Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

SUPER all-in vrijgezellenuitje in gelderland - Helemaal Hollands dinerspel

SUPER all-in vrijgezellenuitje in Gelderland. Leuk dinerspel met hilarische quiz rondes, lekker eten en onbeperkt drankjes van de Hollandse bar. Een perfect vrijgezellenuitje.

vanaf € 58,95 p.p.
Helemaal Holland
Helemaal Holland
Recreatiepark de Boshoek
Helemaal Holland
Helemaal Holland
Helemaal Holland
Helemaal Holland
Vriendinnenweekend
Recreatiepark de Boshoek
Recreatiepark de Boshoek

Bij dit SUPER vrijgezellenuitje is inbegrepen:

  •  3 uur Hollands Dinerspel;
  •  3-gangendiner
  •  3-uur drankafkoop
Prijs: € 58,95 p.p.
Te boeken vanaf: 8 personen


De prijs van dit vrijgezellenuitje is geldig tot 31 december 2017.

Het dinerspel

SUPER all-in vrijgezellenuitje in Gelderland. Leuk dinerspel met hilarische quiz rondes, lekker eten en onbeperkt drankjes van de Hollandse bar. Een perfect vrijgezellenuitje.

Helemaal Hollands

De volgende rondes komen zeker aanbod tijdens dit super vrijgezellenuitje:

Verkleden
Verjaardagsspel
Topografie
Geen ja, geen nee
Meer of minder
Quizvragen
Muziekrondes

Programma

Het Dinerspel duurt, inclusief diner, ongeveer 3 uur.

3-gangen keuzemenu:
Voorgerechten
Tomatensoep
Chickenwings

Hoofdgerechten
Schnitzel
Pangasius Filet

Nagerechten
Dame blanche
Koffie
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Helemaal HollandRecreatiepark de BoshoekHelemaal HollandHelemaal HollandHelemaal HollandHelemaal HollandVriendinnenweekendRecreatiepark de BoshoekRecreatiepark de Boshoek

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dagje uit of vakantie in Nederland? Dit recreatiepark is prachtig gelegen op de Veluwe, in het dorp Voorthuizen. Voor een actief dagje of weekendje weg of een heerlijke vakantie op de Veluwe bent u van harte welkom bij dit recreatiepark

Faciliteiten

Dit recreatiepark is een vakantiepark voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatieparkzijn zeer kindvriendelijk. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties (m.u.v. kerst- en voorjaarsvakantie) een animatieteam aanwezig. In Nederland is het helaas weleens slecht weer. Geen probleem want u kunt zich prima vermaken in het overdekt zwembad of in de sfeervolle bowlinggrot.

Ligging

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u eropuit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Omgeving

Recreatie in Nederland saai? Niet als u naar dit recreatieparkgaat. Dit recreatieparkis omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandenlen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of weekendje weg bij dit recreatiepark!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto