Enjoy.nl
spellen voor groepen
telefoon 088-5405805
Persoonlijk advies?

Spannend groepsuitje - Ben jij de Mol?

Niemand is vandaag te vertrouwen! Ga met jouw team vandaag de strijd aan tegen de andere teams, maar vergeet niet ook je eigen teamgenoten goed in de gaten te houden!

vanaf € 19,50 p.p.
Er is 1 review gegeven. 9.0
wie is de mol
wie is de mol
wie is de mol
Levend Monopoly
wie is de mol

Bij dit Ben jij de Mol spel is inbegrepen:

  •  Verrassend stadsspel in stad naar keuze
  •  Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs: € 19,50 p.p. ex BTW (€ 23,50 incl. BTW).
Minimum aantal personen is 3.

Wil je toch graag een spelleider die het hele uitje bij jullie is, dan is deze los bij te boeken voor € 150,-.

De prijs van dit ben jij de Mol spel is geldig tot en met 31 december 2017.

Spannend groepsuitje - Ben jij de Mol?

Een familieuitje of groepsactiviteit in het teken van ‘mollenjacht’. Ga met jouw team vandaag de strijd aan tegen de andere teams, maar vergeet niet ook je eigen teamgenoten goed in de gaten te houden! Er zit namelijk een Mol in je team die er voor probeert te zorgen dat er zo weinig mogelijk geld verdiend wordt door de opdrachten te saboteren.

Een spel in de stad

Dit stadsspel is een van de populairste uitjes van Nederland en moet je zeker een keer gespeeld hebben, het leuke is dat je Wie is de Mol bij ons al speelt voor € 19,50 p.p.! Wij hebben het spel zo gebouwd dat een interactieve GameAPP het spel coördineert, natuurlijk leggen we alles compleet uit, maar door onze unieke opzet het spel voor alle groepen (ook met een kleiner budget) uitstekend te spelen en is de kwaliteit van het event zelfs beter dan ooit!

Wat regelen wij en wat regelen jullie?

Als je bij ons aangeeft waar je het spel wilt spelen, dan zorgen wij voor een leuke startlocatie waar we bijvoorbeeld een drankje vooraf kunnen nuttigen of een diner na afloop. Door vriendelijke mensen van deze horecalocatie worden jullie welkom geheten! Jullie maken de teams zelf en zorgen er voor dat elk team minimaal een opgeladen smartphone in bezit heeft. Het is ook leuk om voor het winnende team een prijsje te regelen! Je ontvangt van ons na afloop één factuur voor het spel en de genuttigde consumpties. Alles onder een dak voor een scherpe prijs! Wij sturen jullie ruim van te voren een spellendoos met daarin de eenvoudige instructies. Als je wilt kunnen wij ook zorgen dat alles op de horecalocatie klaar ligt voor jullie. Onze GameAPP kan op de deelnemende telefoons binnen een minuut gedownload worden, waarna je direct van start kunt gaan. Eenvoudiger kan niet, welk team wint deze strijd ?

Horeca en Locaties

Het beschreven programma is zonder horecamogelijkheden. Uiteraard zijn alle horecawensen in te passen. U kunt hierbij denken aan een ontvangst, lunch, borrel met een hapje en barbecue of diner. Ook het inpassen van een feestavond behoort tot de mogelijkheden. Wie is de Mol is in iedere stad te spelen. Informeer naar de mogelijkheden die u wenst.

088-5405805 Persoonlijk advies?

Kaart

Foto's

wie is de molwie is de molLevend Monopolywie is de mol
9/10
beoordeling
9 op 10
Beoordeling gebaseerd op 1 geverifieerde Reviews
Reviews
gebruiker 9
Anoniem
gebruiker Aanbevolen
19-05-2015 20:49

Het was een super leuk spel om samen met familie te doen. Ondanks dat sommigen elkaar nog nooit hadden gezien :)

Over Onze partner

Algemeen

Wij organiseren inspirerende stadsuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en groepsuitjes in Nederland.

Wij organiseren en coördineren jaarlijks honderden bedrijfsuitjes, groepsuitjes en (bedrijfs)feesten in Nederland. Bij al onze evenementen staan originaliteit en kwaliteit voorop, alsmede professionele dienstverlening voor bedrijven, overheid en particulieren. In de loop van de jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een veelzijdig bedrijf dat graag samen met u aan de invulling van uw evenement werkt.

Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw maatwerk evenement concepten in de regio Breda. Samen met onze creatieve event managers maken we elke evenement van ontwerp tot nazorg tot een succes. Uiteraard doen wij dit binnen budget!

Bedrijfsfeesten

Wij hebben de ervaring en de creativiteit om uw bedrijfsfeest of personeelsfeest tot een daverende happening te maken. Hieronder vindt u onze thema's die we naar wens aan kunnen passen. Wij zijn uw organisator, van voorbereiding tot en met eindresultaat. Binnen elk budget en met de juiste regie tijdens het evenement!

Groepsuitjes

Onderstaande uitjes zijn in heel Nederland te boeken en kunnen worden gecombineerd met een dinerarrangement, lunch of feestavond. Onze uitjes zijn iedere dag en op elk gewenst tijdstip te boeken.

Uitjes op Locatie

Het is ook mogelijk om de uitjes op uw eigen locatie te reserveren.
De kosten zijn dan exclusief reiskosten, BTW, Diner/ lunch.

Breda

Breda is een veelzijdige stad met karakter en biedt een bijzondere combinatie van cultuur, natuur en activiteiten. U kunt er de beroemde Onze Lieve Vrouwe Kerk, Kasteel van Breda of het rustieke Begijnhof bewonderen maar ook heerlijk ontspannen in stadspark Valkenberg, naar het theater of winkelen in een unieke combinatie van middeleeuwse winkelstraten en splinternieuw ontwikkelde winkelgebieden.

" Het was een super leuk spel om samen met familie te doen.
Ondanks dat sommigen elkaar nog nooit hadden gezien :) "

Anoniem 19-05-2015 20:49

Uw laatst bekeken uitjes
foto