Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Knallen op de Amsterdamse Wallen

In verschillende teams gaat u op pad en voert u opdrachten uit die natuurlijk vastgelegd moeten worden. U maakt foto's van de opdrachten en strijd natuurlijk tegen de andere teams om dit uitje te winnen.

vanaf € 19,50 p.p.
d
d
f
Stadsuitjes van Mokum Events
c

Bij dit uitje is inbegrepen:

  •  Leuke prijs voor het winnende team
  •  1 consumptie
  •  Professionele begeleiding
  •  Een camera voor elk team
  •  Versnapering voor onderweg
  •  Teambuilding
Prijs:€ 19,50 p.p. exclusief BTW.
Tijdsduur: 2,5 uur.
Minimum aantal personen: 8.

Optioneel bij te boeken:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers?
Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Tip!
Altijd jezelf es willen zijn, eh... zien achter het raam op de Wallen of in een origineel peeskamertje? Wij bieden je nu die mogelijkheid! Een professionele fotoshoot van jou achter het venster, voor € 29,50! Informeer naar wat kan en niet kan.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Knallen!

Knallen? Jaja, maar we bedoelen meer schieten en dan nog niet eens met een pistool of iets dergelijks. Eigenlijk bedoelen we kiekjes schieten, u weet wel; fotograferen. En zeg nu zelf; Knallen op de Wallen klinkt wel even leuker dan Fotograferen in de Rosse Buurt, ja toch?

Wat gaan we doen?

We vormen teams van 4 tot 8 personen. Ieder team ontvangt een opdrachtenlijst en wordt een kant opgestuurd. Al deze opdrachten en vragen dienen te worden uitgevoerd en beantwoord. Maar let wel; de oplossingen dienen wel door u op de gevoelige plaat te worden vastgelegd! Als alle teams de opdrachten hebben vervuld, mag u uitrusten en genieten van een borrel, terwijl de deskundige jury de prijswinnaar bekend zal maken.

NB. Zet de dames achter de ramen liever niet op de foto, anders zou het nog wel eens écht Knallen op de Wallen kunnen worden!
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

dfStadsuitjes van Mokum Eventsc

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Mokumuitjes.nl

Algemeen

Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

Kom naar ons voor:
De origineelste uitjes
Het grootste aanbod
De scherpste prijzen
De beste gidsen
En alle events op maat!

Maatwerk

Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

Tip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Waar staan wij voor

Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

Onze motto's:
Alles is mogelijk
Afspraak is afspraak
Wij werken met plezier voor uw plezier

Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam ? Leuke amsterdamse uitjes in onze hoofdstad. Ontdek de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.Beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg! Waar het in
Amsterdam echt leuk is weten wij. Vele duizenden Nederlanders gingen je voor en genoten van onze amsterdamse uitjes.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Uw laatst bekeken uitjes

Meer leuke uitjes

foto