TOP 3 Strandfeesten !

Strandfeest organiseren? Hier vindt u de leukste feesten op het strand. Van actief uit op het strand tot eenspetterende beachparty! Uw strand evenement, arrangement of feest aan het strand van Scheveningen,Zandvoort of Egmond, maar u kunt zelf ook uw wensen aangeven.

Vandaag hebben wij voor u de badplaatsen Scheveningen & IJmuiden uitgelicht. Scheveningen is natuurlijk het meest populair, maar ook in IJmuiden zijn er veel mogelijkheden. In IJmuiden heeft u bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om te blokarten, wat helaas niet mogelijk is op het strand van Scheveningen. Zo zijn er voor beide locaties voor en nadelen die u kunt afwegen om een spetterend dagje uit te organiseren op het strand.

Scheveningen
Scheveningen, de badplaats achter Den Haag, biedt volop mogelijkheden om een heerlijk weekendje er op uit te zijn of zomaar lekker een paar dagen er tussen uit. Het lange zandstrand, de vele strandpaviljoens, winkeltjes, Holland Casino en het Circus theater maken Scheveningen the place to be!

Bekijk nu onze TOP 3 voor een Spetterend dagje uit op het Strand en boek ook zo’n leuk dagje uit in Scheveningen of IJmuiden.

  1. Vrijgezellendag op het strand in Scheveningen
  2. Zeskamp en BBQ – Groepsuitje op het strand van Scheveningen
  3. Geweldig Stranduitje? Spanning en avontuur beleef je hier

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl