Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Relaxarrangement - 3-daags Kuren Bad Valkenburg

Genieten van de echte Limburgse gastvrijheid en uitgebreid relaxen? Van de typisch Limburgse ontvangst met een lekker stukje vlaai en het gastronomische diner tot aan het bezoek aan Sauna & Wellness resort Thermae 2000; hier zal het u aan niets ontbreken!

vanaf € 79,75 p.p.p.n.
Reisduur 3 dagen Er zijn 3 reviews gegeven. 8.0
beauty
beauty
Hotelkamer
omgeving
omgeving
Restaurant soep
Voorzijde hotel in Valkenburg

Dit arrangement is inclusief:

  •  Ontvangst met koffie of thee en vlaai
  •  2 x Overnachting
  •  2 x Uitgebreid ontbijtbuffet
  •  1 x Luxe 5-gangendiner op de dag van aankomst
  •  1 x entree Sauna & Wellness resort Thermae 2000
  •  1 x entree tot het Holland Casino
  •  Informatiepakket van de omgeving

Prijs: vanaf € 159,50 p.p. op basis van een 2-persoons comfort kamer met douche.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.

Relaxarrangement in Valkenburg

Genieten van de echte Limburgse gastvrijheid en uitgebreid relaxen? Van de typisch Limburgse ontvangst met een lekker stukje vlaai en het gastronomische diner tot aan het bezoek aan Sauna & Wellness resort Thermae 2000; hier zal het u aan niets ontbreken!

Het hotel en de faciliteiten

In de bekende Geulvallei, dichtbij Valkenburg en het prachtige natuurreservaat Ingendael, ligt dit prachtige 3-sterren hotel. Een hotel met een rijke historie, gevestigd in een mooi historisch pand. Wilt u een boek lezen in onze lounge, genieten van een hapje en drankje op ons terras of fietsend de omgeving verkennen?De faciliteiten en de schitterende omgeving in Valkenburg waarin dit hotel gelegen is, staan garant voor een ontspannen verblijf. Het hotel heeft een unieke ligging in het karakteristieke plaatsje Houthem St. Gerlach (in de gemeente Valkenburg). Mede door de fantastische ligging en de gastvrije traditie is dit hotel uitermate geschikt voor een kort of lang verblijf. U kunt bijvoorbeeld fietsen huren in het hotel en al fietsend de omgeving verkennen. Het hotel beschikt over 39 comfort kamers die van alle comfort zijn voorzien. Daarnaast heeft het hotel een ala carte restaurant, bar, terras, lounge, lift, gratis draadloos internet, fietsverhuur, overdekte fietsenstalling en ruime parkeergelegenheid. Ook uwhond is welkom (tegen een vergoeding).

De kamers

Het hotel heeft 4 kamertypes.

De kleine 2-persoonskamer met douche is sfeervol en comfortabel ingericht. De kamer is voorzien van een telefoon, draadloos internet, plasmatelevisie, boxspring twijfelaar en een badkamer met douche en toilet.

De 2-persoonskamer comfort met douche is voorzien van een telefoon, draadloos internet, plasmatelevisie, 2 éénpersoons boxspring bedden die tegen elkaar staan en een badkamer met douche en toilet.

De 2-persoonskamer comfort plus is ruimer dan de comfort hotelkamer. De kamer is voorzien van een telefoon, draadloos internet, plasmatelevisie, boxspring bed en een badkamer met douche en toilet.

De zes 1-persoonskamer comfort met douche zijn knus en comfortabel ingericht. De kamer is voorzien van een telefoon, draadloos internet, plasmatelevisie, radio en een badkamer met douche en toilet.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

beautyHotelkameromgevingomgevingRestaurant soepVoorzijde hotel in Valkenburg
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 3 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
18-10-2017 09:18

Leuk hotel gastvrij ontvangen. Hotel had wel wat achterstallig onderhoud maar wel schoon. Het eten veel en over heerlijk. Sauna 2000 mooi alleen de afscheiding tussen het spa gedeelte en kuur baden niet duidelijk. Maar zeker een goed en leuk arrangement.

gebruiker 8
chris van ginneken
33 jaar
gebruiker Aanbevolen
25-09-2016 16:20

Ik vind het heel erg fijn arrangement. Het ontbijt was zeer goed en de locatie gaf de mogelijkheid tot uitjes naar Valkenburg en Maastricht binnen een kwartiertje afstand.

gebruiker 8
Martha De Boer
69 jaar
gebruiker Aanbevolen
08-02-2016 10:03

Een super diner gezellig goed hotel in een mooie omgeving en heerlijk relaxen in thermae 2000

Over Onze partner

Genieten in het Geuldal nabij Valkenburg

In de bekende Geulvallei, dichtbij Valkenburg en het prachtige natuurreservaat Ingendael, ligt dit prachtige 3-sterren hotel. Een hotel met een rijke historie, gevestigd in een mooi historisch pand. Wilt u een boek lezen in onze lounge, genieten van een hapje en drankje op ons terras of fietsend de omgeving verkennen? De faciliteiten en de schitterende omgeving in Valkenburg waarin dit hotel gelegen is, staan garant voor een ontspannen verblijf.

Het hotel en de faciliteiten

Het hotel heeft een unieke ligging in het karakteristieke plaatsje Houthem St. Gerlach (in de gemeente Valkenburg). Mede door de fantastische ligging en de gastvrije traditie is dit hotel uitermate geschikt voor een kort of lang verblijf. U kunt bijvoorbeeld fietsen huren in het hotel en al fietsend de omgeving verkennen.

Het hotel beschikt over 39 comfort kamers die van alle comfort zijn voorzien. Daarnaast heeft het hotel een ala carte restaurant, bar, terras, lounge, lift, gratis draadloos internet, fietsverhuur, overdekte fietsenstalling en ruime parkeergelegenheid. Ook uw
hond is welkom (tegen een vergoeding).

De kamers

Het hotel heeft 4 kamertypes. De kleine 2-persoonskamer met douche is sfeervol en comfortabel ingericht. De kamer is voorzien van een telefoon, draadloos internet, plasmatelevisie, boxspring twijfelaar en een badkamer met douche en toilet. De 2-persoonskamer comfort met douche is voorzien van een telefoon, draadloos internet, plasmatelevisie, 2 éénpersoons boxspring bedden die tegen elkaar staan en een badkamer met douche en toilet. De 2-persoonskamer comfort plus is ruimer dan de comfort hotelkamer. De kamer is voorzien van een telefoon, draadloos internet, plasmatelevisie, boxspring bed en een badkamer met douche en toilet. De zes 1-persoonskamer comfort met douche zijn knus en comfortabel ingericht. De kamer is voorzien van een telefoon, draadloos internet, plasmatelevisie, radio en een badkamer met douche en toilet.

Omgeving en leuke tips

Wie Limburg eerder heeft bezocht, weet dat het een stukje buitenland in Nederland is. Het mooie landschap met heuvels en valleien doet menigeen denken aan Zuid-Europese vakanties. Fris kletterende beken en prachtige wandel- en fietspaden vindt u in iedere hoek van deze streek.

Maak een schitterende wandel- of fietstocht door het prachtige Limburgse landschap, brreng een bezoek aan de mergelgrotten, ga een dag heerlijk ontspannen in kuuroord Thermae 2OOO of bezoek het Streekmuseum dat is gevestigd in het oude monumentale gemeentehuis in het centrum van Valkenburg. Voor de shoppers onder ons ligt Maastricht, Aken en Luik in de buurt. En bent u met de kids dan is het Sprookjesbos, een dagje naar Snowworld of een bezoek aan het GaiaZoo zeker de moeite waard.

" Leuk hotel gastvrij ontvangen. Hotel had wel wat achterstallig onderhoud maar wel schoon.
Het eten veel en over heerlijk.
Sauna 2000 mooi alleen de afscheiding tussen het spa gedeelte en kuur baden niet duidelijk.
Maar zeker een goed en leuk arrangement. "

Anoniem 18-10-2017 09:18

foto