Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Uitje in Burgers Zoo in Arnhem en beleef de Zoo Experience

Ervaar de dierentuin eens op een ‘unique’ manier! Een uitje in Dierentuin Burgers Zoo zult u niet snel vergeten en zeker een aanrader als u de dierenwereld eens op een andere manier wilt ontdekken.

vanaf € 40,- p.p.
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique

Bij dit groepsuitje in Burgers Zoo is inbegrepen:

  •  Materialen
  •  Entree dierentuin
  •  Deskundige begeleiding
  •  1 consumptie

Prijzen zijn exclusief BTW en € 15 reserveringskosten:

Bij minder dan 15 personen 15 x € 44,50 (dus een minimum bedrag voor 15 personen)
15 t/m 19 personen € 44,50 per persoon
20 t/m 59 personen € 42,00 per persoon
60 t/m 199 personen € 41,00 per persoon
Vanaf 200 personen € 40,00 per persoon

De prijs van dit groepsuitje in Burgers Zoo is geldig tot en met 31 december 2018.

Uitje in Burgers Zoo in Arnhem

Ervaar de dierentuin Burgers Zoo in Arnhem eens op een ‘unique’ manier! Een uitje dat u niet snel zult vergeten en een echte aanrader als u de dierenwereld eens op een andere manier wilt ontdekken.

Beleef de Zoo Experience

Uw gezelschap wordt in kleine groepjes verdeeld. Elke groep krijgt een mobiele telefoon waarmee foto’s gemaakt en verstuurd kunnen worden mee. U krijgt via deze nieuwste telefoons cryptische informatie over de leukste plekjes in de dierentuin.

Werk samen in ontdek Burgers Zoo op een bijzondere manier

Het doel van de Zoo Experience is dat u deze plekken vindt. Iedere keer maakt u een foto van de bewuste plek of het dier en vervolgens stuurt u deze via een zogenaamd MMS bericht terug. Zodra deze foto binnengekomen en juist is, ontvangt u weer een nieuwe opdracht. U gaat te voet op zoek naar de plekjes. Soms moet u daar een bijzondere opdracht uitvoeren. Verder kunt u soms ook de hulp van medewerkers en verzorgers van de dierentuin inroepen om bepaalde plekken te vinden. Sommige opdrachten zijn makkelijk en snel te vinden, andere zijn moeilijker op te lossen. Duur: ca. 3 uur

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Stad Unique & Sport UniqueStad Unique & Sport UniqueStad Unique & Sport UniqueStad Unique & Sport Unique

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!

De Leukste Uitjes in Arnhem

Wat is er te doen in Arnhem? Van een dagje uit met familie, vrienden of collega's tot een weekendje weg met zijn tweetjes, het hele gezin of een groep vrienden of vriendinnen. Arnhem is zeer veelzijdig en biedt de leukste uitjes voor kleine en grote groepen. Hier vindt u de beste uitjes in Arnhem.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto