Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Groepsuitje in Arnhem met Stads Monopoly

Speel nu het populaire bordspel in de frisse buitenlucht en geniet van de stad waarin je speelt. Met dit spel valt dik geld te verdienen! Je pion is een telefoon, je geld is mobiel geld en de dobbelstenen zijn je benen. Waar geef jij je geld aan uit?

vanaf € 38,75 p.p.
Stads Monopoly
Stads Monopoly
Finale Stadsmonopoly
Samen op de kaart kijken
Stad Unique & Sport Unique

Bij dit Groepsuitje in Arnhem is inbegrepen:

  •  Begeleiding en instructie
  •  Gebruik van spelmateriaal
  •  Informatieboekje
  •  3 consumpties p.p.
  •  Prijsje winnende team

Duur van het programma: 3 uur

Prijzen

€38,75 pp (min. 10 personen)
€33,30 pp (min. 15 personen)
€30,25 pp (min. 20 personen)

De prijzen van dit groepsuitje zijn inclusief 21% BTW en exclusief € 18,15 reserveringskosten en zijn geldig tot en met 31 december 2019.

Groepsuitje in Arnhem met Stads Monopoly

Speel nu het populaire bordspel in de frisse buitenlucht en geniet van de stad waarin je speelt. Met dit spel valt dik geld te verdienen! Je pion is een telefoon, je geld is mobiel geld en de dobbelstenen zijn je benen. Waar geef jij je geld aan uit? De leukste straten? Of liever steegjes, kerken, musea of bioscopen?

Speel Monopoly in het echt!

Dit spel wordt in groepjes gespeeld. Elk groepje krijgt een Monopoly-bord met achterop een kaart van het stadscentrum en een mobiele telefoon. Ook krijg je een informatieboekje met daarin achtergrondinformatie over de te kopen plekken. Het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk plekken aandoet waarvan je uiteindelijk een ‘straat’ probeert te verkrijgen. Via de mobiele telefoon komen gedurende het programma berichtjes binnen met saldo-informatie van de bank. Na een uur worden onder het genot van drankjes de overgebleven straten geveild en kan onderling gehandeld worden. In de tweede ronde krijg je de gelegenheid om extra geld te verdienen door middel van kans-opdrachten, en bezoek je zoveel mogelijk plekken waar je nog niet bent geweest. Hierna wordt duidelijk welk groepje het rijkst is en het spel heeft gewonnen.

Stads Monopoly is een actief uitjes voor jou en je vrienden, familie of collega's. Er moet goed samengewerkt worden, maar er zal vooral veel gelachen worden!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Stads MonopolyFinale StadsmonopolySamen op de kaart kijkenStad Unique & Sport Unique

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!

De Leukste Uitjes in Arnhem

Wat is er te doen in Arnhem? Van een dagje uit met familie, vrienden of collega's tot een weekendje weg met zijn tweetjes, het hele gezin of een groep vrienden of vriendinnen. Arnhem is zeer veelzijdig en biedt de leukste uitjes voor kleine en grote groepen. Hier vindt u de beste uitjes in Arnhem.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes
foto