Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Vriendinnenuitje in het Vechtdal - Escape room en sloepentocht

Start de dag met een lekker bakje koffie/thee en een plak cake. Zijn jullie klaar voor de spannende escape room? Na de escape room kunnen jullie nog even ontspannen en bijkletsen tijdens een sloepentocht over de Vecht in Overijssel.

vanaf € 34,75 p.p.
Sloepentocht
Sloepentocht
Escape room
Escape room
BBQ
Koffie met cake
e-sloepen
Vechtdal
Vechtdal
Vechtdal
Terrasschip

Bij dit vriendinnenuitje is inbegrepen:

  •  1 x koffie/thee en cake
  •  Escape Room Vechtdal
  •  Hapje en een drankje
  •  Sloepentocht

Prijs : € 34,75 p.p.
€ 31,63 p.p (excl. BTW)

Arrangement is alleen geldig vanaf 6 personen tot maximaal 20 personen. Wanneer de groep groter is, zullen wij een bijpassende activiteit voorstellen.

Optioneel: 

  •  BBQ Deluxe Buffet ***  € 32,68 p.p. (excl BTW)

De prijs van dit vriendinnenuitje is geldig tot en met 31 december 2019.

Vriendinnenuitje in het Vechtdal

Start jullie dag met een lekker bakje koffie/thee en een plak cake. Vervolgens gaan jullie de uitdaging aan in onze escape room. Als matroos van een zinkend schip wordt de altijd gevreesde angst werkelijkheid... Lukt het jullie om veilig aan wal te komen? Wordt het pompen of verzuipen? Na het zenuwslopende uur in de Escape Room Vechtdal is het tijd om te ontspannen met een hapje en een drankje tijdens een heerlijke sloepentocht over de Vecht in Ommen. 

Escape Room

Ontvlucht in 60 zenuwslopende minuten uit het zinkende schip Semper Avanti! Als matroos van het schip krijgen jullie een aanvaring waardoor het schip zinkt. Kunnen jullie, matrozen, de dichtstbij zijnde haven nog bereiken? Voor of na het zenuwslopende uur in de escape room is het tijd om te ontspannen tijdens een heerlijke sloepentocht. Een leuke combinatie van spanning en ontspanning!

Sloepentocht

Bij de rederij stappen jullie in de sloepen voor de sloepentocht over de Vecht in Overijssel. Tijdens de sloepentocht genieten jullie van een hapje en drankje en varen jullie door de mooie, natuurlijke omgeving richting de sluis en stuw van Vilsteren.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

SloepentochtEscape roomEscape roomBBQKoffie met cakee-sloepenVechtdalVechtdalVechtdalTerrasschip

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Onze partner

Voor een dagje uit in en rondom Ommen

Voor een leuk dagje uit in en rondom Ommen moet u zeker een keer op ons geweest zijn! Onze uitjes zult u niet gauw vergeten! We beschikken over ruime ervaring in het organiseren van totale events voor kleine en grote groepen (tot 250 personen).

Faciliteiten

Buiten de vanzelfsprekende faciliteiten beschikken we over de volgende extra's:

• We beschikken over ruime eigen parkeervoorziening.
• We werken uitsluiten met ervaren instructeurs.
• We bieden altijd een kosteloos 'slecht weer programma' aan.
• Ons partyschip is rolstoeltoegankelijk (invalidentoilet aanwezig).
• Op ons recreatieterrein Anna's Hoeve beschikken ook over douche-faciliteiten

Ligging

Wij heten u van harte welkom op één van onze 2 vestigingen in Ommen. We beschikken over een groot recreatieterrein net buiten Ommen dat prachtig gelegen is in het bos aan de oevers van de Vecht. Daarnaast bevinden onze watersportactiviteiten zich in het hartje van het gezellige stadje Ommen. Beide locaties liggen op loopafstand (8 minuten) van het station.

Omgeving

De rederij ligt midden in het mooie natuurrijk gebied van het Vechtdal. Rivieren, bossen, heide en historische steden en dorpen wisselen elkaar af. Een perfect gebied om hier uw familiefeestje, vriendenuitje of vrijgezellenfeestje te organiseren.

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

foto