoornse lekkernij of een uitgebreid ontbijt. De kruidentuin die voor het terras ligt, herbergt allerlei ingrediënten die de basis zijn voor een aantal gerechten. Overal wordt aandacht aan besteed, van de inkoop van producten tot de gastvrije bediening aan tafel.

Omgeving

De enige vergelijking, die met het meest bijzondere dorp van Overijssel, Giethoorn, opgaat, ligt aan de oostkust van Italië en draagt de naam Venetië. Natuurlijk is Giethoorn lang niet zo groot als haar zusje, maar rust, ruimte en natuur zijn juist wat Hollands Venetië zo groot maakt. De talloze bruggetjes, die over het schitterende water naar pittoreske boerderijen leiden, maken iedere bezoeker spontaan verliefd op dit karakteristieke waterdorp.

Bezoek Giethoorn ook eens en ontdek dit magische stukje Nederland.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Wat was het een geweldige dag en ontzettende lieve mensen bij de locatie. Alles wat we daar gegeten en gedronken hadden was heerlijk, lekkere lunch en ook het diner was top!

Voor ons was het een geweldige familiedag!!! "

Nicole Mellink 06-07-2011 09:06

Meer leuke uitjes

foto