Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Spannend en uitdagend groepsuitje - Da Vinci Hunt op de Veluwe

Welke team is het beste in het uitvoeren van de Da Vinci opdrachten en heeft alle raadsels binnen de tijd opgelost? Kom naar de Veluwe en maak kennis met onze nieuwste groepsuitje - Da Vinci Hunt. Geschikt voor ieder groepsuitje.

vanaf € 25,50 p.p.
polysport
polysport
buffet
wandelen
Avondje uit met familie en vrienden

Bij dit uitdagende groepsuitje is inbegrepen:

  •  Koffie/Thee ontvangst (onbeperkt)
  •  Da Vinci Hunt op de Veluwe-programma
  •  Pauze
  •  Begeleiding/Wedstrijdelement
  •  Tablet/materiaal huur
  •  Prijsuitreiking met champagne

Prijs: € 25,50 p.p.

Optineel bij te boeken:

  •  Lunchknapzak € 13,50 p.p.
  •  Uitgebreid Veluwe diner € 24,50 p.p.
  •  Barbecue € 19,50 p.p.
  •  Ambachtelijke ijskar € 4,50 p.p.

De prijs van deze teamdag op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Uitdagend en Spannend groepsuitje op de Veluwe

Welke team is het beste in het uitvoeren van de Da Vinci opdrachten en heeft alle raadsels binnen de tijd opgelost? Kom naar de Veluwe en maak kennis met onze nieuwste groepsuitje - Da Vinci Hunt. Geschikt voor ieder groepsuitje.

De groep wordt ingedeeld in verschillende teams. Uitgerust met een tablet met een exclusief ontwikkelde Da Vinci web-app en diverse materialen gaan jullie met je team de Veluwe op als replica van Leonardo da Vinci. Verdien punten door het maken van foto’s als bewijsvoering voor een goed uitgevoerde opdracht! 

Programmavoorbeeld


U wordt in het activuiteitencentrum ontvangen met koffie of thee (onbeperkt).

Na de koffie of thee wordt de groep geplitst in verschillende teams en begint de spannende hunt.

Combineer deze activiteit met een lunch, diner, overnachting of andere activiteit!

Veelzijdige evenementen locatie!

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

polysportbuffetwandelenAvondje uit met familie en vrienden

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto