Enjoy.nl
tijd om even samen te zijn
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

All-In zeilmiddag voor een geweldige familieuitje op het water

Een middag zeilen op een botter is een belevenis voor iedereen. Voor een geweldig familieuitje op het water wordt dit een dag om nooit te vergeten. Een All-In zeilmiddag, een bijzondere ervaring voor jong en oud.

vanaf € 75,- p.p.
Zeiluitje met het bedrijf op de botter BU113
Zeiluitje met het bedrijf op de botter BU113
Spakenburgse Botter
Teamwork is zeilen op botter BU89
lekker paling eten aan boord van een botter
Teamuitje zeilen beleven op het IJsselmeer
Spakenburgse Botter
Een zeildag met vrienden op botters op het IJsselmeer

Bij dit familieuitje is inbegrepen:

  •  Huur schip 
  •  Ontvangst met palaver
  •  Schippersborrel met verse haring
  •  Borrelhapjes
  •  Onbeperkt consumpties
  •  Servicekosten

ALL-IN Prijs: € 75,00 p.p. 
Minimum aantal personen is 12.
Duur programma 3,5 uur.

De prijs van dit Familieuitje is geldig tot en met 31 december 2019.

Familieuitje op een Botter

Een middag zeilen op een botter is een belevenis voor iedereen. Voor een geweldig familieuitje op het water wordt dit een dag om nooit te vergeten. Een All-In zeilmiddag, een bijzondere ervaring voor jong en oud.

De middag van Huizen

Aan boord van een stoere botter genieten van een mooie zeilmiddag? Dat kan met dit middag arrangement op de voormalige Zuiderzee, het IJsselmeer. Gezellig met de familie eens genieten op het water.

Het programma

14.00 uur: Ontvangst in Huizen met het 'Palaver' met een korte historische inleiding en het indelen van de schepen
14.15 uur: Afvaart: de zeilen worden gehesen en de tocht over de voormalige Zuiderzee kan beginnen
14.30 uur: Schippersborrel met verse Haring
15.15 uur: Borrel hapjes

Tijdens het varen wordt u natuurlijk goed verzorgd met de nodige consumpties

17.00 uur: Aankomst in de haven van Huizen
17.00 uur: Even na borrelen 
17.30 uur: Einde zeilmiddag

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Zeiluitje met het bedrijf op de botter BU113Spakenburgse BotterTeamwork is zeilen op botter BU89lekker paling eten aan boord van een botterTeamuitje zeilen beleven op het IJsselmeerSpakenburgse BotterEen zeildag met vrienden op botters op het IJsselmeer

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over BotterEvents.nl

Algemeen

Vissen, zeilen, aanpakken, dat was het leven van een Spakenburger visserman. Met zijn botter bedwong hij de ruige zuiderzee. Een week van huis om terug te komen met o.a haring en paling. Gelukkig is het allemaal niet zo erg meer, maar het hijsen van de zeilen, het bedienen van de zwaarden en de helmstok vasthouden is samen met de schipper nog steeds een must.

Een dag deze nostalgie beleven kan nog op deze varende monumenten van meer dan 100 jaar oud. Met verschillende mogelijkheden van haring happen tot visroken . Bij slecht weer kunnen we altijd terecht in ons oergezellige schippershuys of in ons museumcafé De Korporaal, waar de nostalgie van vroeger herleeft.

BotterEvents.nl

U kunt een Botter huren bij BotterEvents.nl voor familieuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuildingsactiviteiten, Botter races, workshops, themafeesten, vergaderbijeenkomsten en nog veel meer.

Botters

Van de 55 botters die er momenteel nog zijn hebben wij er 5 in ons bezit, daarnaast bezitten wij een Wieringer Aak. Er liggen in Spakenburg momenteel nog 30 schepen in de museum haven.

De authentieke schepen zijn zorgvuldig gerestaureerd en varen met schipper en knecht voor ieder die dat wil.

De botters waarvan er vroeger meer dan 200 waren in Spakenburg, zijn stuk voor stuk historische monumenten met een eigen verhaal. De wieringeraak WR54 is een speciaal verhaal. Dit schip heeft vele jaren op Wieringen gevist en is geheel authentiek.

Kijk voor meer informatie op BotterEvents.nl en neem via het contact formulier contact met ons op !

Vertrekhavens

- Spakenburg
- Kampen
- Huizen
- Elburg

Huizen

Huizen is een veelzijdige gemeente in Het Gooi. Huizen ligt omgeven door bos, hei en water, absoluut uniek in het centrum van Nederland. Watersporters genieten er aan het strand, in de oude haven of een van de moderne jachthavens. Natuurliefhebbers zoeken de bossen en de hei op en cultuurliefhebbers halen hun hart op in een van de musea.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto