Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Stadsuitje in Nijmegen - Speel WhatsApp Sudoku met uw groep

Stadsuitje in Nijmegen met uw groep met het stadsspel WhatsApp Sudoku. Naast puzzelen en cijfertjes staan ook leuke plekken binnen Nijmegen centraal! Dus ook voor de niet- puzzelaars een uitdagend stadsprogramma.

vanaf € 7,25 p.p.
Er zijn 2 reviews gegeven. 8.0
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique

Dit WhatsApp Sudoku spelarrangement in Nijmegen is inclusief:

  •  Doe het zelf pakket
  •  Spelprogramma
  •  Speluitleg op papier

Prijs per team: € 36,- exclusief BTW (maximaal 6 personen per team)

Reserveringskosten bij 1-6 personen: 1x €5,-
Reserveringskosten bij meer dan 6 personen: 1x €15,-

De prijs van dit WhatsApp Sudoku spelarrangement in Nijmegen is geldig tot en met 31 december 2018.

Stadsuitje in Nijmegen - speel WhatsApp Sudoku met uw groep

Naast puzzelen en cijfertjes staan ook leuke plekken binnen Nijmegen centraal! Dus ook voor de niet- puzzelaars een uitdagend stadsprogramma. Leuk stadsuitje in Nijmegen met uw groep met het stadsspel WhatsApp Sudoku.

Puzzelen door de stad Nijmegen

U kent ze vast wel, de populaire Sudoku cijferpuzzels waaraan veel mensen zich op dit moment tijdens vrije minuten (soms uren) bezig houden. Horizontaal en verticaal probeert u de cijfers 1 t/m 9 in te vullen in een rij maar per aangegeven vakje mag dit cijfer eenmaal voorkomen. Zenuwslopende taferelen levert dit soms op, vooral wanneer de moeilijkheidsgraad stijgt. In groepsverband kunt u nu deelnemen aan WhatsApp Sudoku. Naast puzzelen en cijfertjes staan ook leuke plekken binnen Nijmegen centraal! Dus ook voor de niet- puzzelaars een uitdagend programma.

Speel WhatsApp Sudoku

In groepjes gaat u op pad, gewapend met een kaart van het centrum waarop een Sudoku staat ingetekend. U heeft een lijst met foto's ontvangen met de daarbij behorende coördinaten. Zodra u de exacte locatie heeft gevonden, maakt u een groepsfoto en stuurt u deze via WhatsApp naar de instructeur. U ontvangt vervolgens een vraag. Het antwoord op deze vraag is een cijfer welke u in de Sudoku kunt invullen. Hoe meer vragen u beantwoordt, hoe makkelijker de Sudoku dus wordt! Het is dus niet alleen maar puzzelen.

Duur: 2-3 uur

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Stad Unique & Sport UniqueStad Unique & Sport UniqueStad Unique & Sport UniqueStad Unique & Sport Unique
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 2 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.0
Ligging
7.0
Prijs / kwaliteit
8.0
Service
8.0
Activiteiten
8.0
Accommodatie
8.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
Yvette van der Pol
32 jaar
gebruiker Aanbevolen
12-11-2013 09:50

Prima georganiseerd, duidelijke uitleg, vriendelijke meid.

gebruiker 8
C. Kersten
gebruiker Aanbevolen
zakelijk
21-06-2012 12:00

Het levend sudoko spel was erg verrassend en ook best intensief om te doen. Het bracht je op de leuke plekken in Nijmegen. De tijd om de sudoko op te lossen was wel wat aan de krappe kant. Verder een hele leuke dag gehad!

  • 8.0
  • 7.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0

Over Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!

Nijmegen

Nijmegen is geschikt voor iedereen! Bezoek een van de vele musea, het Kronenburgerpark, de Waalkade met vele (eet)cafe’s met terrassen, de oudste winkelstraat de Lange Hezelstraat, de Sterrenwacht, de Nijmeegse Vierdaagse, het relaxoord Sanadome en geniet van een heerlijk diner in een van vele restaurants of de pannekoekboot. Ook zijn de vele fiets- en wandelroutes zeker de moeite waard.

" Prima georganiseerd, duidelijke uitleg, vriendelijke meid. "

Yvette van der Pol 12-11-2013 09:50

foto