Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Moordspel Levend Cluedo - Groepsuitje in Giethoorn

Deze dag is gebaseerd op het bekende gezelschapsspel. U gaat op zoek naar aanwijzingen in het dorp om erachter te komen wie de moord heeft gepleegd in Giethoorn. Een spannend en gezellig dagje uit in dit waterdorp!

vanaf € 61,- p.p.
Gezellig dagje uit in Giethoorn
Gezellig dagje uit in Giethoorn
Ons Restaurant in Giethoorn
Restaurant in Giethoorn
Terrasje pakken in Giethoorn

Dit Moordspel in Giethoorn is inclusief:

  •  2 kopjes koffie of thee met appelgebak en slagroom
  •  Rondvaart verwarmd
  •  Snert met roggebrood
  •  Moordspel
  •  Stamppottenbuffet met koffie na

Prijs: € 61 p.p. op basis van minimaal 15 personen

Bent u met minder personen dan is dit in overleg eventueel mogelijkKinderprijs op aanvraag.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Levend Cluedo - Moordspel in Giethoorn

Deze dag is gebaseerd op het bekende gezelschapspel. U gaat op zoek naar aanwijzingen in het dorp om erachter te komen wie de moord heeft gepleegd in Giethoorn. Uiteraard wordt er tijdens dit uitje ook aan de inwendige mens gedacht. Dus na de inspanning geniet u van een heerlijk stamppottenbuffet!

Het programma:

11.15 uur
Ontvangst in Giehtoorn met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom.

12.15 uur
Een verwarmde rondvaart van 1 uur door Giethoorn en over het meer ’t Bovenwijde

13.15 uur
Bij terugkomst wordt er een kop snert en roggebrood met spek geserveerd

14.15 uur
Het Moordspel

16.30 uur
Borrel (exclusief) met aansluitend een uitgebreid stamppottenbuffet.

18.00 uur
Een kopje koffie of thee als afsluiting

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Gezellig dagje uit in GiethoornOns Restaurant in GiethoornRestaurant in GiethoornTerrasje pakken in Giethoorn

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Giethoorn

Wat te doen in Giethoon ? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Een rondvaart in Giethoorn is een perfecte methode het dorp en de meren te leren kennen. Uw familieuitje, groepsuitje of bedrijfsuitje giethoorn begint hier. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto