Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Themafeest in Drenthe - Ik hou van Holland

Organiseer een fantastische spelavond vol oer-Hollandse muziek met uw familie, vrienden of collega's! Dit wordt een avond vol gezelligheid en plezier waarbij uw kennis over Nederland getest zal worden. Een uitje waar nog lang over nagepraat zal worden!

vanaf € 34,- p.p.
Ik hou van Holland Westerburcht
Ik hou van Holland Westerburcht
molens
fiets
Restaurant
westerburcht
westerburcht
KAPEL

Dit Ik hou van Holland Themafeest in Drenthe is inclusief:

  •  Het genoemde spelprogramma
  •  Ontvangst met koffie/thee & cake
  •  Consumpties naar behoefte
  •  3 maal warme bittergarnituur
  •  3 maal koude bittergarnituur
  •  Een CD met originele foto's van de avond (digitale camera wordt beschikbaar gesteld)
Prijs: € 34,00 p.p.

Minimum aantal personen is 20.

De prijs van dit themafeest in Drenthe is geldig tot en met 31 december 2018.
Optioneel bij te boeken
Ribbetjes & Saté buffetinfo € 15,75

Themafeest in Drenthe

De naam zegt het al een avond waar een goede sfeer hoog in het vaandel staat. Een feestavond vol gezelligheid, muziek en interactie. Ouderwets op z'n Hollands genieten. Een geweldig uitje voor vrienden of familie.

Feesten in Hollandse sferen

Het thema Holland staat geheel centraal tijdens deze super gezellige avond, die wordt gepresenteerd door onze presentatrice Linda de Lol en haar team. Gezellig, ook al zon Hollands woord, dat zich niet gemakkelijk laat vertalen in een andere taal. Geheel in de Hollandse sfeer van molens, klompen, tulpen en kaas beleeft u een topavond. De competitieve spellen in team verband worden afgewisseld met meezingers en lekker eten en drinken. Laat u verrassen en beleef de Hollandse magie van eigen bodem. Gedurende de avond kunt u alles fotograferen. De foto's krijgt u op een cd toegestuurd, zodat u later nog eens terug kunt blikken op deze fantastische avond.

Feestlocatie in Westerbork

Hotel Restaurant Zalen Abdij de Westerburcht is gelegen in Westerbork (nabij station Beilen) - centraal in Drenthe op korte afstand van Assen, Emmen en Hoogeveen. Ons hotel biedt u à la carte & Themarestaurant Grand Café la Trappe, de gezellige hotelbar (Proeflokaal), een groot buitenterras, 3 serres en royale parkeergelegenheid. U kunt terecht in een van deze ruimtes bij het spelen van het Ik hou van Holland Arrangement.
088-5405805 Persoonlijk advies?

Streetview

Kaart

Foto's

Ik hou van Holland WesterburchtmolensfietsRestaurantwesterburchtwesterburchtKAPEL

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Themahoteldrenthe.nl

Algemeen

Themahoteldrenthe.nl is een mooi 3-sterren hotel gelegen in het centrum van het karakteristieke dorpje Westerbork. Ideaal voor uw fiets-, wandel- en autotochten.

Faciliteiten

Het thema hotel beschikt over een groot terras, een sfeervol à la carte restaurant, 3 serres en een gezellige hotelbar.

Kamers

Themahoteldrenthe.nl beschikt over verschillende type kamers. De standaard kamer is voorzien van 2 boxspringbedden, bureau, zitje, douche, toilet, kleuren TV met afstandsbediening, wekkerradio en telefoon. Op de meeste kamers kan een extra bed geplaatst worden.

De gezinskamers zijn voorzien van 3 of 4 boxspring bedden, zitje, douche, toilet, kleuren TV met afstandsbediening, wekkerradio en telefoon. Op alle kamers kan een extra bed geplaatst worden. Op de kamers zijn stopcontactbeveiligingen voor kleine kinderen aangebracht.

Nieuw in Themahoteldrenthe.nl
Nieuw zijn de Klooster kamers. Deze hebben dezelfde basisvoorzieningen als de standaard kamers. Deze themakamers zijn volledig en tot in detail in de symboliek van het klooster ingericht; fakkels, gietijzeren handgrepen, bewerkt houten meubilair, etc. Op de meeste kamers kan een extra bed geplaatst worden.

Ook nieuw zijn de bijzondere Luxe kamers, welke standaard voorzien zijn van een 2-persoons queensize boxspringbed, badkamer met bubbelbad, douche en toilet, luxe relaxstoelen met tafeltje, kleuren TV met afstandsbediening, wekkerradio en telefoon. Op deze kamers kunnen maximaal 2 extra bedden geplaatst worden.

Omgeving Drenthe

Themahoteldrenthe.nl is uniek gelegen: in het hart van Drenthe. De omgeving biedt vele mogelijkheden. Cultuur, vermaak, winkelen, ontspanning en natuur, dit alles ligt binnen handbereik of op loopafstand.
Optioneel bij te boeken
Ribbetjes & Saté buffetinfo € 15,75

Westerbork

Het Drentse dorp Westerbork staat natuurlijk bekend om zijn Nationale Monument Westerbork in het Kamp Westerbork. Daarnaast biedt Westerbork ook ongekende mogelijkheden om fantastische fiets- en wandeltochten te maken door het Drentse landschap en er dus lekker van te genieten met een heerlijk weekendje weg.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto