Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Amsterdam - GPS Hunt over de Wallen of de Jordaan

Met een GPS Hunt Amsterdam verkennen! Een actief programma in teams om opdrachten te vervullen. Zin in een gezellig en uitdagend programma door Amsterdam. Boek dan deze GPS Hunt.

vanaf € 19,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 7.0
lo
lo
k
f
2

Dit arrangement is inclusief:

  •  Ontvangst
  •  Programma uitleg
  •  Uitleg GPS
  •  GPS dropping met vragen / opdrachten
  •  2 consumpties
  •  Prijsuitreiking
Prijzen:
  •  8 - 14 personen € 22,50 p.p. excl. BTW
  •  15 - > personen € 19,50 p.p. excl. BTW
Minimaal aantal personen: 8.
Tijdsduur: 3 uur.

Optioneel:
  •  De tocht kan ook met de fiets worden gedaan tegen een meerprijs van € 9,50 p.p. excl. BTW.
  •  De puzzeltochten kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.
Tip; onthoud satellietplaatsbepalingssysteem voor Scrabble!

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Amsterdam per satellietplaatsbepalingssysteem!

PER WAT? Nog een keer lezen; Ok, ok, u kent dit begrip waarschijnlijk beter als GPS, wat Global Positioning System betekent. U weet wel, het systeem waarmee die aardige Belgische dame u de weg wijst als u in de auto zit.

Wallen of Jordaan

Onze GPS tochten vinden plaats in 2 verschillende gebieden; het ene gebied is het bekende, populaire, beetje frivole Mokum (de oude binnenstad) en het andere laat u meer de serieuze, mooie historische kant van Amsterdam zien (de Jordaan en de Grachtengordel). Aan u de keuze!

GPS-en door Amsterdam

Mokum Events laat u Amsterdam verkennen met behulp van GPS! Met behulp van coördinaten die u op krijgt en intoetst in de GPS ontvanger wordt u, via 24 verschillende satellieten, exact aangegeven wat de kortste route naar het opgegeven eindpunt is. MAAR: deze route is weliswaar de kortste route naar de locatie, maar satellieten kunnen alleen in rechte lijn (dus hemelsbreed) aangeven waar uw doel ligt. U moet dus zélf de juiste straatjes, steegjes en grachtjes door verschillende authentieke Amsterdamse volksbuurten zien te vinden, waarlangs u uiteindelijk (zo snel mogelijk!) de te vinden locatie moet zien te bereiken!! Jazeker, zo snel mogelijk, want de snelste wint de hoofdprijs! Klinkt gemakkelijk hè? KOM MAAR OP DAN!!
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

lokf2
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 2 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 7
Jill Stokkermans
22 jaar
gebruiker Aanbevolen
20-11-2017 09:24

Was erg gezellig!

gebruiker 9
Annie Van Beek
59 jaar
gebruiker Aanbevolen
24-04-2017 13:51

Hele leuke tour en hele goede uitleg.

Over Mokumuitjes.nl

Algemeen

Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

Kom naar ons voor:
De origineelste uitjes
Het grootste aanbod
De scherpste prijzen
De beste gidsen
En alle events op maat!

Maatwerk

Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

Tip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Waar staan wij voor

Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

Onze motto's:
Alles is mogelijk
Afspraak is afspraak
Wij werken met plezier voor uw plezier

Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam ? Leuke amsterdamse uitjes in onze hoofdstad. Ontdek de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.Beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg! Waar het in
Amsterdam echt leuk is weten wij. Vele duizenden Nederlanders gingen je voor en genoten van onze amsterdamse uitjes.

" Was erg gezellig! "

Jill Stokkermans 20-11-2017 09:24

Meer leuke uitjes

foto