Enjoy.nl
tijd om even samen te zijn
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Dagje uit in Giethoorn? Plezier voor 4

Een gezellige dag weg met je eigen gezin of vrienden? Dan is dit plezier voor 4. Een dag heerlijk genieten vanaf het water, aansluitend de musea, winkeltjes en terrasjes in het dorp bezoeken en afsluiten met een diner.

vanaf € 50,- p.p.
Er zijn 6 reviews gegeven. 8.7
Fluisterboot
Fluisterboot
Bootje varen door Giethoorn
Genieten bij ons Giethoorn restaurant
Dagje uit in Giethoorn
In de winter rondvaren in Giethoorn
Giethoorn
Familiedag in Giethoorn

Bij dit dagje uit in Giethoorn Plezier voor 4 is inbegrepen:

  •  2 Koffie of thee met gebak of een andere consumptie met gebak
  •  Goed gevulde knapzak met 3 belegde broodjes, frisdrank, mars, salade en een stuk fruit
  •  Keuze uit Punter, fluisterboot of rondvaartboot met puzzelroute
  •  3-Gangendiner/3-gangen kindermenu

Prijzen:

€ 50,00 p.p. (vanaf 12 jaar)
€ 38,50 p.p. (3 t/m 11 jaar)

Minimum aantal personen is 4.

De prijzen van dit dagje uit in Giethoorn Plezier voor 4 arrangement zijn geldig tot en met 31 december 2019.

Dagje uit in Giethoorn? Plezier voor 4

Een gezellige dag weg met je eigen gezin of vrienden? Dan is dit plezier voor 4. Een dag heerlijk genieten vanaf het water, aansluitend de musea, winkeltjes en terrasjes in het dorp bezoeken en afsluiten met een diner.

Het programma:

10.30 uur
Ontvangst in Giethoornmet 2 kopjes koffie of thee en een ambachtelijk appelgebak met slagroom.

11.30 uur
U kunt kiezen om Giethoorn en haar omgeving per fluisterboot (2,5 uur), punter of rondvaartboot (2 uur) te gaan ontdekken. Dit alles onder het genot van een uitgebreide picknick.

Aansluitend heeft u de gelegenheid om een wandeling te maken, met de mogelijkheid om een museum of galerie te bezoeken.

16.30 uur
U bent weer terug bij ons gezellige restaurant voor een consumptie (exclusief).

17.00 uur
Tot slot kunt u napraten over deze geslaagde dag tijdens een 3-gangendiner of barbecue in ons restaurant.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

FluisterbootBootje varen door GiethoornGenieten bij ons Giethoorn restaurantDagje uit in GiethoornIn de winter rondvaren in GiethoornGiethoornFamiliedag in Giethoorn
8.7/10
beoordeling
8.7 op 10
Beoordeling gebaseerd op 6 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.0
Ligging
7.0
Prijs / kwaliteit
8.0
Service
8.0
Activiteiten
8.0
Accommodatie
8.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
Gonny Schep
36 jaar
gebruiker Aanbevolen
03-07-2017 10:32

Ondanks dat het regende hebben we een leuke dag gehad. Konden open bootje omzetten naar overdekte rondvaart.

gebruiker 9
Linda Sasburg
39 jaar
gebruiker Aanbevolen
11-08-2016 19:56

We hebben heerlijk genoten van het Plezier voor 4 arrangement. Het diner was echt heerlijk. Alleen de lunch vonden we vrij simpel, maar wel goed te doen. Wel leuk verpakt in een boerenzakdoek. Persoonlijk zouden wij iets meer willen betalen, om een iets luxer broodje te krijgen. Maar zeker een hele leuke dag gehad, een aanrader!

gebruiker 10
Blaauw
71 jaar
gebruiker Aanbevolen
19-09-2015 15:52

Prima verzorgd.

gebruiker 8
Evelien van Essen
36 jaar
gebruiker Aanbevolen
10-09-2014 13:12

super dagje gehad,goed verzorgd...vriendelijk personeel,al met al geweldig genoten!

gebruiker 9
frida bosman
45 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
04-09-2013 16:29

we hebben een familie uitje gehad op 31-08-2013 met een barbeqeu aan het eind. eerst hebben we gevaren in 3 fluisterbootjes met puzzeltocht erg gezellig daarna even wat gedronken op het terras, daarna even de buurt verkent en daarna begonnen aan de barbeque, deze dag was voor ons veertienen een gezellige dag met goede bedining erg vriendelijk de prijs van dit alles viel ons erg mee en de kwaliteit van het eten was goed.oja de knapzakken waren goed gevuld voor ieder wat wils en erg lekker.we vonden de puzzel tocht vragen over welke plaatsnamen het moesten zijn moeilijk maar naar uitleg van de gezellige ober was het al snel duidelijk wat de antwoorden moesten zijn erg leuk, we willen jullie bedanken voor de gezellige dag die jullie voor ons hebben verzorgd. groeten uit zwolle van fam bosman alberts en zuidberg. wij geven dit uitje een 9

  • 8.0
  • 7.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
gebruiker 8
Gerda Doevendans
63 jaar
gebruiker Aanbevolen
24-06-2013 10:13

We hebben een hele leuke dag gehad, was goed georganiseerd, het weer was jammer niet erg mooi veel regen maar daar konden jullie jammer genoeg niks aan doen.

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" we hebben een familie uitje gehad op 31-08-2013 met een barbeqeu aan het eind. eerst hebben we gevaren in 3 fluisterbootjes met puzzeltocht erg gezellig daarna even wat gedronken op het terras, daarna even de buurt verkent en daarna begonnen aan de barbeque, deze dag was voor ons veertienen een gezellige dag met goede bedining erg vriendelijk de [..] "

Anoniem 04-09-2013 16:29

Meer leuke uitjes

foto