Enjoy.nl
het grootste aanbod van complete uitjes
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Actief groepsuitje - ontdek Giethoorn

Beleef een actieve dag in het prachtige Giethoorn. Een kickbike tocht, Boogschieten en vrije tijd om Giethoorn zelf te ontdekken! Gewoon een fantastisch dagje uit met familie en vrienden.

vanaf € 50,- p.p.
Vakantiepark Giethoorn
Vakantiepark Giethoorn
Ga mee met de rondvaartboot
Genieten op ons terras in Giethoorn
Ons Restaurant in Giethoorn
Fluisterboot
Solexen door Giethoorn
Dagje uit in Giethoorn
groepsaccommodatie
Rondvaart maken in Giethoorn
Fietsen door Giethoorn

Dit arrangement is inclusief

  •  2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom
  •  Uitgebreide picknick met 3 consumptiebonnen
  •  Koud en warm buffet I

Prijs: € 50,00 p.p.
Het basisarrangement is mogelijk vanaf 40 personen.
Bent u met minder personen informeert u dan naar de mogelijkheden.

Kies uw eigen activiteiten bij uw basisarrangement

Hieronder staan een aantal verschillende activiteiten. Zo kunt u het basisarrangement geheel zelf samen stellen met de activiteiten zoals u uw groepsuitje wenst.

Boogschieten: € 6,00 p.p.
Midgetgolf: € 5,00 p.p.
Aquabubble: € 5,00 p.p. (1 x p.p.)
Punteren met puzzeltocht: € 6,00 p.p.
Fluisterboot met puzzeltocht (2½ uur): € 8,00 p.p.
Kickbikes: € 11,00 p.p.
Fietsen: 8,50 p.p.
Solexrijden: € 29,50 p.p.
Rondvaart 1 of 2 uur: € 6,00 of € 10,00 p.p.


De prijs van dit actieve groepsuitje in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2019.

Ontdek Giethoorn

Beleef een actieve dag in het prachtige Giethoorn. Een kickbike tocht, boogschieten en vrije tijd om Giethoorn zelf te ontdekken! Gewoon een fantastisch dagje uit met familie en vrienden.

Programma

Een dag volop kennismaken met Giethoorn en zijn omgeving op verschillende (actieve) manieren afgewisseld met momenten van rust, genieten en lekker eten.

Om 10.00 uur wordt u verwacht om de dag te beginnen met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom. Vervolgens worden er verschillende groepen gevormd die afzonderlijk van elkaar verschillende activiteiten gaan ondernemen.

Bij het wisselen van de activiteiten kan gezamenlijk de uitgedeelde picknick met de 3 consumptiebonnen worden genuttigd. De dag wordt afgesloten met een borrel (niet inclusief) en een uitgebreid koud en warm buffet.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Vakantiepark GiethoornGa mee met de rondvaartbootGenieten op ons terras in GiethoornOns Restaurant in GiethoornFluisterbootSolexen door GiethoornDagje uit in GiethoorngroepsaccommodatieRondvaart maken in GiethoornFietsen door Giethoorn

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes

Meer leuke uitjes

foto