Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Klimmen, Curlen en Handboogschieten - Familieuitje in Gelderland

Voor ieder wat wils! Voor jong en oud! Bij het klimmen moet u proberen de "groene route" te bedwingen. U ontvangt voor deze prestatie een klimdiploma. Het Curlen en Handboogschieten wordt gespeeld in toernooivorm. Dus doe je best en versla je familieleden!

vanaf € 58,- p.p.
Er zijn 6 reviews gegeven. 8.0
Polysport
Polysport
Polysport
Polysport
Polysport
Polysport
Polysport
Polysport
Polysport
buffet

Dit familieuitje is inclusief

  •  Ontvangst met koffie/thee en apfelstrudel met warme vanillesaus
  •  Indoor spelprogramma: curling, handboogschieten en klimmen
  •  Begeleiding/wedstrijdelement
  •  Prijsuitreiking
  •  Uitgebreid Oostenrijks buffet
  •  Fotocollage voor de winnaars
Prijs: € 58,00 p.p. op basis van minimaal 20 personen
Bent u met minder personen? Vraag gerust naar de mogelijkheden!

De prijs van dit actieve familieuitje in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.
Optioneel bij te boeken
Eenvoudig ijsbuffet € 4,-
Sorbet € 4,-
Overnachting Finse Chaletinfo € 23,-

Klimmen, Curlen en Handboogschieten - Familieuitje in Gelderland

Voor ieder wat wils! Voor jong en oud! Bij het klimmen moet u proberen de "groene route" te bedwingen. U ontvangt voor deze prestatie een klimdiploma. Het Curlen en Handboogschieten wordt gespeeld in toernooivorm. Dus doe je best en versla je familieleden!!!

Speel in teams de indoor spellen

U wordt met koffie en apfelstrudel in ons activiteitencentrum aan de Veluwezoom ontvangen.

Door middel van petjes wordt het gezelschap in groepen ingedeeld. Dit indoor spelprogramma, bestaande uit de boeiende onderdelen curling, handboogschieten en klimmen, zal u op aangename en spectaculaire manier vermaken. Na een korte instructie door onze professionele, maar vooral gezellige begeleiding, kunnen alle onderdelen, ongeacht leeftijd en conditie, worden verricht.

Een professionele klimwand (ook geschikt voor ongeoefenden) zal u in hogere sferen brengen. U wordt begeleid door een kliminstructeur die u in korte tijd de belangrijkste technieken zal bijbrengen. Binnen de te klimmen route kunt u kiezen uit verschillende moeilijkheidsgraden.Ook kunt u een klimdiploma verdienen als u de moeilijkste klimroute met succes aflegt.

Ook voor de curling- en handboog- schietwedstrijden wordt er een prijsuitreiking voor de beste teams gehouden, zij ontvangen een ingelijste groepsfoto!

Lekker eten en drinken!

Bij dit programma hoort natuurlijk een geweldig diner. U heeft de keuze uit een van onze heerlijke uitgebreide buffetten.
Als u voor een dagprogramma kiest kunt u uiteraard ook genieten van één van onze lunches. Vraag naar de mogelijkheden.

Blijft u ook slapen?

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Op de begane grond staan twee eenpersoonsbedden. Het derde bed is alleen met een trapje te bereiken.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

PolysportPolysportPolysportPolysportPolysportPolysportPolysportPolysportbuffet
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 6 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Maaike en Bart Arnhem Lathum
gebruiker Aanbevolen
10-12-2013 10:56

De activiteit werd duidelijk uitgelegd en er was genoeg tijd.

gebruiker 8
Irma Uden
gebruiker Aanbevolen
10-12-2013 10:56

Was een prima activiteit en alles was goed verzorgd.

gebruiker 8
Jeanine Abcoude
gebruiker Aanbevolen
10-12-2013 10:50

Leuke ontspannen sfeer en goed verzorgde locatie.

gebruiker 9
Loes Loenen
gebruiker Aanbevolen
10-12-2013 10:49

Dit wordt een dag om nooit te vergeten. We hebben genoten en veel sportieve ervaring opgedaan met het handboogschieten in een relaxte sfeer.

gebruiker 7
Gerrit Heerhugowaard
gebruiker Aanbevolen
03-12-2013 11:38

Heel flexibel, wensen konden ingevuld worden, klantvriendelijk

gebruiker 8
Loes Loenen
gebruiker Aanbevolen
03-12-2013 11:08

Dit wordt een dag om nooit te vergeten. We hebben genoten en veel sportieve ervaring opgedaan met het klimmen en handboogschieten in een relaxte sfeer.

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.
Optioneel bij te boeken
Eenvoudig ijsbuffet € 4,-
Sorbet € 4,-
Overnachting Finse Chaletinfo € 23,-

" Leuke ontspannen sfeer en goed verzorgde locatie. "

Jeanine Abcoude 10-12-2013 10:50

Meer leuke uitjes

foto