Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

HILARISCH groepsuitje Crazy 88 in Amsterdam

Voor een hilarisch uitje in Amsterdam is de Crazy 88 een aanrader. Verdien een euro als straatartiest, doe midden op de Dam allemaal tegelijk een gechoreografeerde dans. Voorbeelden van opdrachten die u moet gaan doen. Goed dus voor een vrijgezellenfeestje, maar ook met familie en collega's kan het [..]

vanaf € 19,50 p.p.
Er zijn 2 reviews gegeven. 8.5
Crazy
Crazy
crazy
crazy
c1

Bij dit hilarische groepsuitje in Amsterdam is inbegrepen:

  •  Begeleiding
  •  1 consumptie per persoon
  •  Versnapering voor onderweg
  •  Filmcamera tijdens het spel
  •  Teambuilding
  •  Prijsuitreiking
  •  1 DVD met alle filmpjes

Prijs

Prijs: € 19,50 p.p. exclusief BTW
Tijdsduur: 2,5 uur.
Minimum aantal personen: 8.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit hilarische groepsuitje in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2019.

Crazy 88 is doorgedraaid, spannend en komisch!

Bent u écht klaar voor de stad? Wij komen nu met het meest hilarische uitje van Nederland! Dit waanzinnige opdrachtenspel is gebaseerd op het spraakmakende BNN televisieprogramma Crazy 88.

De opdrachten

Crazy 88 staat voor 88 (té) gekke opdrachten, die binnen een bepaalde tijd dienen te worden uitgevoerd. Nu vonden wij 88 opdrachten wel erg veel en hebben er daarom 10 van gemaakt:
1. Drink een kopje koffie bij iemand thuis
2. Verdien een euro als straatartiest
3. Doe midden op de Dam allemaal tegelijk een gechoreografeerde dans...

O, dit valt best mee hè? Haha! Nou, maak uw borst maar nat! De andere opdrachten zijn namelijk véél uitdagender, véél grappiger en vooral vééééél CRAZIER!!!

Het spel in het centrum van Amsterdam

U wordt in het centrum van Amsterdam opgesplitst in teams van 4 - 8 personen en op pad gestuurd met 10 belachelijke, hilarische en uitzinnige opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd met de filmcamera en dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd! Kortom; welk team voert de opdrachten het beste uit en is het gekst ... uuhh we bedoelen het snelst!

Moge de CRAZIEST winnen!!
088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

Crazycrazycrazyc1
8.5/10
beoordeling
8.5 op 10
Beoordeling gebaseerd op 2 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
E.J.M. Koot KDV Pukkie
gebruiker Aanbevolen
21-09-2010 09:21

Wij zijn zeer tevreden over het arrangement, prima georganiseerd, hele goede begeleing geduende het spel, inhoudelijk een enorm leuke activiteit.

gebruiker 8
Yvette ter Veen
gebruiker Aanbevolen
24-06-2010 11:41

Wij hebben een leuke dag gehad met Grazy 88. De opdrachten waren afwisselend en leuk. De begeleiding was goed. Alleen jammer dat de comsumpties op het eind waren.

Over Mokumuitjes.nl

Algemeen

Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

Kom naar ons voor:
De origineelste uitjes
Het grootste aanbod
De scherpste prijzen
De beste gidsen
En alle events op maat!

Maatwerk

Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

Tip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Waar staan wij voor

Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

Onze motto's:
Alles is mogelijk
Afspraak is afspraak
Wij werken met plezier voor uw plezier

Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam ? Leuke amsterdamse uitjes in onze hoofdstad. Ontdek de veelbesproken Wallen en Jordaan tot musea, winkels en de Amsterdamse grachten.Beleef Amsterdam zelf eens met een heerlijk dagje uit, avondje uit of weekendje weg! Waar het in
Amsterdam echt leuk is weten wij. Vele duizenden Nederlanders gingen je voor en genoten van onze amsterdamse uitjes.

" Wij zijn zeer tevreden over het arrangement, prima georganiseerd, hele goede begeleing geduende het spel, inhoudelijk een enorm leuke activiteit. "

E.J.M. Koot KDV Pukkie 21-09-2010 09:21

Meer leuke uitjes

foto