Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Winterse avond in Giethoorn - Geniet van Oud Hollandse gezelligheid

Een gezellige winteravond met een ouderwets lekker stamppottenbuffet met een moordspel of het spannende Wie is de Mol?

vanaf € 61,- p.p.
Schaatsen in Giethoorn
Schaatsen in Giethoorn
Genieten op ons terras in Giethoorn
Restaurant in Giethoorn
Winter in Giethoorn
Bier
Restaurant de Rietstulp
Toosten op het huwelijk

Bij deze Winterse Spelavond is inbegrepen:

  •  Stamppottenbuffet
  •  Moordspel of Wie is de Mol?
  •  2 consumpties met 2 warme hapjes p.p.
  •  2 uur vrij drinken

Prijzen:
€ 61 p.p. inclusief het moordspel
€ 71 p.p. inclusief het Wie is de Mol spel

De prijs van dit arrangement is gebaseerd op minimaal 15 personen. Bent u met minder personen dan is dit in overleg eventueel mogelijk.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Spelavond in Giethoorn - Oud Hollandse gezelligheid

In de winter de gezelligheid op zoeken om de kou even te vergeten. Kom dan een avondje met familie of vrienden naar Giethoorn. Een gezellige winteravond met een ouderwets lekker stamppottenbuffet met een moordspel of het spannende Wie is de Mol spel.

Avondprogramma in Giethoorn:

16.30 uur Ontvangst met een stamppottenbuffet met vrij drinken(excl. buitenlands gedistileerd) 
18.30 uur Aanvang spelprogramma Wie is de Mol? of het Moordspel 
20.30 uur Afsluiting met 2 consumpties en 2 warme hapjes per persoon

Bij Wie is de Mol? is de afsluiting om 21.30 uur

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Schaatsen in GiethoornGenieten op ons terras in GiethoornRestaurant in GiethoornWinter in GiethoornBierRestaurant de RietstulpToosten op het huwelijk

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto