Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Sabotage aan Tafel - Spannend groepsuitje in Dordrecht

In het gezelschap bevindt zich een Saboteur! Hij of zij zal er alles aan doen om het spel te saboteren. En dat alles terwijl jullie genieten van een heerlijk driegangendiner, waarbij je ook nog eens van alles over het gezelschap te weten komt. Lukt het jou om [..]

vanaf € 53,85 p.p.
Sabotage aan tafel
Sabotage aan tafel
Diner met sabotage
Stad Unique Dordrecht
Stad Unique Dordrecht

Sabotage aan tafel is inclusief:

• Driegangen (keuze)diner
• Begeleiding en instructie
• Spelprogramma


• Duur van het spel: 3 uur
• Starttijd: in overleg

Prijzen

€65,95 pp (min. 10 personen)
€62,35 pp (min. 15 personen)
€59,90 pp (min. 20 personen)
€53,85 pp (min. 25 personen)

De prijzen van dit groepsuitje in Dordrecht zijn inclusief 21% BTW en exclusief € 18,15 reserveringskosten en zijn geldig tot en met 31 december 2019.

Sabotage aan Tafel?

In het gezelschap bevindt zich een Saboteur! Hij of zij zal er alles aan doen om het spel te saboteren. En dat alles terwijl jullie genieten van een heerlijk driegangendiner, waarbij je ook nog eens van alles over het gezelschap te weten komt. Lukt het jou om de Saboteur in Dordrecht te ontmaskeren?

Wie zal de saboteur ontmaskeren?

Deze activiteit speelt zich aan tafel af tijdens een lekker driegangendiner. Een ideaal uitje voor bijvoorbeeld een najaars- of winterdag! Nadat de spelregels zijn uitgelegd in de gezellige ambiance van het restaurant, speelt elk team voor zich. Door punten te scoren middels verrassende en interactieve opdrachten, moet jouw team de strijd aangaan met de andere teams. Het lijkt eenvoudig maar niets is minder waar!

Geniet van een driegangendiner en ontmasker de Saboteur.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Sabotage aan tafelDiner met sabotageStad Unique DordrechtStad Unique Dordrecht

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijforganiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto