Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Kids for free zondagarrangement op de Veluwe - Oudhollandse spelletjes en golfen

Heerlijk een zondag weg met vrienden en familie. Nu met een speciale aanbieding: Kinderen tot 12 jaar gratis! Komt u ook genieten van een zondag vol gezellige activiteiten? Boek dan nu!

vanaf € 54,50 p.p.
Er zijn 2 reviews gegeven. 7.5
Recreatiepark de Boshoek
Recreatiepark de Boshoek
Recreatiepark de Boshoek
familie
familie
Recreatiepark de Boshoek
Recreatiepark de Boshoek
Recreatiepark de Boshoek

Kids for Free Kids for Free

Bij dit zondagarrangement is inbegrepen:

 •  2 uur Oud Hollandse spelen
 •  Tafelgrillen
 •  Midgetgolfen

Prijs: € 54,50 p.p.
Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Maximaal 1 kind per volwassene.

Deze aanbieding is niet geldig tijdens de feestdagen. 

De prijs van dit zondagarrangement is geldig tot 31 december 2019.

Kids for free

Een super aanbieding: Kinderen tot 12 jaar gratis! Dat maakt het wel heel voordelig om een zondag op pad te gaan met vrienden/familie. Doe mee met de Oud Hollandse spelen en geniet van alle gezelligheid.

De activiteiten

Voor gezellige activiteiten op de zondag, komt u naar ons Recreatiepark! Er is hier altijd iets te beleven; voor jong én oud. Gezelligheid staat centraal en er zal u aan niets ontbreken. Wij denken met u mee; het gaat om uw wensen!

Planning

U wordt hartelijk welkom geheten op ons recreatiepark. Zodra iedereen er is kunt u beginnen met de Oud Hollandse spelen. Dit duurt ongeveer 2 uur, afhankelijk van de grootte van de groep.

Na een gezellige middag spelen kunt u genieten van het culinaire tafelgrillen. Heeft u genoeg gegeten? Dan kunt u nog even een potje midgetgolfen om de dag af te sluiten.

Er zijn 8 verschillende spellen aanwezig zoals:

 •  Haakse sjoelbak,
 •  Spiraal Stokvangspel,
 •  Ringlegspel,
 •  Doorstapelen,
 •  Hoedje wip,
 •  Wielbak,
 •  Spiegelkast
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Recreatiepark de BoshoekRecreatiepark de BoshoekfamiliefamilieRecreatiepark de BoshoekRecreatiepark de BoshoekRecreatiepark de Boshoek
7.5/10
beoordeling
7.5 op 10
Beoordeling gebaseerd op 2 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.0
Ligging
7.0
Prijs / kwaliteit
8.0
Service
9.0
Activiteiten
7.0
Accommodatie
8.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 7
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
09-04-2017 15:55

was goed verzorgd.

gebruiker 8
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
met een groep
04-01-2016 21:35

Kids for free, zondagsarragent met bowlen en spelletjes was top! Leuk voor alle leeftijden! In ons geval 4-67 jaar Erg leuke activiteiten!

 • 8.0
 • 7.0
 • 8.0
 • 9.0
 • 7.0
 • 8.0

Over Onze partner

Algemeen

Dagje uit of vakantie in Nederland? Dit recreatiepark is prachtig gelegen op de Veluwe, in het dorp Voorthuizen. Voor een actief dagje of weekendje weg of een heerlijke vakantie op de Veluwe bent u van harte welkom bij dit recreatiepark.

Faciliteiten

Dit recreatiepark is een vakantiepark voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatiepark zijn zeer kindvriendelijk. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties (m.u.v. kerst- en voorjaarsvakantie) een animatieteam aanwezig. In Nederland is het helaas wel eens slecht weer. Geen probleem want u kunt zich prima vermaken in het overdekt zwembad of in de sfeervolle bowlinggrot.

Ligging

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u er op uit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Omgeving

Recreatie in Nederland saai? Niet als u naar dit recreatiepark gaat. Dit recreatiepark is omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandenlen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of weekendje weg bij dit recreatiepark!

" Kids for free, zondagsarragent met bowlen en spelletjes was top!
Leuk voor alle leeftijden! In ons geval 4-67 jaar
Erg leuke activiteiten!
"

Anoniem 04-01-2016 21:35

Meer leuke uitjes

foto