Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Smokkeltocht Maffia in Gelderland - Bent u de douane te slim af?

Voor een spannende smokkeltocht bent u hier aan het goede adres. Smokkel een voorraad whisky en wees de douane te slim af! Tot slot verdient u een heerlijk hutselbuffet.

vanaf € 54,50 p.p.
maffia
maffia
Boerenhoeve
Boerenhoeve
whiskey
smokkelaar
Boerenhoeve

Dit spannende Smokkeltocht arrangement is inclusief:

  •  Ontvangst met koffie met een vleugje ?? en een vleugje ??
  •  De spannende tocht met de heuse Don Al Capone waar een ieder volop zichzelf kan zijn
  •  Drankjes bij de bar of binnentuin
  •  Kop soep met natuurlijk een vleugje ??
  •  Hutselbuffet met onbeperkt vlees van minimaal 7 soort vlees, salades, sauzen, boters, vers knapperig stokbrood en een verse fruitsalade enz.
  •  Irish koffie met de gesmokkelde whisky
  •  Gratis kinderparadijs
  •  Tijdsduur: 5 uur

Prijs: € 54,50 p.p.
Minimum aantal: 25 personen (anders in overleg).

Drankarrangement mogelijk voor € 15 per persoon bier, fris en wijn. Uiteraard is op basis van nacalculatie ook mogelijk.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Optioneel bij te boeken
4 uur drankafkoop (bier, fris en wijn) € 15,-

Groepsuitje in Gelderland - Spannende smokkeltocht

Bent u op zoek naar een spannend groepsuitje metiets extra's ? Dan bent u hier aan het goede adres. Smokkel een voorraad whisky en wees de douane te slim af! Misschien wordt u wel de Nieuwe Don Al Capone. Tot slot verdient u een heerlijk hutselbuffet. Lekker genieten van onbeperkt vlees, salades, sauzen, boters, vers knapperig stokbrood en een verse fruitsalade. Irisch koffie met de gesmokkelde whisky.

Programma - Wie van uw groep is Mister Al Capone?

Don Al Capone woont in Italië en moet vanwege het overlijden van zijn vader naar Chicago om daar de zaken te gaan overnemen. Echter de situatie in Amerika is net als in de tijd van de drooglegging in Amerika in The Roaring Twenties. Helaas is het volgens de wet verboden whisky te vervoeren en zal de whisky gesmokkeld moeten worden. Hiervoor vraagt Don Al Capone uw hulp, want hij wil zoveel mogelijk voorraad mee hebben voor zijn lange verbijf in Amerika. Daarom deelt hij de aanwezige personen in groepen, die afzonderlijk van elkaar de whisky over land en water moeten smokkelen.

Naast de opdrachten moeten de smokkelaars ook proberen de douane te slim af te zijn. Als ze worden aangehouden zullen ze moeten luisteren naar de douane en desnoods de whisky moeten afgeven. Naast de douane zult u nog andere gekke figuren tegenkomen die u misschien wel door omkoping op u kunt krijgen. Alles heeft tenslotte een waarde! De groep die de meeste whisky voor DonAl Capone smokkelt, kan een beloning in ontvangst nemen! Wie weet wordt dankzij uw hulp Don Al Capone naast zijn vader in deze tijd ook een groot, rijk en beroemd man!

Bij terugkomst kunt u onder het genot van een drankje gezellig napraten en vertellen hoe u de douane heeft omgekocht. Wie weet wordt u, na het tellen van de flessen, uitgeroepen als hulp Mister al capone! 1 Of 2 gasten zullen Mister Al Capone assisteren, dit is afhankelijk van de groepsgrootte.

Top locatie - Altijd feest!

Voor elk avondje uit, dagje uit of feest - groot of klein - bent u hier aan het juiste adres. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.

De locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer. Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

maffiaBoerenhoeveBoerenhoevewhiskeysmokkelaarBoerenhoeve

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.
Optioneel bij te boeken
4 uur drankafkoop (bier, fris en wijn) € 15,-

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto