Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Puzzeltocht Strijd in de Amsterdamse Jordaan

Verken al puzzelend de Amsterdamse Jordaan. We nemen u mee en laten u alle leuke plekjes van de Jordaan zien. Goed idee dus voor een familieuitje, vrijgezellenfeestje, personeelsuitje.

vanaf € 24,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 10.0
strijd
strijd
2
strijd
prijs

Bij deze Puzzeltocht in de Amsterdamse Jordaan is inbegrepen:

  •  Prijsuitreiking
  •  2 consumpties
  •  Professionele begeleiding
  •  Versnapering voor onderweg
  •  Teambuilding

Prijs

Prijs: € 24,50 p.p. exclusief BTW.
Tijdsduur: 3,5 uur.
Minimum aantal personen is: 8.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Puzzeltocht Strijd in de Amsterdamse Jordaan

We nemen u mee en laten u alle leuke plekjes van de Jordaan zien. In de Jordaan is immers van alles te bekijken; leuke grachtjes, oude hofjes, prachtige gevelstenen, gezellige kroegjes, rustieke pleintjes, standbeelden, te veel om op te noemen! Wat? We nemen u helemaal niet mee, dat zou te gemakkelijk zijn. Daarbij komt nog dat wij u dan moeten vertellen wat wij leuk vinden om te bekijken, terwijl u dat veel beter zelf kunt bepalen.

Nee, wij weten iets beters; we hebben een fantastische speurtocht voor u ontwikkeld, waarbij u zélf op ontdekking gaat in die mooie, die fijne Jordaan! U krijgt van ons een boekje met routebeschrijving en opdrachten en natuurlijk iets lekkers voor onderweg.

De tocht

U komt langs het Johy Jordaanplein, het Anne Frankhuis, de Noordermarkt, de Westerkerk en noem maar op. Kortom; de Jordaan zoals deze in alle reisgidsen en toeristen boekjes staat!

U puzzelt zichzelf door dit leukste gedeelte van Amsterdam, lost allerlei vraagstukken op en voert leuke opdrachten uit. Maar dat is nog niet alles, halverwege deze speurtocht doet u café Smalle Lowietje (het èchte Baantjer café) aan. Hier kunt u iets drinken maar ... er wordt ook van u verwacht dat u zèlf de accordeon ter hand neemt en een onvervalste smartlap ten gehore zult brengen!! En denk erom; alles voor de punten! Haha, we zijn benieuwd!

We eindigen gezellig bij Zwarte Ger en Blonde Sien met een spectaculaire prijsuitreiking in hun café Rooie Nelis.

En om u wellicht een beetje gerust te stellen; wij zijn er van overtuigd dat niet alleen de winnaar van deze dag zal hebben genoten! De Jordaan is uniek!
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

strijd2strijdprijs
10/10
beoordeling
10 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 10
Saskia van der Straaten
44 jaar
gebruiker Aanbevolen
14-11-2015 19:20

Wij hebben met heel veel plezier de puzzeltocht gedaan. Het was erg leuk om op deze manier de Jordaan te leren kennen. We hebben ook genoten van de behulpzaamheid van de jordanezen...bedankt!!!

Over Mokumuitjes.nl

Algemeen

Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

Kom naar ons voor:
De origineelste uitjes
Het grootste aanbod
De scherpste prijzen
De beste gidsen
En alle events op maat!

Maatwerk

Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

Tip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Waar staan wij voor

Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

Onze motto's:
Alles is mogelijk
Afspraak is afspraak
Wij werken met plezier voor uw plezier

Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam ? Leuke amsterdamse uitjes in onze hoofdstad. Ontdek de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.Beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg! Waar het in
Amsterdam echt leuk is weten wij. Vele duizenden Nederlanders gingen je voor en genoten van onze amsterdamse uitjes.

" Wij hebben met heel veel plezier de puzzeltocht gedaan. Het was erg leuk om op deze manier de Jordaan te leren kennen. We hebben ook genoten van de behulpzaamheid van de jordanezen...bedankt!!! "

Saskia van der Straaten 14-11-2015 19:20

Meer leuke uitjes

foto