Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

De Hoeve arrangement met hilarische activiteiten op de boerderij!

Gezellig een dagje op de boerderij. Met levendtafelvoetbalspel, skilattenrace, spijkerslaan, ballonnenspel en nog veel meer activiteiten wordt dit een onvergetelijke dag. Super leuk om met vrienden, familie of collega's te doen. Dat wordt echt lachen, gieren, brullen!

vanaf € 39,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Boerenhoeve
Balspel
Eten bij de Partyboerderij
Eten
Boerenhoeve

Dit arrangement is inclusief:

  •  Ontvangst met een kopje koffie en een gezelligheidskoek
  •  1,5 uur Activiteitenprogramma met o.a. levendtafelvoetbalspel, skilattenrace, spijkerslaan, ballonnenspel
  •  Na de activiteiten gezellig samen eten met als starter een kop soep met stokbrood
  •  Hutselpannen met keuze uit 7 soorten vlees en diverse soorten salades en gebakken aardappelen en frietjes 
  •  Een overheerlijke ijscoupe na
  •  Afsluiting met koffie en een bonbon
  •  Toegang tot het speelparadijs voor uw kinderen
  •  Tijdsduur programma ongeveer 4,5 uur

Prijs: € 39,50 p.p.
Minimaal 20 personen (minder personen in overleg).
Drankjes op afkoop of nacalculatie (afkoop € 15,- bier, fris en wijnen).

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Dagje uit met uw vrienden, collega's of familie

Een gezellige familiedag op de boerderij. Groepsuitje waarbij u meedoet aan leuke activiteiten en waarna u lekker met z'n allen gaat hutselpannen. Succes verzekerd!

Programma - Gezellig groepsuitje in Doesburg

We ontvangen u met een kopje koffie en een gezelligheidskoek.

De volgende 1,5 uur volgt één en al gezelligheid met diverse activiteiten zoals, levendtafelvoetbalspel, skilattenrace, spijkerslaan, ballonnenspel, boogschieten, spijkerbroekhangen en de kruiwagenrace. Dat wordt lachen! Daarna gaat u gezellig met z'n allen eten. U begint met een kop soep met stokbrood. Daarna gaat u met z'n allen genieten van de hutselpannen; lekker zelf uw vlees en groenten bereiden. Geniet van 7 soorten vlees en diverse soorten salades en gebakken aardappelen en frietjes. Ons motto is "onbeperkt smullen"! U krijgt nog een overheerlijke ijscoupe na.

We sluiten dit gezellige arrangement af met koffie en een bonbon.

Top locatie - Altijd feest!

Voor elk feest of dagje uit - groot of klein - moet u bij deze toplocatie zijn. Door de vele activiteiten die mogelijk zijn is het iedere keer weer een feest om hier uw familie-uitje, bedrijfsuitje of vriendendag te organiseren. Over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.

De locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook beschikt de locatie over een eigen recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

BoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBoerenhoeveBalspelEten bij de PartyboerderijEtenBoerenhoeve
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Petra Turion
50 jaar
gebruiker Aanbevolen
16-02-2013 09:21

Door vlotte improvisatie van de eigenaar van de IJsselhoeve is onze familie-uitje erg leuk verlopen. De 2 a 3 uur boogschieten werd om gezet in het schieten met verschillende wapens variŽrend van blaaspijltjes tot en met pistool. In verband met koud winterse weer werd de middag afgesloten met een cursus aan de Blackjack tafel. Kortom een leuke middag een aanrader voor familie uitjes.

Over IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.

Doesburg

Doesburg is een van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

" Door vlotte improvisatie van de eigenaar van de IJsselhoeve is onze familie-uitje erg leuk verlopen. De 2 a 3 uur boogschieten werd om gezet in het schieten met verschillende wapens variërend van blaaspijltjes tot en met pistool. In verband met koud winterse weer werd de middag afgesloten met een cursus aan de Blackjack tafel. Kortom een [..] "

Anoniem 16-02-2013 09:21

Meer leuke uitjes

foto