Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Brabantse Kroegenspeurtocht in Den Bosch

Ja vrijgezellen en vrienden opgelet! Wie Den Bosch wil zien moet natuurlijk de Bossche kroegen zien en dat kan op een bijzondere manier. U gaat al speurend de stad door op zoek naar de volgende kroeg.

vanaf € 34,50 p.p.
Kroegenspeurtocht
Kroegenspeurtocht
Kroegenspeurtocht
Kroegenspeurtocht
crazy lunch den bosch

Bij deze Brabantse Kroegenspeurtocht is inbegrepen:

  •  Enthousiaste begeleiding
  •  4 consumpties uit de Hollandse bar 
  •  Teambuilding
  •  Prijs voor het winnende team
  •  Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijzen:

Prijs: vanaf € 34,50 p.p. excl. BTW p.p.
Minimum aantal personen is 10.

Reservering voor kleinere groepen:
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van deze Brabantse Kroegenspeurtocht in Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2019.

Brabantse Kroegenspeurtocht

Onder de rivieren kan men goed feestvieren! Ontdek al puzzelend in Den Bosch een groot aantal leuke, gezellige kroegen tijdens de Brabantse Kroegenspeurtocht.

Den Bosch Evenementen neemt u tijdens een kroegenspeurtocht mee langs alle bekende kroegen van het bruisende Den Bosch, maar niet voordat u een aantal interessante puzzels voor ons oplost!

Van kroeg naar kroeg in Den Bosch

Al puzzelend baant u zich een weg naar het volgende etablissement. Daar aangekomen drinkt u een heerlijk glas tapbier, een wijntje of een frisje.

Uw enthousiaste begeleider zorgt dat u de kroeg weer verlaat, omdat de volgende kroeg op het programma staat! Veel plezier tijdens de leukste kroegentocht van Oeteldonk!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

KroegenspeurtochtKroegenspeurtochtKroegenspeurtochtcrazy lunch den bosch
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Miranda Broeksma
gebruiker Aanbevolen
20-06-2017 10:22

Ondanks dat sommige collega's Segway rijden bij aanvang maar 'eng' vonden had onze groep het echt snel onder de knie en heeft iedereen genoten. Bijzonder goede uitleg van de instructeur en daarna een uur door Den Bosch gereden. Aanrader hoor ! Collega's vallen in de leeftijdscategorie 24 - 65 jaar.

Over Onze partner

Algemeen

Dit evenementenbureau is inspirerend en origineel!

Het evenementenbureau

Wilt u een gezellig, sportief of cultureel uitje, rondvaart, workshop, rondleiding, stadswandeling, vrijgezellenfeest, activiteit, of groepsuitje in het hart van Brabant?

Perfect, professioneel en op maat georganiseerd? Voor iedereen die Den Bosch écht wilt beleven bieden wij leuke evenementen voor elk moment.

Groepsgrootte

De arrangementen zijn voor groepjes vanaf minimaal 10 personen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Maatwerk

U kunt ook uw eigen evenement geheel op maat samenstellen. Onze enthousiaste professionals staan u dan ook graag te woord over alle details van uw speciale uitje in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Voor originele bedrijfsuitjes, een ludiek vrijgezellenfeest of een leuke workshop in Den Bosch bent u bij ons aan het goede adres. Inclusief een goede begeleider of een professionele gids, een puike quizmaster of een vakkundige ceremoniemeester! Bespreek uw wensen met onze medewerkers en laat u verrassen!

Den Bosch

Wat te doen in Den Bosch. Reis af naar Noord-Brabant en ontdek Den Bosch op verschillende manieren. Wilt u een weekendje weg, met een groep iets actiefs doen of juist een rustig avondje uit waarbij iedereen gezellig kan bijkletsen? In Den Bosch is er van alles mogelijk! Maak een rondvaart door de grachten, ga mee met een gids die u van alles laat zien, speel een stadsspel met vrienden of ga gezellig shoppen met vriendinnen inclusief een nachtje weg. Den Bosch is zo veelzijdig, dat moet u met eigen ogen zien!

" Ondanks dat sommige collega's Segway rijden bij aanvang maar 'eng' vonden had onze groep het echt snel onder de knie en heeft iedereen genoten. Bijzonder goede uitleg van de instructeur en daarna een uur door Den Bosch gereden. Aanrader hoor ! Collega's vallen in de leeftijdscategorie 24 - 65 jaar. "

Anoniem 20-06-2017 10:22

Uw laatst bekeken uitjes
foto