Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Super zeskamp - Actief groepsuitje in Gelderland

Super zeskamp arrangement in Gelderland. Ga de strijd aan met je groep en laat zien wie het sterkste, snelst en het handigst is. Na deze uitdagende activiteitenzoals de survivalbaan, de twisterbaan, bungie runbaan, zaklopen, speerwerpen, boogschieten en de kruiwagenrace kunt u genieten van een [..]

vanaf € 57,50 p.p.
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Balspel
Boerenhoeve
Eten bij de Partyboerderij
Boerenhoeve

Dit super zeskamp arrangement is inclusief:

  •  ontvangst met een mok koffie met koek
  •  superzeskamp
  •  kop soep met stokbrood
  •  onbeperkt smullen van de wereldberoemde Hutselpanne met minimaal 7 soorten vlees o.a. varkenshaas, biefstukjes, kalkoen kipfilet, snitzel enz. paprika, uien, champignons en groenten, salades zoals vleessalade, aardappelsalade, ham preisalade en pastasalade, koude en warme sauzen, vers gebakken broodjes, frietjes en gebakken aardappels
  •  overheerlijke coupe roomijs met vruchten
  •  gratis speelparadijs voor de kids
  •  kopje koffie ter afsluiting
Prijs: € 57,50 p.p.
Minimum aantal: 30 personen (anders in overleg)
Tijdsduur: 6 uur inclusief korte pauze

Drankjes op afkoop of nacalculatie (afkoop €15,- bier, fris, wijn)
Tegen meerprijs extra in te huren vlotbouwen of waterbal

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.
Optioneel bij te boeken
4 uur drankafkoop (bier, fris en wijn) € 15,-

Super Zeskamp Programma - Groepsuitje met de leukste activiteiten

We ontvangen u met een mok koffie met koek. Daarna begint de actieve super zeskamp. Maak uw borst maar nat voor de survivalbaan Hilariteit alom, bierfiesten, bungie runbaan, twisterbaan, zakloopcompetitie zo hard u kunt, speerwerpen, boogschieten, levend tafelvoetbal en stroop uw mouwen op voor de kruiwagenrace.

Na de super zeskamp culinair genieten

Na deze inspanningen staat er een drankje bij de bar klaar en komt u lekker bij tijdens een heerlijk buffet: Kop soep met stokbrood. Daarna kunt u genieten van de Hutselpanne, met z'n allen lekker onbeperkt smullen van minimaal 7 soorten vlees o.a. varkenshaas, biefstukjes, kalkoen kipfilet, snitzel enz. paprika, uien, champignons en groenten, salades zoals vleessalade, aardappelsalade, ham preisalade en pastasalade, koude en warme sauzen, vers gebakken broodjes, frietjes en gebakken aardappels
Een overheerlijk coupe roomijs met vruchten na. En voordat u naar huis gaat een kopje koffie om bij te komen van deze dag.

Prachtige boerenhofstede = Altijd feest!

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij De locatie zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.
Restaurant & locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

Eerst even afspreken en de locatie bekijken ? Mark en willie staan u graag met een kopje koffie te woord. ( geef in deze aanvraag aan het einde aan bij opmerkingen dat u een afspraak wilt )
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

BoerenhoeveBalspelBoerenhoeveEten bij de PartyboerderijBoerenhoeve

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.
Optioneel bij te boeken
4 uur drankafkoop (bier, fris en wijn) € 15,-

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto