Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Ik Hou Van Holland Quiz in Amsterdam

Dolle pret in hartje Amsterdam met de Ik Hou van Holland Quiz. Test uw Hollandse kennis met vrienden of familie, beantwoord de vragen, luister naar muziek en maak er een gezellig uitje van in onze hoofdstad.

vanaf € 22,50 p.p.
ikhvh
ikhvh
ikhvh
ikhvh
ikhvh

Bij deze Quiz in Amsterdam is inbegrepen:

  •  Quizmaster
  •  Decor
  •  Rad
  •  Kostuums en oranje attributen
  •  Leuke prijs voor het winnende team
  •  Locatie hartje Amsterdam

Prijzen

  •  10 - 14 personen € 25,50 p.p. excl. BTW
  •  15 - > personen € 22,50 p.p. excl. BTW
Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

De prijzen van de Ik Hou van Holland Quiz in Amsterdam zijn geldig tot en met 31 december 2019.

Ik Hou van Holland Quiz Amsterdam

Of je nu met je vrienden, familie of voor een vrijgezellenuitje een dagje uit wilt, de 'Ik hou van Holland Quiz'ÂÂ in hartje Amsterdam staat garant voor 1,5 uur dolle pret, echte Nederlandstalige muziek en veel ludieke vragen over artiesten en BN-ers! Tegen de achtergrond van een fris en vrolijk decor, speciaal voor dit evenement neergezet, gaan we uw kennis over Holland even testen!

Speel deze Quiz met onze quizmaster

Elke vraag is nog gekker en hoe meliger u wordt hoe feestelijker we eindigen. Uw gezelschap wordt opgedeeld in strijdende teams waarvan er eentje er met de 'Ik hou van Holland'ÂÂ hoofdprijs vandoor gaat. Speel deze hilarische quiz en beantwoord de komische vragen, luister naar de gekke muziekfragmenten en zet een oranje petje op! Nog even en we beginnen die polonaise ...

Een gezellige tijd doorbrengen met vrienden of familie? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers en laat u eens even helemaal gaan!
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

ikhvhikhvhikhvhikhvh

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Mokumuitjes.nl

Algemeen

Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

Kom naar ons voor:
De origineelste uitjes
Het grootste aanbod
De scherpste prijzen
De beste gidsen
En alle events op maat!

Maatwerk

Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

Tip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Waar staan wij voor

Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

Onze motto's:
Alles is mogelijk
Afspraak is afspraak
Wij werken met plezier voor uw plezier

Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam ? Leuke amsterdamse uitjes in onze hoofdstad. Ontdek de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.Beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg! Waar het in
Amsterdam echt leuk is weten wij. Vele duizenden Nederlanders gingen je voor en genoten van onze amsterdamse uitjes.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes

Meer leuke uitjes

foto