Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Lopen op het water? Hilarisch teamuitje in Giethoorn

Creativiteit, handigheid en doorzettingsvermogen met de bijbehorende hilariteit komen absoluut aan bod in dit hilarische uitje in Giethoorn. Stap in de Aqua Bubbles en u zult zelf zien en ervaren hoe hilarisch dit zal zijn. Voor een geweldige familiedag of vrijgezellenuitje op het water in [..]

vanaf € 25,- p.p.
Er zijn 4 reviews gegeven. 9.3
Aquabubbelen in Giethoorn
Aquabubbelen in Giethoorn
Restaurant in Giethoorn
Aquabubbelen in Giethoorn
Aquabubbelen in Giethoorn
Genieten op ons terras in Giethoorn
Aquabubbelen in Giethoorn
Ons Restaurant in Giethoorn
Aquabubbelen in Giethoorn
Aquabubbelen in Giethoorn
Aquabubbelen in Giethoorn

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  •  Ontvangst met 1 kopje koffie of thee en appelgebak
  •  Rondvaart naar de aqua-bubbles
  •  Huur Aqua-bubble + begeleiding (1 uur)
  •  Broodplankje en 1 consumptie

Prijzen:
€ 25 p.p (12 jaar en ouder).
€ 23 p.p. (kinderen tot 12 jaar)

Minimum aantal personen is 10.

Extra mogelijkheden:

Het arrangement is uit te breiden met activiteiten. Tevens kan het lopen op het water ook als activiteit in andere arrangementen worden ingepast.

De prijs van dit hilarische uitje in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2018.

Lopen op het water

Een nieuwe manier van plezier beleven op het water. U neemt plaats in de aqua-bubble waarmee u kunt proberen te lopen op het water. Creativiteit, handigheid en doorzettingsvermogen met de bijbehorende hilariteit komen zeker aan bod in dit arrangement.

Programma:

Het arrangement begint met een kopje koffie of thee en appelgebak met slagroom.

Na een half uur wordt u verzocht plaats te nemen in onze rondvaartboot die u naar de locatie van de bubbles brengt. Hier liggen de aqua-bubbles voor u klaar. Onder professionele begeleiding gaat u lopen op het water. Onder het genot van een broodplankje en 1 consumptie (inclusief) worden de capriolen van uw vrienden, collega’s of familie gadegeslagen.

U kunt later op de dag kiezen voor een high tea, diner of barbecue bij ons restaurant in Giethoorn.

U vertrekt te voet vanaf de locatie (midden in ’t dorp). U heeft dan gelegenheid om zelf het dorp te verkennen en aansluitend terug te wandelen naar ons restaurant voor een mogelijk vervolg.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Aquabubbelen in GiethoornRestaurant in GiethoornAquabubbelen in GiethoornAquabubbelen in GiethoornGenieten op ons terras in GiethoornAquabubbelen in GiethoornOns Restaurant in GiethoornAquabubbelen in GiethoornAquabubbelen in GiethoornAquabubbelen in Giethoorn
9.3/10
beoordeling
9.3 op 10
Beoordeling gebaseerd op 4 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
10.0
Ligging
10.0
Prijs / kwaliteit
10.0
Service
10.0
Activiteiten
10.0
Accommodatie
10.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 10
Rob Timmerman
49 jaar
gebruiker Aanbevolen
21-04-2015 13:22

Van begin tot eind super. Ontvangst bij de Rietstulp uitstekend, lopen over water prima, alleen jammer dat de ballen allemaal lek gingen, doorboor kon niet iedereen deelnemen. Er werd gelijk kortong gegeven. Super.

gebruiker 7
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
25-09-2013 12:33

met het hete weer van die dag is het wel erg heet in die ballen

gebruiker 10
G. Schaaij
30 jaar
gebruiker Aanbevolen
met vrienden
04-09-2012 09:05

Geweldige middag gehad! In mooie omgeving, personeel was vriendelijk.

  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 10.0
gebruiker 10
M. Wagter
gebruiker Aanbevolen
01-06-2011 11:45

Superleuk!! Aan de kant kijken is net zo leuk als zelf doen trouwens. Een aanrader!

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

" Van begin tot eind super. Ontvangst bij de Rietstulp uitstekend, lopen over water prima, alleen jammer dat de ballen allemaal lek gingen, doorboor kon niet iedereen deelnemen. Er werd gelijk kortong gegeven. Super. "

Rob Timmerman 21-04-2015 13:22

Meer leuke uitjes

foto