Romantisch weekendje weg aan de Zeeuwse kust

Wilt u uw geliefde even in het zonnetje zetten? Verras hem/haar dan met een prachtig romantisch arrangement en ontspan samen even aan de mooie Zeeuwse kust.

Tijdens dit arrangement bloeit de romantiek zeker! Jullie overnachten maar liefst 2 nachten in een leuk hotel in het Zeelandse Sluis. Wanneer jullie bij het hotel aankomen krijgen jullie een heerlijk glaasje bubbels en als jullie op de kamer komt ligt er een verwenpakketje voor jullie klaar. In de avond kunnen jullie genieten van een heerlijk en romantisch 4-gangen diner. Wanneer jullie wakker worden, staat er 1x een heerlijk champenoise ontbijt voor jullie klaar en 1x een uitgebreid ontbijtbuffet. Kortom; dit weekendje zit vol liefde en geluk.

Romantisch genieten aan de Zeeuwse kust

Jullie overnachten in het leuke dorpje Sluis. In dit dorpje zijn de winkels maar liefst 7 dagen per week geopend, dus u kunt altijd er even met jouw geliefde er tussenuit gaan om te gaan shoppen. Dit dorpje staat bekend om de bourgondische mogelijkheden die het te bieden heeft. Voor de culturele uitstapjes kunnen jullie terecht in de steden Brugge, Knokke en Damme welke in de nabije omgeving liggen. Wie liever wilt uitwaaien op het strand kan dat doen op het strand van Catzand.

Vindt samen met jouw geliefde de Romantiek aan de Zeeuwse kust!

Recreatief.nl