Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

WhatsApp Sudoku stadsspel in vele steden in Nederland

Horizontaal en vertikaal probeert u de cijfers 1 t/m 9 in te vullen in een rij maar per aangegeven vakje mag dit cijfer eenmaal voorkomen… Zenuwslopende taferelen levert dit soms op, vooral wanneer de moeilijkheidsgraad stijgt.

vanaf € 7,25 p.p.
Er is 1 review gegeven. 9.0
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique
Kraak de Kluis

Dit WhatsApp Sudoku spelarrangement is inclusief

  •  Doe het zelf pakket
  •  Spelprogramma
  •  Speluitleg op papier

Prijs per team: € 37,20 exclusief BTW (maximaal 6 personen per team)

Reserveringskosten bij 1-6 personen: 1x €5,-
Reserveringskosten bij meer dan 6 personen: 1x €15,-

De prijs van dit Spelarrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Sudoku

U kent ze vast wel, de populaire Sudoku cijferpuzzels waaraan veel mensen zich op dit moment tijdens vrije minuten (soms uren) bezig houden. Horizontaal en verticaal probeert u de cijfers 1 t/m 9 in te vullen in een rij maar per aangegeven vakje mag dit cijfer eenmaal voorkomen. Zenuwslopende taferelen levert dit soms op, vooral wanneer de moeilijkheidsgraad stijgt. In groepsverband kunt u nu deelnemen aan WhatsApp Sudoku. Naast puzzelen en cijfertjes staan ook leuke plekken binnen een stad centraal! Dus ook voor de niet- puzzelaars een uitdagend programma.

Programma

In groepjes gaat u op pad, gewapend met een kaart van het centrum waarop een Sudoku staat ingetekend. U heeft een lijst met foto's ontvangen met de daarbij behorende coördinaten. Zodra u de exacte locatie heeft gevonden, maakt u een groepsfoto en stuurt u deze via WhatsApp naar de instructeur. U ontvangt vervolgens een vraag. Het antwoord op deze vraag is een cijfer welke u in de Sudoku kunt invullen. Hoe meer vragen u beantwoordt, hoe makkelijker de Sudoku dus wordt! Het is dus niet alleen maar puzzelen.
Duur: 2-3 uur

Mogelijk in verschillende steden

Dit programma kan gehouden worden in de volgende steden: Apeldoorn, Arnhem, Delft, Den Bosch, Dordrecht, Hilversum, Rotterdam, Utrecht, Zutphen en Zwolle.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Stad Unique & Sport UniqueStad Unique & Sport UniqueStad Unique & Sport UniqueStad Unique & Sport UniqueKraak de Kluis
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
9.0
Ligging
8.0
Prijs / kwaliteit
9.0
Service
9.0
Activiteiten
9.0
Accommodatie
9.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 9
Wil van Calck
60 jaar
gebruiker Aanbevolen
met een groep
24-06-2013 12:09

We hebben het heel leuk gevonden, en we hadden geluk met het weer, dat scheelt de helft!! Iemke was een leuke vrouw, heel gezellig

  • 9.0
  • 8.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0
  • 9.0

Over Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!

De Leukste Uitjes in Arnhem

Wat is er te doen in Arnhem? Van een dagje uit met familie, vrienden of collega's tot een weekendje weg met zijn tweetjes, het hele gezin of een groep vrienden of vriendinnen. Arnhem is zeer veelzijdig en biedt de leukste uitjes voor kleine en grote groepen. Hier vindt u de beste uitjes in Arnhem.

" We hebben het heel leuk gevonden, en we hadden geluk met het weer, dat scheelt de helft!! Iemke was een leuke vrouw, heel gezellig "

Anoniem 24-06-2013 12:09

foto