Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Moord op de Veluwe - dinerspel voor groepen

Moord op de Veluwe! Help mee om de moord op te lossen tijdens dit spannende dinerspel. Iedereen in de groep speelt een rol én probeert de moord op te lossen. Met 2 professionele acteurs wordt het verhaal tot leven gebracht. Het spel wordt tussen de gangen doorgespeeld zodat u en van het spel en van [..]

vanaf € 62,50 p.p.
Moord op de Veluwe
Moord op de Veluwe
Moord op de Veluwe
Moord op de Veluwe
Moord op de Veluwe
Moord op de Veluwe
Chalet

Bij Moord op de Veluwe is inbegrepen:

  •  Ontvangst met glaasje Proscecco
  •  Uitgebreid 3-gangen diner
  •  Moordspel inclusief 2 professionele acteurs
Prijs: € 62,50 p.p. op basis van minimaal 20 personen

Minder personen is ook mogelijk. De kosten voor het moorspel bedragen € 700,00 en voor het arrangement € 27.00 p.p.

De prijs van Moord op de Veluwe is geldig tot 31 december 2017.
Optioneel bij te boeken
Koffie/Thee ontvangstinfo € 2,-
Apfelstrüdel met slagroom € 2,25
Uitgebreid Oostenrijks buffet € 22,50
Eenvoudig Oostenrijks buffet € 18,50
Diverse lunchesinfo € 9,75
Uitgebreid Oostenrijks nagerechtenbuffet € 8,50
Eenvoudig ijsbuffet € 4,-
Sorbet € 4,-
Overnachting Finse Chaletinfo € 23,-
Fietshuurinfo € 8,50
Veluwe gebak € 2,50
Veluwe Lunch € 15,-
Barbecue € 18,50
Drankjes all-ininfo € 12,-
Oud&Nieuw drank arrangementinfo € 29,50

Moord op de Veluwe

Moord op de Veluwe! Help mee om de moord op te lossen tijdens dit spannende dinerspel. Iedereen in de groep speelt een rol én probeert de moord op te lossen. Met 2 professionele acteurs wordt het verhaal tot leven gebracht. Het spel wordt tussen de gangen doorgespeeld zodat u en van het spel en van het diner optimaal kunt genieten.

Moorddiner

Het moord verhaal dat centraal zal staan is een verhaal welke te maken heeft met onze regio. Vooraf wordt digitaal een uitnodiging naar de organisator verstuurd, bedoeld voor de deelnemers.

Iedere deelnemer speelt een personage en is daarmee een verdachte, maar ook diegene die meehelpt de moord op te lossen. Deelnemers kunnen zich verkleden, hoeft niet. Niemand hoeft over acteertalent te beschikken.

Aan het eind spreken alle deelnemers een vermoeden uit, waaruit zal blijken wie het bij het rechte eind heeft.

Tijdsduur moorddiner: gemiddeld 3 tot 3,5 uur. Uiteraard duurt de avond langer.

Super locatie in Gelderland

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets,13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Moord op de VeluweMoord op de VeluweMoord op de VeluweMoord op de VeluweMoord op de VeluweChalet

Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.
Optioneel bij te boeken
Koffie/Thee ontvangstinfo € 2,-
Apfelstrüdel met slagroom € 2,25
Uitgebreid Oostenrijks buffet € 22,50
Eenvoudig Oostenrijks buffet € 18,50
Diverse lunchesinfo € 9,75
Uitgebreid Oostenrijks nagerechtenbuffet € 8,50
Eenvoudig ijsbuffet € 4,-
Sorbet € 4,-
Overnachting Finse Chaletinfo € 23,-
Fietshuurinfo € 8,50
Veluwe gebak € 2,50
Veluwe Lunch € 15,-
Barbecue € 18,50
Drankjes all-ininfo € 12,-
Oud&Nieuw drank arrangementinfo € 29,50

Interesse in deze partner en haar aanbod? Gebruik de onderstaande mogelijkheden voor direct contact en/of informatie. Bel 088-5405805 als u gratis advies en/of ondersteuning wenst van een van onze specialisten.

Meer leuke uitjes

foto