Enjoy.nl
tijd om even samen te zijn
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Curlen, Koersbal en indoor Boules - Familieuitje in Gelderland

Deze leuke combinatie van 3 verschillende spelen, Curling, Boules en Koersbal zijn spannend maar ook erg gezellig. Wat deze spelen gemeen hebben is het feit dat men moet proberen de curling stenen, boules of koersballen zo dicht mogelijk in het spelcentrum te krijgen.

vanaf € 54,50 p.p.
Er zijn 7 reviews gegeven. 8.1
Polysport
Polysport
Polysport
Polysport
Polysport
Polysport
Polysport
Polysport

Dit familieuitje is inclusief

  •  Koffie en thee met apfelstrudel en slagroom
  •  Curlen, Koersbal en Boules programma
  •  Begeleiding/wedstrijdelement
  •  Fotocollage voor de winnaars
  •  Prijsuitreiking
  •  Uitgebreid Oostenrijks buffet
  •  Ambachtelijke ijskar - ECHT Italiaans ijs
Prijs: € 54,50 p.p. op basis van minimaal 20 personen

De prijs van dit familieuitje in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.
Optioneel bij te boeken
Diverse lunchesinfo € 9,75
Eenvoudig ijsbuffet € 4,-
Sorbet € 4,-
Overnachting Finse Chaletinfo € 23,-

Curlen, Koersbal en indoor Boules

Een leuk indoor programma met veel spanning en weinig inspanning! De combinatie van 3 verschillende spelen, Curling, Boules en Koersbal zijn spannend maar vooral ook erg gezellig. Wat deze spelen gemeen hebben is het feit dat men moet proberen de curling stenen, boules of koersballen zo dicht mogelijk in het spelcentrum te krijgen. De spelregels zijn feitelijk identiek, het spelmateriaal en de glijd -rol- en gooitechnieken totaal verschillend. Deze activiteit wordt in wedstrijdvorm gespeeld.

Programmavoorstel

De teams worden ingedeeld, het spel wordt uitgelegd en de telformulieren uitgedeeld. Dan kan het spel beginnen.Bij het 'glijden' ofwel ‘curling’ is het de bedoeling de curlingsteen zo dicht mogelijk bij het spelcentrum, de 'dolly', te krijgen. Hetzelfde is de bedoeling bij het 'rollen', ofwel het ‘koersbal’. Hierbij probeert u de bal zo dicht mogelijk bij de 'jack' te rollen. Echter, de koersballen rollen niet in een rechte baan, maar in een boog. Bij het 'werpen', het ‘boules’, probeert u de boule zo dicht mogelijk bij de 'but' te krijgen. Na afloop is er een prijsuitreiking en het beste team ontvangt een ingelijste groepsfoto.

Restaurant Vahle

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:
ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

PolysportPolysportPolysportPolysportPolysportPolysportPolysport
8.1/10
beoordeling
8.1 op 10
Beoordeling gebaseerd op 7 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Henk Muis
57 jaar
gebruiker Aanbevolen
07-09-2015 11:17

Veel plezier gehad met de balspellen. Werden leuk begeleid door de medewerker van de locatie. Het eten was heerlijk. Jammer dat het vanille-ijs op was, maar de apfelstrudel maakte het weer goed.

gebruiker 8
Marianne Hendrix
gebruiker Aanbevolen
30-09-2014 21:45

Hebben een leuke middag gehad. Was verder goed geregeld.

gebruiker 8
Baldwin Cornelisse
51 jaar
gebruiker Aanbevolen
21-03-2014 20:39

We hebben een heerlijke familie dag gehad. Iedereen van 4 t/m 87 jaar heeft zich prima vermaakt. Na een prettig ontvangst zijn we op een sportieve manier de competitie met elkaar aangegaan. Vooraf nog even allemaal en per team op de foto. Deze worden later gebruikt als cadeau voor het winnend team. Vervolgens een overvloedig en heerlijk buffet er was meer dan genoeg en van goede kwaliteit. nog een opmerking om het allemaal nog beter te maken. Een versnapering tijdens het spel zou welkom zijn. Dat kan dan gelijk gebruikt worden als tussen evaluatie (sterke verhalen)

gebruiker 8
Gerrit Heerhugowaard
gebruiker Aanbevolen
10-12-2013 10:39

Heel flexibel, wensen konden ingevuld worden, klantvriendelijk

gebruiker 8
Jeanine Abcoude
gebruiker Aanbevolen
10-12-2013 10:39

Leuke ontspannen sfeer en goed verzorgde locatie.

gebruiker 8
Maaike en Bart Arnhem Lathum
gebruiker Aanbevolen
10-12-2013 10:36

De activiteit werd duidelijk uitgelegd en er was genoeg tijd.

gebruiker 9
J. Berghuijs
gebruiker Aanbevolen
10-10-2011 19:51

Zeer klantvriendelijk. Heldere afspraken, achteraf geen nare verrassingen. Keuze mogelijkheid aanbetalen of alles in één keer afrekenen. We hebben het erg naar ons zin gehad! Uitleg spellen beter aangepassen aan de samenstelling van de groep.

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.
Optioneel bij te boeken
Diverse lunchesinfo € 9,75
Eenvoudig ijsbuffet € 4,-
Sorbet € 4,-
Overnachting Finse Chaletinfo € 23,-

" De activiteit werd duidelijk uitgelegd en er was genoeg tijd. "

Maaike en Bart Arnhem Lathum 10-12-2013 10:36

Meer leuke uitjes

foto