Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

GPS groepsuitje - Verken Dordrecht aan de hand van dit systeem

Dit groepsarrangement brengt u op verrassende plaatsen van de stad Dordrecht. Aan de hand van het GPS systeem loopt u een route door de stad en onderweg komt diverse opdrachten tegen die u naar een volgende locatie brengen. Leuk, gezellig en van tijd tot tijd hilarisch.

vanaf € 17,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 9.0
Stad Unique Dordrecht
Stad Unique Dordrecht
Stad Unique Dordrecht
Stad Unique Dordrecht
Stad Unique Dordrecht

Bij deze GPS tocht is inbegrepen

  •  1 consumptie p.p.
  •  Gebruik GPS
  •  Instructie en begeleiding
Prijzen:
  •  19,50 p.p. (min. 15 personen)
  •  18,50 p.p. (min. 60 personen)
  •  17,50 p.p. (min. 120 personen)
De prijzen zijn exclusief BTW, vervoer en reserveringskosten (€ 15,00), tenzij anders vermeld.

U kunt dit arrangement ook voor minder dan 15 personen boeken, maar u betaalt dan wel voor 15 personen.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

GPS tocht door Dordrecht

Met een supermodern GPS (Global Positioning System) toestel navigeert u moeiteloos te voet door de stad. Deuren worden voor u geopend die voor anderen gesloten blijven.

Groepsuitje voor jong en oud

Tijdens de tocht door de stad lukt het u en uw groep ook nog raadselachtige opdrachten op te lossen waardoor ook de volgende hotspot van de stad wordt gevonden. De satelliet is bij dit actieve programma uw gids door het centrum. Onderweg komt u langs de mooiste plekjes van de stad, houd dus niet alleen de GPS maar ook de omgeving in de gaten! Door iedere keer de juiste punten aan te doen verzamelt u langzaamaan alle benodigde wetenswaardigheden voor de exacte eindlocatie.

Maar bent u sneller dan de concurrent? Wie strijkt er met de eer als het er op aan komt? Lukt het u team samen te werken en blijkt het stressbestendig?

Op het eindpunt wordt de balans opgemaakt en sluiten we de tocht af onder het genot van een drankje. Een actief en cultureel spel voor jong en oud.

Dordrecht een stad met historie

Dordrecht is de vierde stad van de provincie Zuid Holland en heeft net iets minder dan 120.000 inwoners. Bekende bezienswaardigheden zijn de Groothoofdspoort, de Grote kerk en de binnenhavens. In 1220 kreeg Dordrecht Stadsrechten en is daarmee een van de eerste steden die deze stadsrechten toegekend kregen.

Tijdens de GPS tocht wordt u langs alle mooie en historische plekjes gestuurd.Dus het deze dag wordt een combinatie tussen genieten van cultuur en toch uw tegenstanders te snel en te slim af zijn!
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Stad Unique DordrechtStad Unique DordrechtStad Unique DordrechtStad Unique Dordrecht
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.0
Prijs / kwaliteit
10.0
Service
10.0
Activiteiten
8.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
met een groep
12-05-2017 09:31

Prima arrangement wel advies om ook voor minder aantal leden de prijs aan te passen. Veel gezien van centrum en historisch Dordrecht. Zeer goede begeleiding en vriendelijk. Gelukkig iemand met geduld om uitleg te geven.

  • 8.0
  • 10.0
  • 10.0
  • 8.0

Over Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijforganiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!

" Prima arrangement wel advies om ook voor minder aantal leden de prijs aan te passen. Veel gezien van centrum en historisch Dordrecht. Zeer goede begeleiding en vriendelijk. Gelukkig iemand met geduld om uitleg te geven. "

Anoniem 12-05-2017 09:31

foto