Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Stadswandeling met Fotospeurtocht - Get the Picture in Den Bosch

Ontdek Den Bosch in detail tijdens deze stadswandeling en fotospeurtocht. Als een echte paparazzi gaat u op pad om de mooiste Oeteldonkers...ehh Oeteldonkse monumenten vast te leggen. Cultuurhistorie in overvloed (maar er zijn ook leuke Brabantse heren of dames om te kieken natuurlijk!).

vanaf € 17,50 p.p.
Stadspel in Den Bosch
Stadspel in Den Bosch
Puzzelen door Den Bosch
Groepsuitje in Den Bosch
Oud Hollandse Spelen in Den Bosch

Bij deze stadswandeling met fotospeurtocht in Den Bosch is inbegrepen

  •  Leuke prijs voor het winnende team
  •  Enthousiaste begeleiding
  •  Een camera voor elk team
  •  Foto's naderhand digitaal opgestuurd
  •  1 consumptie tijdens de prijsuitreiking
  •  Teambuilding
  •  Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip.

Prijzen:
10 - 14 personen € 21,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 19,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

Minimum aantal: 10 personen

De prijs van dit leuke staddspel in Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2018.

Stadswandeling met Fotospeurtocht in Den Bosch

Ontdek Den Bosch in detail tijdens deze stadswandeling en fotospeurtocht. Als een echte paparazzi gaat u op pad om de mooiste Oeteldonkers...ehh Oeteldonkse monumenten vast te leggen. Cultuurhistorie in overvloed (maar er zijn ook leuke Brabantse heren of dames om te kieken natuurlijk!).

Leg mooie Oeteldonkers vast op de plaat!

U leert Den Bosch in detail kennen tijdens deze stadswandeling en fotospeurtocht door het centrum van de stad. Diverse opdrachten staan in 'Get the picture' op het programma dus maak uw borst maar nat......en niet de camera! Uw gezelschap wordt opgedeeld in een aantal teams en elk team gaat op weg om de mooiste plaatjes vast te leggen, natuurlijk op basis van enige opdrachten die wij u inmiddels hebben gegeven.

Even evalueren ... en dan borrelen

Uiteraard volgt na afloop een flinke evaluatie en kunt u genieten van een afsluitende borrel. Na afloop krijgt u een CD met alle beroemde Telegraafjournalistieke kiekjes erop thuis gestuurd. Story en Panorama staan al te trappelen......

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Stadspel in Den BoschPuzzelen door Den BoschGroepsuitje in Den BoschOud Hollandse Spelen in Den Bosch

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Algemeen

Dit evenementenbureau is inspirerend en origineel!

Het evenementenbureau

Wilt u een gezellig, sportief of cultureel uitje, rondvaart, workshop, rondleiding, stadswandeling, vrijgezellenfeest, activiteit, of groepsuitje in het hart van Brabant?

Perfect, professioneel en op maat georganiseerd? Voor iedereen die Den Bosch écht wilt beleven bieden wij leuke evenementen voor elk moment.

Groepsgrootte

U kunt bij Actief Events terecht vanaf minimaal 10 personen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Maatwerk

Bij dit bedrijf kunt u uw eigen evenement geheel op maat samenstellen. Onze enthousiaste professionals staan u dan ook graag te woord over alle details van uw speciale uitje in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Voor originele bedrijfsuitjes, een ludiek vrijgezellenfeest of een leuke workshop in Den Bosch bent u bij ons aan het goede adres. Inclusief een goede begeleider of een professionele gids, een puike quizmaster of een vakkundige ceremoniemeester! Bespreek uw wensen met onze medewerkers en laat u verrassen!

Den Bosch

Wat te doen in Den Bosch. Reis af naar Noord-Brabant en ontdek Den Bosch op verschillende manieren. Wilt u een weekendje weg, met een groep iets actiefs doen of juist een rustig avondje uit waarbij iedereen gezellig kan bijkletsen? In Den Bosch is er van alles mogelijk! Maak een rondvaart door de grachten, ga mee met een gids die u van alles laat zien, speel een stadsspel met vrienden of ga gezellig shoppen met vriendinnen inclusief een nachtje weg. Den Bosch is zo veelzijdig, dat moet u met eigen ogen zien!

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto