Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Vriendinnenuitje in het Vechtdal - Escape room en sloepentocht

Start u dag met een lekker bakje koffie/thee en een plak cake. Bent u klaar voor de spannende Escape room? Na de Escape room kunt u nog even ontspannen en bijkletsen tijdens een sloepentocht over de Vecht.

vanaf € 33,95 p.p.
Sloepentocht
Sloepentocht
Escape room
Escape room
BBQ
Koffie met cake
e-sloepen
Vechtdal
Vechtdal
Vechtdal
Terrasschip

Bij dit vriendinnenuitje is inbegrepen:

  •  1 x koffie/thee en cake
  •  Escape Room Vechtdal
  •  Hapje en een drankje
  •  Sloepentocht

Prijs : € 33,95 p.p.
€ 31,63 p.p (excl. BTW)

Arrangement is alleen geldig vanaf 6 personen tot maximaal 20 personen. Wanneer de groep groter is, zullen wij een bijpassende activiteit voorstellen.

Optioneel: 

  •  BBQ Deluxe Buffet ***  € 31,64 p.p. (excl BTW)

De prijs van dit vriendinnenuitje is geldig tot en met 31 december 2019.

Vriendinnenuitje in het Vechtdal

Start u dag met een lekker bakje koffie/thee en een plak cake en wordt tijdens het Escape Room Vechtdal uw gevreesde angst als matroos van een zinkend schip dan werkelijkheid... Lukt het u om nog veilig aan wal te komen? Na het zenuwslopende uur in de Escape Room Vechtdal is het tijd om te ontspannen met een hapje en een drankje en kunt u zich voorbereiden op een heerlijke sloepentocht over de Vecht in Ommen. 

Escape Room

Ontvlucht in 60 zenuwslopende minuten uit het zinkende schip Semper Avanti. Een leuke combinatie met een heerlijk ontspannende sloepentocht over de Vecht.

Als matroos van het schip wordt de altijd gevreesde angst werkelijkheid. Een aanvaring waardoor het schip zinkt. Kunnen de matrozen de dichtstbij zijnde haven nog bereiken? Voor of na het zenuwslopende uur in de escape room is het tijd om te ontspannen tijdens een heerlijke sloepentocht.

Sloepentocht

Bij onze rederij stapt u in de sloepen voor de sloepentocht over de Overijsselse Vecht. Tijdens de sloepentocht geniet u van een hapje en drankje en vaart u door de mooie natuurlijke  omgeving richting de sluis en stuw van Vilsteren.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

SloepentochtEscape roomEscape roomBBQKoffie met cakee-sloepenVechtdalVechtdalVechtdalTerrasschip

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Voor een dagje uit in en rondom Ommen

Voor een leuk dagje uit in en rondom Ommen moet u zeker een keer op ons geweest zijn! Onze uitjes zult u niet gauw vergeten! We beschikken over ruime ervaring in het organiseren van totale events voor kleine en grote groepen (tot 250 personen).

Faciliteiten

Buiten de vanzelfsprekende faciliteiten beschikken we over de volgende extra's:

• We beschikken over ruime eigen parkeervoorziening.
• We werken uitsluiten met ervaren instructeurs.
• We bieden altijd een kosteloos 'slecht weer programma' aan.
• Ons partyschip is rolstoeltoegankelijk (invalidentoilet aanwezig).
• Op ons recreatieterrein Anna's Hoeve beschikken ook over douche-faciliteiten

Ligging

Wij heten u van harte welkom op één van onze 2 vestigingen in Ommen. We beschikken over een groot recreatieterrein net buiten Ommen dat prachtig gelegen is in het bos aan de oevers van de Vecht. Daarnaast bevinden onze watersportactiviteiten zich in het hartje van het gezellige stadje Ommen. Beide locaties liggen op loopafstand (8 minuten) van het station.

Omgeving

De rederij ligt midden in het mooie natuurrijk gebied van het Vechtdal. Rivieren, bossen, heide en historische steden en dorpen wisselen elkaar af. Een perfect gebied om hier uw familiefeestje, vriendenuitje of vrijgezellenfeestje te organiseren.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto