Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Moordspel Diner in Amsterdam

Een heerlijk diner met een prettig gezelschap in een gezellige sfeer. Zomaar een avond, zomaar een restaurant, zomaar een gezelschap en dan....

vanaf € 57,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 8.0
mrd
mrd
23
1
89
56

Bij dit Moorddiner in Amsterdam is inbegrepen:

 •  Uitgebreid 3-gangen diner
 •  Begeleiding door professionele acteur(s)
 •  Kleding
 •  Script
 •  Prijs voor de beste speurneus!
Prijzen:
6 - 12 personen € 62,50 p.p. exclusief 6% BTW
13 - > personen € 57,50 p.p. exclusief 6% BTW

Tijdsduur: 4 uur.
Minimum aantal personen: 6.

De prijs van dit Moorddiner in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2019.

Een avondje uit

Een heerlijk diner met een prettig gezelschap in een gezellige sfeer. Zomaar een avond, zomaar een restaurant, zomaar een gezelschap en dan....

Moord!

Het dode lichaam van een man! Een moord zo lijkt het! SCHRIK! Recherche over de vloer! Weg gezelligheid! Uw gezelschap is de enige getuige en ... de enige verdachte!!
Wie is de moordenaar?

Wie is de dader, wie is verdachte?

Vanaf nu kunt u niemand meer vertrouwen, iedereen is verdacht. Dus ù ook! Uw buurman is misschien wel een moordenaar...! Maar hij verdenkt ù misschien wel van deze moord..!

De Verdachten
En het ergste is... iedereen heeft een motief! Ja, u ook! Want had u niet ooit eens....
Leugens, verraad en oude onuitgesproken vetes komen boven tafel
Wie kun je nog vertrouwen?
En...bent u zèlf werkelijk wie u zegt dat u bent?

De Dader
Wordt de moordenaar ontmaskerd en daarmee deze gruwelijke misdaad opgelost?
Of moet u uiteindelijk toch maar uit u zelf bekennen...

Het moordspel

Met het spannende themafeest "Moordspel Diner" neemt u deel aan het meest ultieme bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje. Tijdens dit arrangement zult u volledig opgaan in een ongelooflijk spannend moordverhaal. Met behulp van prachtige professionele kostuums en schitterende verhalen en plots kunt u zich volledig in- en uitleven bij het onderzoeken en oplossen van een net gepleegde misdaad. U bent wie u speelt!

Beleef dit ultieme moord evenement en geniet intussen van een uitgebreid diner in een van de sfeervolle restaurants in Amsterdam.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

mrd2318956
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
7.0
Ligging
8.0
Prijs / kwaliteit
8.0
Service
8.0
Activiteiten
8.0
Accommodatie
8.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
R. van der Meer
gebruiker Aanbevolen
met een groep
19-11-2011 10:36

Een enerverende avond met een moord als uitgangspunt. We hebben veel gelachen. Onverwachte kwaliteiten van de collegae kwamen aan het licht! Het eten was goed, dhr Oresti van Oresti\\\'s Taverne was zeer vriendelijk en behulpzaam. De acteurs en dhr Oresti waren flexibel in het meedenken om het programma te verkoren, dat was erg prettig. Enige nadeel is de parkeergarage in de buurt, deze is wel erg duur (Heinikenplein in Amsterdam), 1 avond kostte 17,50 euro! Met openbaar vervoer was het redelijk goed bereikbaar. Concluderend een ideaal uitje om bijvoorbeeld met collegae te doen, waarbij je elkaar beter leert kennen!

 • 7.0
 • 8.0
 • 8.0
 • 8.0
 • 8.0
 • 8.0

Over Onze partner

Algemeen

Uw eigen detectivethriller thuis vormgeven, in een goed restaurant of op een locatie naar keuze. Bij ons reserveert u een fascinerend toneelspel vol spanning en hilariteit. Wij verzorgen niet alleen een perfect script om uw diner van passende intriges te voorzien, maar houden de sfeer er in door de inspirerende acteertalenten van onze eigen professionele acteurs, de juiste kostuums en choreografie. Uw moorddiner of moordlunch heeft maar één doel: de geheimzinnige moordenaar zien te ontmaskeren!

Moordspel

Met het Moorddiner of de Moordlunch kunt u zich volledig in- en uitleven in een bizarre moordzaak, waar u getuige van bent en zelfs misschien wel direct bij betrokken bent. U speelt een personage in een moordspel en krijgt voor aanvang een karakterbeschrijving, een professioneel kostuum en een script waarmee u zich volledig kunt inleven in uw personage en in uw rol.

Tijdens het spelen van het spel zal duidelijk worden wie verantwoordelijk is voor de moord. Tenminste... veel hangt af van uw inlevingsvermogen en scherpzinnigheid.

Het spel bestaat uit 4 ronden Tussen de ronden door geniet u van een heerlijk diner. Uiteindelijk geeft iedere speler aan wie zij verdenken van de moord en waarom zij denken dat juist deze persoon de moord gepleegd heeft…

Eigen Locatie

Uw moorddiner of moordlunch is te boeken op elke locatie naar keuze. Op kantoor, in de kantine of tijdens het familiediner. Wij zorgen ervoor dat iedereen een op maat geschreven script krijgt, in een toepasselijk kostuum wordt gestoken en dat uw gezelschap een spannend en gezellig moordspel beleeft. U geniet van het diner en de locatie, wij zorgen voor de perfecte sfeer van een enerverend moordspel.

Praktische informatie

Tijdsduur: 4 uur.
Minimum aantal personen: 6.

- De spannendste scripts
- De mooiste kostuums
- De gezelligste restaurants
- De beste acteurs
- En op alle locaties naar keuze

Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam ? Leuke amsterdamse uitjes in onze hoofdstad. Ontdek de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.Beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg! Waar het in
Amsterdam echt leuk is weten wij. Vele duizenden Nederlanders gingen je voor en genoten van onze amsterdamse uitjes.

" Een enerverende avond met een moord als uitgangspunt. We hebben veel gelachen. Onverwachte kwaliteiten van de collegae kwamen aan het licht! Het eten was goed, dhr Oresti van Oresti\'s Taverne was zeer vriendelijk en behulpzaam. De acteurs en dhr Oresti waren flexibel in het meedenken om het programma te verkoren, dat was erg prettig. Enige nadeel [..] "

R. van der Meer 19-11-2011 10:36

Uw laatst bekeken uitjes
foto