Enjoy.nl
tijd om even samen te zijn
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Boerenspel arrangement - Groepsuitje op de boerderij

Een gezellig dagje uit op de boerderij met te gekke boerenspellen waar u met familie, vrienden of collega's hilarische momenten mee zult beleven. Doe mee aan deze leuke boerenactiviteiten en geniet daarna van een heerlijk buffet.

vanaf € 38,25 p.p.
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Entertainment
Catering

Super Deal Super Deal

Dit super gezellige Boerenspel dagje uit is inclusief:

  •  Ontvangst met een mok koffie en plak koek
  •  Boerenactiviteiten (1,5 uur)
  •  Gratis kinderparadijs 
  •  Boerenbuffet
  •  Nagerecht
  •  Kopje koffie met bonbon ter afsluiting

Prijs: € 38,25 p.p.
Minimaal 20 personen (minder personen in overleg).
Eventueel uit te breiden met een rode zakdoek.

De prijs van dit Boerenspel dagje uit is geldig tot en met 31 december 2018.

Groepsuitje Gelderland op de boerderij - Super leuke boerenactiviteiten

Een gezellig dagje uit op de boerderij met uw familie, vrienden of collega's. Doe mee aan leuke boerenactiviteiten en geniet van een heerlijk buffet.

Boerenspel arrangement - Groepsuitje op de boerderij

We ontvangen u met een mok boeren koffie met een overheerlijke plak koek. Daarna gaat u 1,5 uur meedoen aan de gezellige boerenactiviteiten. Hierbij kunt u denken aan gavel werpen, kruiwagenrace, strobalen lopen, koemelken, klompenrace, boomstamzagen en zaklopen.

Hilarische momenten beleven met deze super leuke boerenactiviteiten!

Een dagje op de boerderij zorgt dat u altijd trek krijgt!

Na al deze inspanning is het tijd voor drankjes aan de bar, waarna u kunt genieten van een overheerlijk boerenbuffet. Een grandioze beenham zal aan het buffet worden aangesneden. Heerlijk genieten van de keulse pot, stoofschotel en kip op boeren wijze (Bonne Femme), aardappelgarnituren, diverse groenten en salades. Houdt u nog een plaatsje over voor het nagerecht; overheerlijke boeren jongens met ijs en slagroom.

We sluiten deze gezellige dag af met een kopje koffie met bonbon.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

BoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveEntertainmentCatering

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto