Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

De jongens tegen de meisjes - Teamuitje in Gelderland

Speel zelf mee in de leukste spelshow van de Nederlandse televisie, de jongens tegen de meisjes. Iedere ronde worden er 4 nieuwe leden per team aangewezen. Iedereen doet mee tijdens dit groepsuitje in Gelderland.

vanaf € 30,- p.p.
Er zijn 5 reviews gegeven. 8.0
jongens tegen de meisjes
jongens tegen de meisjes
jongens tegen de meisjes
jongens tegen de meisjes
jongens tegen de meisjes
jongens tegen de meisjes

Dit gezellige teamuitje in Gelderland is inclusief:

  •  2 uur durende spelshow
  •  Begeleiding
  •  Drankje in de pauze
Prijs t/m 20 personen: € 600,-
Elke persoon extra betaalt: € 12,50 p.p.

De prijs van dit teamuitje in Gelderland is geldig t/m 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.
Optioneel bij te boeken
Koffie/Thee ontvangstinfo € 2,-
Apfelstrüdel met slagroom € 2,25
Uitgebreid Oostenrijks buffet € 22,50
Eenvoudig Oostenrijks buffet € 18,50
Diverse lunchesinfo € 9,75
Uitgebreid Oostenrijks nagerechtenbuffet € 8,50
Eenvoudig ijsbuffet € 4,-
Sorbet € 4,-
Overnachting Finse Chaletinfo € 23,-

Spelshow voor jong en oud

U zult het leukste spel van de Nederlandse televisie van dit moment spelen. Namelijk "de jongens tegen de meisjes" spelshow. Iedere ronde worden er nieuwe teams gemaakt dus iedereen speelt mee, ook de jongere gasten.

Het programma

Na het ontvangst van uw gasten met gezellige achtergrond muziek zal de presentator u het spel uitleggen. De team indeling is natuurlijk niet moeilijk. Vervolgens worden er per ronde 3 a 4 andere personen per team aangesteld. Per show komen er, als er genoeg deelnemers zijn, 44 verschillende personen achter de desks. Ook de jongere gasten worden bij de show betrokken, voor hen hebben wij aangepaste vragen. Uiteraard kunt u alle bekende spelletjes van TV verwachten die avond. Ook wordt er halverwege de show even gepauzeerd voor een drankje en pauze. Kortom een interactieve show voor al uw gasten. Winnen de jongens of de meisjes?!

Veelzijdige evenementen locatie

Al sinds 1995 is Polysport gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, familie-uitjes, teambuilding en themafeesten. Onze unieke groepsaccommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

jongens tegen de meisjesjongens tegen de meisjesjongens tegen de meisjesjongens tegen de meisjesjongens tegen de meisjes
8/10
beoordeling
8 op 10
Beoordeling gebaseerd op 5 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 8
Reijer Arnhem
gebruiker Aanbevolen
09-12-2013 13:38

Reeds eerder bij Polysport geweest; is goed bevallen.

gebruiker 8
Maaike en Bart Arnhem Lathum
gebruiker Aanbevolen
09-12-2013 13:35

De activiteit werd duidelijk uitgelegd en er was genoeg tijd.

gebruiker 8
Geja Marknesse
gebruiker Aanbevolen
09-12-2013 13:26

Heel gezellig en goed georganiseerd en heerlijk eten

gebruiker 7
Gerrit Heerhugowaard
gebruiker Aanbevolen
09-12-2013 13:26

Heel flexibel, wensen konden ingevuld worden, klantvriendelijk

gebruiker 9
Joyce Zutphen
gebruiker Aanbevolen
09-12-2013 13:24

De activiteiten zijn geweldig voor een kinderfeestje !

Over Veluweuitje.nl

Algemeen

Al sinds 1995 is Veluwe Uitje gespecialiseerd in het organiseren van familieuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, kinderactiviteiten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega's. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Chalethotel en de faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

De hotelkamers

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.
Optioneel bij te boeken
Koffie/Thee ontvangstinfo € 2,-
Apfelstrüdel met slagroom € 2,25
Uitgebreid Oostenrijks buffet € 22,50
Eenvoudig Oostenrijks buffet € 18,50
Diverse lunchesinfo € 9,75
Uitgebreid Oostenrijks nagerechtenbuffet € 8,50
Eenvoudig ijsbuffet € 4,-
Sorbet € 4,-
Overnachting Finse Chaletinfo € 23,-

" Heel flexibel, wensen konden ingevuld worden, klantvriendelijk "

Gerrit Heerhugowaard 09-12-2013 13:26

Meer leuke uitjes

foto