Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Groepsuitje in hartje Amsterdam - Moordspel met Lunch

Los aan tafel een moord op en geniet van een lunch. U krijgt allemaal een goed script en de juiste aankleding om de rol van uw leven te spelen. Voor een hilarisch spel aan tafel in hartje Amsterdam.

vanaf € 44,50 p.p.
mrd
mrd
1
2
5

Bij dit groepsuitje in Amsterdam is inbegrepen:

  •  Uitgebreide lunch
  •  Begeleiding door professionele acteur(s)
  •  Kleding
  •  Script
  •  Prijs voor de beste speurneus!

Prijzen

  •  06 - 12 personen € 49,50 p.p. excl. BTW
  •  13 - > personen € 44,50 p.p. excl. BTW

De prijs van dit groepsuitje in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2019.

Moordspel Lunch Amsterdam

Een heerlijke lunch in de Amsterdamse binnenstad met als inzet het oplossen van een gruwelijke moord. Onder leiding van onze speurneus gaat u samen met uw familie of vrienden een echte moordzaak oplossen. U krijgt allemaal een goed script en de juiste aankleding om de rol van uw leven te spelen. U helpt de rechercheur deze middag met zijn onderzoek. Het licht wordt gedimd. Bent u de gruwelijk gemene maffiabaas of de perfect geklede zakenman die altijd een goed alibi heeft? We zullen zien.

Heerlijk lunchen en ondertussen een moord oplossen

Natuurlijk kunt u ondertussen genieten van een heerlijke lunch en kunt u tijdens de maaltijd uw 'vrienden'ÂÂÂ streng ondervragen. Wie heeft het eigenlijk gedaan en wat was het motief? Bent u in staat de moordenaar te ontmaskeren? Geniet van deze combinatie van theater en culinaire uitspattingen. Mokum Events neemt u mee naar een prachtig etablissement in het beruchte Amsterdam waar de onderwereld hoognodig moet worden ontmaskerd! De winnaar is diegene die de moordenaar in het cachot krijgt!
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

mrd125

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Mokumuitjes.nl

Algemeen

Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

Kom naar ons voor:
De origineelste uitjes
Het grootste aanbod
De scherpste prijzen
De beste gidsen
En alle events op maat!

Maatwerk

Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

Tip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Waar staan wij voor

Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

Onze motto's:
Alles is mogelijk
Afspraak is afspraak
Wij werken met plezier voor uw plezier

Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam ? Leuke amsterdamse uitjes in onze hoofdstad. Ontdek de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.Beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg! Waar het in
Amsterdam echt leuk is weten wij. Vele duizenden Nederlanders gingen je voor en genoten van onze amsterdamse uitjes.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto