Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Oud Hollandse Spelen in Amsterdam

Vroeger was alles beter zeggen mensen wel eens. Nou met dit groepsuitje kun je even terug in de tijd en samen de gezelligheid ervaren van de Oud Hollandse Spelletjes.

vanaf € 17,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
oud
oud
oud 2
oud 3
4

Dit Oud Hollandse arrangement is inclusief

 •  Begeleiding
 •  Oud Hollandse Spelletjes
 •  Prijsuitreiking

Prijzen:

15 - 19 personen € 24,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 personen € 21,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

Tijdsduur: 2,5 uur
Minimum aantal personen: 15

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Terug in de Tijd!

Wij gaan terug in de tijd! En wij hopen dat u met ons mee gaat! Terug naar de tijd van uw ouders of grootouders, de tijd dat er nog geen tv bestond en al helemaal geen Play Station, Wii of X-Box 360 ! Tijden dat er ’s avonds, na de afwas, met zijn allen spelletjes werden gedaan. Dàt waren nog eens tijden! Toch?

Het spel

Nou ja, de huidige tijd is ook geweldig en vaak veel comfortabeler! Maar toch, gezamenlijk spelletjes doen is en blijft leuk, daar kan geen Playstation ooit tegenop! We nemen u mee naar een gezellige locatie in hartje Amsterdam, waar een aantal originele oud Hollandse spelletjes voor u staat opgesteld. Uw gezelschap zal worden opgesplitst in teams. En u raadt het al; u strijdt tegen elkaar! Team spirit en teambuilding zijn hier de keywords! Overtref en overtroef uw tegenstander met deze behendigheidsspelen en win aan het einde van de dag de trofee!

De Oud Hollandse spelen

De spelen die tijdens dit arrangement aan bod zullen komen zijn:

 •  Bibberspiraal
 •  Sjoelen
 •  Punten biljard
 •  Ring werpen
 •  Knikker evenwichtspel
 •  Blind knikkerspel
 •  Spiegelschrift schrijven
 •  Munten werpen
 •  Kruisboog schieten
 •  Mikado
 •  Evenwichtspel
 •  Blikgooien
 •  Tolspel
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

oudoud 2oud 34
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
A. Stoke Gallo
gebruiker Aanbevolen
18-10-2011 13:02

locatie was prima, gastvrouw Chantal was erg leuk, en de bediening was ook prima, lekker gegeten vriendelijke bediening

Over Mokumuitjes.nl

Algemeen

Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

Kom naar ons voor:
De origineelste uitjes
Het grootste aanbod
De scherpste prijzen
De beste gidsen
En alle events op maat!

Maatwerk

Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

Tip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Waar staan wij voor

Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

Onze motto's:
Alles is mogelijk
Afspraak is afspraak
Wij werken met plezier voor uw plezier

Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam ? Leuke amsterdamse uitjes in onze hoofdstad. Ontdek de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.Beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg! Waar het in
Amsterdam echt leuk is weten wij. Vele duizenden Nederlanders gingen je voor en genoten van onze amsterdamse uitjes.

" locatie was prima, gastvrouw Chantal was erg leuk, en de bediening was ook prima, lekker gegeten vriendelijke bediening "

A. Stoke Gallo 18-10-2011 13:02

Uw laatst bekeken uitjes

Meer leuke uitjes

foto