Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Ik hou van Holland - Spelshow in Gelderland

Tijd om familie, vrienden of collega's uit te dagen en hun Hollandse kennis te testen? Met dit ruim 2 uur durende spektakel voor jong en oud worden de weetjes over ons eigen kikkerlandje goed getest. Maak er een hilarisch uitje van samen!

vanaf € 54,50 p.p.
Er zijn 4 reviews gegeven. 8.0
ik hou van holland spelshow
ik hou van holland spelshow
ik hou van holland spelshow
ik hou van holland spelshow
ik hou van holland spelshow
buffet
buffet

Deze gezellige spelshow in Gelderland is inclusief:

  •  2 uur durende spelshow
  •  Uitgebreid Veluwe Buffet
Prijs: € 54,50 p.p. op basis van 20 personen.

Bent u met minder of meer personen dan 20? De kosten voor het Ik hou van Holland Spel zijn € 600,00 tot 20 personen en elke persoon extra kost € 12,50. De extra kosten voor het buffet zijn € 24,50 p.p.

De prijs van deze spelshow in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.
Optioneel bij te boeken
Koffie/Thee ontvangstinfo € 2,-
Apfelstrüdel met slagroom € 2,25
Uitgebreid Oostenrijks buffet € 22,50
Eenvoudig Oostenrijks buffet € 18,50
Diverse lunchesinfo € 9,75
Uitgebreid Oostenrijks nagerechtenbuffet € 8,50
Eenvoudig ijsbuffet € 4,-
Sorbet € 4,-
Overnachting Finse Chaletinfo € 23,-

Wie weet het meest over Nederland?

Een ruim 2 uur durend spektakel voor jong en oud met alle weetjes over ons eigen kikkerlandje. De gehele show is ondersteunt door professionele beeld en geluid apparatuur.

Het programma

Bij binnenkomst krijgen uw gasten een echt Hollands attribuut uitgereikt. Wat men dan nog niet weet, is dat dit attribuut, het team waarin u ingedeeld bent aangeeft. U zult vandaag het leukste spel van de Nederlandse televisie spelen. Na het ontvangst van uw gasten in een geheel Hollands omgetoverde zaal en met gezellige achtergrond muziek zal de presentator u het spel uitleggen.

Ook staat er een heerlijk buffet op u te wachten! Geniet van de volgende gerechten tijdens het Veluwe Buffet:
  •  Varkenshaas medaillons overgoten met Preiselbeerensaus
  •  Malse beenhammetjes met een romige mosterdsaus
  •  Stoofpotje van wild
  •  Vlezige ribbetjes, gegratineerd met kruidenolie en uitjes
  •  Aardappels in de oven gegratineerd
  •  Ambachtelijke oerfriet
  •  Diverse soorten dagverse groenten
  •  Verse rauwkostsalade

Dagje uit in Dieren

Al sinds 1995 is Polysport gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, familie-uitjes, teambuilding en themafeesten. Onze unieke groepsaccommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

ik hou van holland spelshowik hou van holland spelshowik hou van holland spelshowik hou van holland spelshowbuffetbuffet
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 4 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Jeanine Abcoude
gebruiker Aanbevolen
09-12-2013 15:42

Leuke ontspannen sfeer en goed verzorgde locatie.

gebruiker 8
Annemieke Delft
gebruiker Aanbevolen
09-12-2013 15:42

Fijn dat alles klaar stond

gebruiker 8
Irma Uden
gebruiker Aanbevolen
09-12-2013 15:41

Was een prima activiteit en alles was goed verzorgd.

gebruiker 8
Erwin Brummen
gebruiker Aanbevolen
09-12-2013 15:40

Spontaan en goed.

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.
Optioneel bij te boeken
Koffie/Thee ontvangstinfo € 2,-
Apfelstrüdel met slagroom € 2,25
Uitgebreid Oostenrijks buffet € 22,50
Eenvoudig Oostenrijks buffet € 18,50
Diverse lunchesinfo € 9,75
Uitgebreid Oostenrijks nagerechtenbuffet € 8,50
Eenvoudig ijsbuffet € 4,-
Sorbet € 4,-
Overnachting Finse Chaletinfo € 23,-

" Fijn dat alles klaar stond "

Annemieke Delft 09-12-2013 15:42

Meer leuke uitjes

foto