Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Stadsuitje in Nijmegen - Speel WhatsApp Sudoku met uw groep

Voor een dagje uit in Nijmegen speel je WhatsApp Sudoku. Tijdens WhatsApp Sudoku is de stad het speelveld. De puzzelvakjes worden omgeven door mooie plekken. Ontdek spelenderwijs de bezienswaardigheden van Nijmegen. Naast puzzelen en cijfertjes staat het ontdekken van de [..]

vanaf € 7,50 p.p.
Er zijn 2 reviews gegeven. 8.0
WhatsApp Sudoku
WhatsApp Sudoku
Stad Unique & Sport Unique
Groupselfie
Stad Unique & Sport Unique

Stadsuitje in Nijmegen - speel WhatsApp Sudoku

Sudoku; jij hebt vast wel eens een puzzel gemaakt of in ieder geval een poging gedaan, toch? Horizontaal en verticaal probeer je op papier de cijfers 1 t/m 9 in te vullen. Ontdek spelenderwijs de meest verrassende bezienswaardigheden. Naast puzzelen en cijfertjes staat het ontdekken van de stad centraal, dus ook voor de niet- puzzelaars een uitdagend stadsprogramma!

Puzzelen door de stad Nijmegen

Je ontvangt een paar dagen van tevoren een mail met daarin een Sudokukaart van de stad en een lijst met foto’s en bijbehorende coördinaten. Je gaat samen met je team op zoek naar de exacte locatie van de foto’s, daar maak je een groepsselfie die je via WhatsApp naar de instructeur stuurt. In ruil voor je foto krijg je een vraag, het antwoord op de vraag is een cijfer die je in de Sudoku kunt invullen. Hoe meer vragen je beantwoordt, hoe makkelijker de Sudoku dus wordt en hoe meer mooie plekken van de stad je ziet!

Inbegrepen bij WhatsApp Sudoku:

  •  Begeleiding via WhatsApp
  •  Spelprogramma en uitleg per e-mail (uitprinten)


Duur van het programma: 3 uur

Prijs

€45,00 per team (max. 6 personen)

De reserveringskosten bedragen bij 1 team € 6,-, bij 2 teams € 12,- en bij 3 teams of meer € 18,-.

De prijs van dit groepsuitje is inclusief 21% BTW en exclusief reserveringskosten en is geldig tot en met 31 december 2019.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

WhatsApp SudokuStad Unique & Sport UniqueGroupselfieStad Unique & Sport Unique
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 2 geverifieerde Reviews
Gemiddelde beoordeling
8.0
Ligging
7.0
Prijs / kwaliteit
8.0
Service
8.0
Activiteiten
8.0
Accommodatie
8.0
Eten / drinken
Reviews
gebruiker 8
Yvette van der Pol
32 jaar
gebruiker Aanbevolen
12-11-2013 09:50

Prima georganiseerd, duidelijke uitleg, vriendelijke meid.

gebruiker 8
C. Kersten
gebruiker Aanbevolen
zakelijk
21-06-2012 12:00

Het levend sudoko spel was erg verrassend en ook best intensief om te doen. Het bracht je op de leuke plekken in Nijmegen. De tijd om de sudoko op te lossen was wel wat aan de krappe kant. Verder een hele leuke dag gehad!

  • 8.0
  • 7.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0
  • 8.0

Over Onze partner

Wie zijn wij?

Dit bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar succesvolle bedrijfsuitjes, personeelsdagen, familie uitstapjes, teambuilding activiteiten en vrij gezellige feestjes voor groepen in de leukste steden van Nederland (en zelfs ook in een aantal steden in het buitenland)!

Uitgangspunten

Het team bestaat uit een aantal vaste, deskundige (kantoor)medewerkers en daarnaast uit een groep enthousiaste gidsen en instructeurs.

Kwaliteit, vernieuwing, creativiteit, outdoor, samenwerking, activiteit en gezelligheid zijn enkele van onze uitgangspunten.

Programma's

Wij bieden dus activiteiten aan in diverse (binnen)steden waarbij samenwerking, gezelligheid en de nieuwste (mobiele) technieken voorop staan. De meeste programma's duren ongeveer 3 tot 3,5 uur en worden aangevangen en/of afgesloten onder het genot van een lekker drankje in een café of restaurant. Met veel plezier breiden wij uw programma uit, bijvoorbeeld met een lekker diner na afloop! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Steden

Wij organiseren activiteiten in: Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Utrecht, Zeeland en Zuid Holland.

Onze kantoren zijn gevestigd in Arnhem en Utrecht. Met een gerust hart kunt u uw (groeps)uitje aan onze deskundige medewerkers uitbesteden. Zij zullen er (samen met u natuurlijk) een onvergetelijke dag van maken!

Nijmegen

Nijmegen is geschikt voor iedereen! Bezoek een van de vele musea, het Kronenburgerpark, de Waalkade met vele (eet)cafe’s met terrassen, de oudste winkelstraat de Lange Hezelstraat, de Sterrenwacht, de Nijmeegse Vierdaagse, het relaxoord Sanadome en geniet van een heerlijk diner in een van vele restaurants of de pannekoekboot. Ook zijn de vele fiets- en wandelroutes zeker de moeite waard.

" Het levend sudoko spel was erg verrassend en ook best intensief om te doen. Het bracht je op de leuke plekken in Nijmegen.

De tijd om de sudoko op te lossen was wel wat aan de krappe kant.

Verder een hele leuke dag gehad! "

Anoniem 21-06-2012 12:00

foto